Willem II doet zichzelf tekort in Rotterdam…

23
2837

Na twee keer Fran Sol leek er geen vuiltje aan de lucht, maar… Willem II zou Willem II niet zijn.
Een snelle 1-2 en dan 25 minuten billen knijpen. Het levert slechts een puntje op. 2-2 en wederom een teleurstellend resultaat.

Lichtpunt lijkt het steeds beter wordende veldspel, de media zijn het er over eens dat Willem II zich vandaag tekort doet.

Later meer…

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Gemeentelijk Sportpark
Lid
Gemeentelijk Sportpark

Willem II heeft al jaren talent om dit soort wedstrijden uit handen te geven. Het kan haast geen toeval meer zijn en heeft denk ik ook met de clubcultuur te maken. Die predikt steeds maar weer aanvallen, aanvallen, aanvallen. En als ze dan een verdediger halen, komen ze met een lachwekkende speler als Lachman. Maar dat soort spelers moet je niet eens in je ploeg willen hebben. Rotterdam is Willem II dit seizoen trouwens niet goed gezind. Eerst gelijkspelen tegen een nietig amateurclubje als Excelsior, vervolgens verliezen van Feyenoord (gelukkig wél gewonnen op de tribune) en nu dan weer een… Lees verder »

Ere noord
Lid
Ere noord

Het verschil met de vorige jaren is dat “we” na de 0-1 op jacht gaan naar de 0-2. Vorige seizoenen ging dan alles voor de goal hangen en kregen we er ook twee om de oren. De winst is dus 1 punt.

Overeenkomst is het knullige verdedigen zo nu en dan, met name van de centrale verdedigers. Met name de 2-2 werd er totaal niet gedekt.

Sogetup
Lid
Sogetup

Ik denk dat zowel bestuur als spelers maar ook zeker de supporters een heel goed in de spiegel moeten kijken. Anders gaat dit in alle opzichten een heel vervelend seizoen worden. So get up!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Snap niet waarom Ojo zoveel krediet blijft krijgen. Met vd Boomen ipv Ojo ga je volgens mij er echt wel op vooruit.

Om er toch maar een positieve draai aan te geven, Tsimanga speelde een redelijke pot, en Abubakar heeft het ook aardig gedaan. Falkenburg had van die 2 dikke kansen er minimaal 1 in het mandje moeten leggen, hoop dat hij dit missen goed gaat maken de komende 2 wedstrijden…

We hebben weer een uitwedstrijd niet verloren, en met 2 thuiswedstrijden voor de boeg moet het mogelijk zijn om 4 punten te sprokkelen.

Op naar Utrecht !

appelnaldo
Lid
appelnaldo

als streppel zo had gewisseld was ie hier compleet kapot gemaakt (en terecht). bij deze clown hoor je er bijna niets van. al weken op een rij. en nog verdedigender als die kale

Ere noord
Lid
Ere noord

Streppel had niet zo gewisseld, die was begonnen met een spits die niet kan voetballen om in minuut 70 een middenvelder die niet kan voetballen in te brengen en in minuut 80 zijn sterkmaker uit het veld te halen.

Is dit verdedigender? In ieder geval houdt hij niet vast aan de vaste 11 en laat hij bij een voorsprong niet iedereen voor de goal hangen, maar blijven we aanvallen.

Het probleem dat de spitsen geen goede ballen kregen begint weg te gaan, er zit duidelijk verbetering in het spel. Waar onder Streppel het alleen maar minder werd.

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Ja die Streppel kan er helemaal niks van. Dat zie je wel bij zijn nieuwe club.

JamesQuinn
Lid
JamesQuinn

Wisselen bij een corner tegen in de laatste minuut als je met 1-2 voorstaat. Leg mij het maar uit.

OldskooL
Lid
OldskooL

We hebben ons eigen weer tekort gedaan… diepte punt waar sommige die een zwijgplicht wilde opleggen naar de overige supporters. Naait m en bleft aanders thuis. Heb er geen begrip veur en kan dat ook niet op brengen.

johnbo
Lid
johnbo

Is er binnen de club nu niemand die eens een x op de tafel slaat en zegt dat het allemaal zwaar k,T is wat ze ons voorschotelen, we verstoppen ons elke x maar weer, een x ballen tonen en zo’n voorsprong met hun leven verdedigen, nee wij hebben een club dat zich druk maakt over het shirt, godverdomme, ga eens werken voor je geld

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Helemaal mee eens. Gemauw over dat oerlelijk shirt!! 100 jaar geleden speelde Sparta de wedstrijd in het groen/wit en Willem II gewoon in het rood/wit/blauw. Dus het had weinig weg van nostalgie!

Shoukov
Lid
Shoukov

Beste Johnbo,

Wat jij daar zegt is echt behoorlijk stompzinnig. Alsof die mannen expres er met de pet naar gooien. Echt, je moet eens nadenken voordat je je stoere taal de wereld in stuur.t Weet je zeker dat je niet dombo heet?

johnbo
Lid
johnbo

Hoe wil jij het noemen dan, dus jij vind dat ze allemaal tot het gaatje gaan, als ze eens een paar x karakter zouden tonen dan zou het een stuk beter gaan, gebrek aan kwaliteit kun je een beetje compenseren met keihard werken, dat ontbreekt er nog al eens, en niet alleen dit jaar maar is al langer bezig, ze moeten eens leren om professioneel een wedstrijd naar hun hand te zetten, maar ik zie al jaren gebeuren dat als ze op voorsprong komen ze alleen maar achteruit gaan lopen en leunen op de verdediging. Vroeger werd ons al geleerd… Lees verder »

John Nr1
Lid

Veel te slordig in de afwerking.je had bij de 1-2 de wedstrijd al 3 keer in slot moeten gooien.

Dramatisch invalbeurt van Ogbeche en zeer slechte tweede helft van heerkens. Die werd aan alle kanten voorbij gelopen.

 

weer twee punten tegen directe concurrent laten liggen. Thuis Roda en Excelsior hadden minkmaal

4 punten moeten zijn en ook NEC en Sparta uit hadden er 4 moeten zijn ipv 2

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Doodzonde dat je de verdiende overwinning nog door je handen laat glippen! Maar ik heb eindelijk weer eens fatsoenlijk voetbal gezien in een uitwedstrijd. We hadden het keihard af moeten maken, al zit het ook niet mee (lat en paal). Nu twee thuiswedstrijden voor de boeg. Daar moet er toch eindelijk weer eens minstens een van gewonnen worden.

dvd01
Lid
dvd01

Het blijft toch bijzonder, elk jaar weer, dat dit team niet in staat is een voorsprong vast te houden.

Snorro
Lid
Snorro

totale onzin. In amsterdam is de voorsprong met succes verdedigd.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Ongelooflijk kut weer dit.

Vooraf zou ik blij zijn met een punt, maar 0-2 voorstaan en dan in 10 min weer weggeven is weer het oude liedje.

Sukkels…

 

the-frozen-one
Lid
the-frozen-one

Goeie wedstrijd gezien. Veel passie en strijd.

 

Bij De 1 – 2 laat lachman die goodwin lopen en bij de 2 -2 staan ze allemaal veel te dicht bij de goal waardoor er ook ruimte ontstaat en ze lopen ook niet mee met de bal.

 

2 punten laten liggen, maar het veldspel zag er best goed uit en geeft hoop voor de toekomst als ze gaan leren om de kansen af te maken.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Je kan wel Lachman de schuld geven aan dat eerste doelpunt, maar wat er aan vooraf ging was dat Ojo zijn man weer heeft laten lopen.

ad
Lid
ad

laat “King”Ojo eens aan de kant,voorkomt een hoop ellende op het middenveld

 

M14
Lid
M14

Sorry voor mijn commentaar maar tegen zo’n zwak elftal als Sparta (en met 2-0 voor)lukt het nog niet om eens wat punten te pakken.

roda , excelsior, nec en  sparta levert 4 punten op echt dramatisch.

Weer een jaar lekker degradatie voetbal.

Wat worden we toch weer verwend.

 

TilBrow@
Beheerder

Croux shup die bal zelf eens op doel!