Willem II de gelukkigste in Sittard

109
7609
Pavlidis probeert voorzet van Pinto te blokken (foto: (c) Toin Damen)

Willem II won vanmiddag de lunchwedstrijd met 2-3 dankzij onze Griekse krijgers. Vrousai en tweemaal Pavlidis zorgde voor de Tilburgse doelpunten. Fortuna startte goed op het kletsnatte veld, zij waren beter in het waterballet en kwam via Damashkan op voorsprong. Vrousai maakte gelijk en Pavlidis tilde de score voor rust naar 1-3. Meteen na de hervatting maakte Damashkan de aansluitingstreffer. Fortuna ging alles of niks spelen met 4 spitsen, Koster beantwoorde daar met een 4-2-3-1 op, wat billenknijpen opleverde! Gelukkige driepunter, maar die smaakt ook lekker…

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
sandeman
Lid
sandeman

Ik zat als “neutrale” toeschouwer in een fortuna-vak samen met mijn zoon. Zo trots als een pauw!!! Als je in het uitvak aan het springen bent, voel je het waarschijnlijk zelf niet, maar ik voelde de tribune bewegen op de maat van “niet de beste, maar wel de gekste”. V.w.b. de wedstrijd, Timon was voor het eerst MOTM. En als we achter Kohlert een speler hebben die wel naar voren kan pasen, gaan we daar nog heel veel plezier aan beleven!!!

haans
Lid
haans

Klopt ik zat ook in het vak naast het uitvak. Met mijn zoon de hele tribune was aan het trillen

faf85
Lid
faf85

Nunnely speelde geen gelukkige wedstrijd. Echter als de tegenstander vol op de aanval gaat kun je toeslaan met een counter. En dan is het wel handig dat je snelste man gewoon in het veld staat. Is opzich handig in een counter. Buiten dat speelde hij ongelukkig van wege het veld aan de buitenkant en. Verder als pavlidis gespaard moet worden van wege een voorgaande blessure. Prima. Maar hoezo komt dan Gladon in het veld. Daar heb je alleen maar ongemak van indien je de wedstrijd kan beslissen met een counter…. desnoods zet je dankerlui daar nog neer. Aangezien hij alle… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Faf85,

Dezelfde reactie als op Wll News dus bij deze hetzelfde.

Jij hebt de wedstrijd wel gezien? Je kunt een speler er maar 1 keer inzetten en al heeft Dankerlui bijna alle posities al gehad, die stond er al in ( vervanger van Nunnely ) en was tevens degene die in de 2e helft de bal op de lat schoot.

wil
Lid
wil

Hopelijk wordt er komende week eindelijk actie ondernomen.

Analist1896
Lid
Analist1896

“Niet de beste, maar wel de gekste”. Wat een geweldige supporters hebben we, kippenvel! Dat heeft ons vandaag naar de overwinning gebracht. Eerste helft was het redelijk goed, met een paar mooie aanvallen maar de volgende stap is dat het zo ook in de tweede helft gaat. Zoals we vandaag met z’n allen konden zien, de tweede helft was echt niet best. Al met al een strijdend Willem II gezien vanmiddag. Op naar aankomende zaterdag tegen Emmen thuis. We moeten hen zeker niet onderschatten, en we gaan voor onze eerste thuisoverwinning! 9 uit 4, WIJ ZIJN WILLEM II!

Relativist
Lid
Relativist

Beter gelukkig winnen dan verdiend verliezen!

Gij kekt nie
Gast
Gij kekt nie

Heel erg gewenst deze punten! Wederom helaas wel weer duidelijk dat we echt kwaliteit te kort komen op enkele posities. Met alle respect, maar je komt goed weg tegen degradatiekandidaat nummer 1. Vrousai is geen 10, hij moet gaan strijden om de plaats van Kohlert zodat we daar nog een frisse wissel kunnen toepassen. Saddiki is prima om in te kunnen brengen, maar niet als basisspeler. Heerkens idem. Peters, opbouwend prima maar verdedigend niet de snelste meer. Als we dan toch keuzes moeten maken, dan zie ik de andere posities liever ingevuld aangezien we voor Peters al een back-up hebben… Lees verder »

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Ik snap dat jullie geen zin hebben in geruchten enzo maar hoorde via via dat Joris een poging gaat doen om labyad te huren.
Zou fantastisch zijn toch?

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Ieder zn mening

Ik vind het een beetje type volgevreten net niet vedette

Top
Lid
Top

Oké, geen uitmuntende vorm maar ik wil het toch even opnemen voor Lewis want die stond te knokken aan de kant met de meeste plassen, z’n inzet was 120% én een mooi balletje op Vroesai.

Eula
Lid
Eula

De 1-0 vond ik zijn schuld. Een totaal debiele risicovolle pass over het hele veld geven, terwijl je centrale verdedigers nog voorin staan. Lekker handig.

Huphuphup
Lid
Huphuphup

Heerkens stond de andere helft aan de kans met de meeste plassen…

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Wat is er met.lewis aan de hand?
Al 3 wedstrijden zo wild en slorig achterin. Heeel onrustig en ook half bakken in duels

Lijkt wel of ie echt niet in vorm is

Dre
Lid
Dre

Vorig jaar heeft lewis ook een slordige periode gehad, toen hij centraal stond. Paar keer goed staan schutteren. Ik heb het idee dat hij niet helemaal fit is. Hopelijk herstelt hij zich al had hij wel een mooie assist vandaag.

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Met deze 11 komen we er wel maar owee als we moetten wisselen dan komen we echt tekort,hoop net als iedereen dat we deze week een paar goede spelers erbij krijgen.
Vandaag vond ik heerkens een zeer goede wedstrijd spelen maar pavlidis toch man vd wedstrijd

Breinbreker
Lid
Breinbreker

Resultaat is gewoon het belangrijkste. Je slaat al een gaatje naar plek 14. Onderin beginnen de ploegen al flink wat druk te voelen, terwijl wij in relatieve rust kunnen voortborduren. Compliment aan Oneijke, want de spelers ogen fit.

DeKraak
Gast
DeKraak

Ik wil geen geruchten verspreider zijn hoor maar ik had bij het voetbal cafe van Voab waar Mathijsen en van Geel aanwezig waren van de week gehoord dat ze proberen Labyad te huren en dat die Kohn niet door de keuring was gekomen.

Misschien weet iemand meer

Frietmet
Lid

Labyad ( in vorm en met juiste mentaliteit ) lijkt me prima voor nr 10 positie.

UNITED
Lid
UNITED

Zou geweldig zijn

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Kohn was /is ook geblesseerd

Dus volgens mij kom je dan niet door een keuring

Dre
Lid
Dre

Klopt de Kraak, Maar de transfer van KÖhn is nog niet afgeketst. Hij is momenteel niet fit en dan kom je niet door de keuring heen. Hij is nog steeds in beeld als linksback mits fit

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Wat voor blessure had ie precies

Hoorde zelf iets van een enkelblessure

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Iemand iets gehoord over chirrivella?

Dtevd
Gast
Dtevd

Spel moet echt beter. Hoop dat versterkingen nu echt komen!

LK1896
Lid
LK1896

Zeker, er moeten versterkingen komen, máár…. UIT bij 2 directe concurrenten winnen én 6 keer scoren is gewoon top. Dat betekent dat er heel veel dingen ook al goed gaan. Vorig jaar 4 punten tegen Zwolle, Vitesse en Fortuna, dit jaar 6 punten. Met nog drie gerichte versterkingen (linksback, middenvelder en nr 10) gaat het een mooi seizoen worden.

Relativist
Lid
Relativist

Inderdaad, je dit zijn die zogenaamde ‘6-punten-wedstrijden.

Giant
Gast
Giant

Emmen niet onderschatten!!!

Zekur
Lid
Zekur

Michael de Leeuw en die Lauwrsen aan banden leggen en dan gewoon weer 3-1 winnen. Dan pak je gewoon de koppositie!

Dtevd
Gast
Dtevd

WII sinds maart niet thuis gewonnen. Hoop dat spel nu eindelijk beter wordt…

Zero13
Gast
Zero13

Niet eens meer gescoord thuis sinds maart…echt hoog tijd voor thuis overwinning..
Come on!!!

Zekur
Lid
Zekur

Niet overdrijven hè, sla de uitslagen er nog effe op na

Rene
Gast
Rene

Tuurlijk wel, Zero13. Zelfs tegen Ajax nog gescoord toen.

HOS
Lid
HOS

Komende zaterdag tegen Emmen spelen voor de koppositie! Winnen we tegen Emmen staan we op nummer 1!

Grenzen
Gast
Grenzen

Hebben wel van Heerenveen gewonnen!

Rene
Gast
Rene

Hebben 3 maanden geleden nog in Tilburg gewonnen. Tijd voor revanche, dus.

M@k@S
Lid
M@k@S

Alle spelers en uitvak 100% inzet , complimenten
Bietje geluk gehad maar da moet wel op da veld.
1 man onder de maat…….Gladon….wenne schildpad
Als hij nog een stap langzamer loopt , loopt ie achteruit

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@M@k@S

Glodon is ook niet echt een speler voor buiten de 16 die moet echt in de 16 staan en dan ballen krijgen dan kan ie van waarde zijn. Is ook meer een speler die je in brengt als alles of niets moet en de bal veel in de 16 komt

Frankwie
Gast
Frankwie

Maar verder dus totaal niet van waarde

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Gladon is echt een breker ..16 meter speler… die moet je ook niet gebruiken in counters

Robby
Lid
Robby

Gladon moet je erin zetten als je gaat pompen met Pavlidis er omheen. Hoge ballen door koppen en oorlog maken in de 16. En in de kluts de bal in het doel schieten. Niet als vervanger van Pavlidis want het is een totaal andere spits. Gladon is meer een Demouge, Pavlidis een Armenteros.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Heb de wedstrijd niet gezien! Ga daarom geen oordeel geven over de wedstrijd en ook niet over spelers.
Dat we geluk gehad hebben geloof ik wel als je al de verslagen lees, maar wel blij met het resultaat.
Ik heb enkele weken geleden gezegd dat we minimaal 6 a 7 punten uit onze eerste wedstrijden moeten halen willen we onze doelstelling ( linkerrijtje) halen.
Dat gaat nu wel lukken.
En dan in september als de competitie pas echt begint als iedere ploeg compleet is vol gas erop!!!
En Pavlidis is mijn grote held🔴⚪️🔵

Giant
Gast
Giant

Diemers zouden we er toch goed bij kunnen hebben, bij Willem II!! Brengt veel energie en initiatief vanuit middenveld naar de aanval bij Fortuna.

sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

Diemers erbij voor de nummer 10 positie is één van de puzzelstukken die dit team een stap verder kan brengen. Goede traptechniek, tactisch sterk, technisch, wendbaar, snelheid, kracht, positionering, geeft beslissende passes, heeft scorend vermogen, is vrijwel nooit geblesseerd of geschorst en is daarbij verdedigend ook nog eens heel sterk. Fortuna zal Diemers niet goedkoop laten gaan aangezien hij één van de sleutelspelers is bij Fortuna. Qua leeftijd een prima versterking en daarbij verzwak je een tot in hoeverre we het een concurrent mogen noemen Fortuna.

Tilboforlife
Lid
Tilboforlife

Die gaat echt nooit komen! Verdient €350.000,- bij Fortuna, dat gaan wij echt nooit kunnen betalen!!

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

dat hij een andere stap gaat maken dan naar ons geloof ik meteen maar die vangt daar echt geen 350.000 per jaar…

TheObserver
Lid

Ik denk dat we niet in de knip van een tegenstander kunnen kijken, in principe betaald deze club zeker die bedragen niet !!
Maar hij prefereerde vorig jaar Fortuna boven aanbiedingen van middenmoters als Nac en WillemIi en ook zijn gepromoveerde club de graafschap…daar zal vast ook wel een stukje extra salaris t.o.v bij gezeten hebben.
Vind het wel eem speler met een drive !!

forza013
Gast
forza013

Middenmoters als nac? Kan aan mij liggen maar die zie ik er toch echt niet bij staan op teletekstpagina 819 lol

Tovenaar
Gast
Tovenaar

is toch nak

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Diemers heeft zn kans gehad

Die wou vorig jaar niet tekenen omdat hij perse als nr 10 wou spelen. Wees daarom willem II en n*c af

Nou graag of niet…… weglaten dan

Dirruk
Gast
Dirruk

@Vakkiep, Diemers wilde inderdaad op 10 spelen en heeft daarom niet voor Willem ll gekozen. Als hij nu wil komen omdat hij nu wel op deze positie kan spelen moeten ze hem snel een contract aanbieden, want dit is een speler die het huidige Willem ll zeer goed kan gebruiken. En als je hem dan 350.000 euro betaald voor 2 seizoenen gaat hij er nog op vooruit m.b.t. zijn huidige contract want geloof mij dat Diemers bij Fortuna “nog nie bekaaant” 175.000 per jaar vangt. En als ze dan toch shoppen in Sittard moeten ze ook gelijk die Pinto (… Lees verder »

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Eens

Diemers zou een welkome speler zijn. Maar is het niet graag of niet? Vorig jaar had ie de kans toch?

Pinto meer dan nuttige back idd. Maar zoals pinto moeten er toch nog wel meer rondlopen?

UNITED
Lid
UNITED

Als je diemers vorig jaar gratis had binnen kunnen halen dan ga je daar nu toch niet een paar ton voor betalen!

Als het nou een type vrousai of pavlidis is van rond de 20 dan kan ik er nog inkomen maar dan ga je relatief veel investeren voor een speler van 25 en de kans op een winstgevende verkoop is niet zo heel groot.

Vind ik niet echt binnen het beleid van Willem II passen op dit moment maar kan aan mij liggen.

Dirruk
Gast
Dirruk

@United, Ik heb geen enkel verstand van voetbal maar heb Diemers vandaag 90 minuten zien spelen en ik durf hier hardop te roepen dat als je deze speler bij onze club nu op 10 zet met buitenspelers als Kohlert, Nunnely en Vrousai en Pavlidis in de spits, plus naast Llonch nog een versterking op het middenveld en linksback, je gaat spelen voor plaats 5-8 en je Diemers na 2 seizoenen met winst doorverkoopt. Maar eigenlijk zijn dit non discussies zolang Diemers in Sittard voetbalt en hij geen contract heeft getekend in Tilburg. En voor je het weet krijgen we hier… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Vakkiep, Als je als voetballer kunt kiezen uit een paar clubs ( die je een vergelijkbaar salaris betalen ) en je weet dat je het liefst en het best op nummer 10 speelt kijk je als “verstandige” speler bij welke club je dan het meeste kans maakt op speeltijd. Als je dan bij een club kunt tekenen die op die positie Crowley hebben staan, kun je of de concurrentie aangaan of andere opties bekijken. Nu liggen de kaarten anders. Diemers zou nu een directe versterking op de nummer 10 zijn, voor een club die met nog 2-3 gerichte aankopen de… Lees verder »

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

@dirruk

Welke transfersom ? Want het is algemeen bekend intern dat mathijsen geen cent te veel uitgeeft..wat dat betreft is het de tilburgse marc netto zoals ze boven de rivieren in het verleden riepen

Er is geld geef het dan ook uit..zover ik hoorde is mathijsen wel ultimatums aan het stellen mbt spelers waarmee men in gesprek zou zijn.

Uiteraard zullen de laatste dag de bekende buitenkansjes ook nog wel aan de goirleseweg landen. Mathijsen heeft 1 geluk…. de huidige stand en het aantal punten zorgen dat hij in de luwte kan werken

Robby
Lid
Robby

Joris heeft nog 1 geluk. met de huidige stand en punten zijn spelers sneller geneigd voor ons te kiezen dan dat we 0 uit 3 hebben.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Na Sol en Isak….. lijken (nog te vroeg om echt te oordelen) we met Pavlidis weer goud in te hebben op de nummer 9 positie en met un contract tot 2022 Kan ie in de toekomst nog un mooi transfersom opleveren

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Als we echt geld willen verdienen dan moeten we hem nu danwel over een half jaar een contractverbetering bieden en flink verlengen.
Anders gaat hij never nooit meer bijtekenen en zullen we hem in 2021 moeten verkopen en levert hij hooguit 1-2 miljoen op.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Complimenten aan het uitvak!! Ook bij Fox werd er nog in positieve zin over de Tilburgse supporters gesproken.

Hup Willem II

willie wortel
Lid
willie wortel

Hebben zeker niet gezien wat er gebeurde bij het opkomen van spelers!

Plugske
Lid
Plugske

Ik ook niet in ieder geval, vertel…

FranSol1896
Lid
FranSol1896

No pyro, no party!

Sogetup
Lid
Sogetup

Want?

Corné
Gast
Corné

Maken ze nu straks bekend dat Diemers gaat komen? Toch wel een goeie 10 hoor.

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Denk dat Diemers naar AZ vertrekt. Doan waarschijnlijk naar PSV. We zijn dan samen met oa Groningen, Fortuna, ADO, Heerenveen op zoek naar een creatieve middenvelder. Ik ben benieuwd wie we kunnen strikken voor op 10.

Jack de Gier
Lid
Jack de Gier

No problemo, we hebben nog tijd genoeg hiervoor. Joris heeft met alle spelers die hij wil afgesproken dat ze volgende week moeten tekenen, want anders moeten wij ons misschien ook gaan richten op paniekaankopen . Dus medesupporters, kat in ut bakkie😉

Nedsit
Gast
Nedsit

We hebben Vrousai daar toch? Die deed het tegen Zwolle al prima op die plek en nu ook weer aardig. Maar dan moet je er twee verdedigend achter houden zoals nu met Llonch en Saddiki.

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Deed het ook prima, alleen die moet het toch meer van zn actie in de diepte hebben. Er moet toch echt een creatieve middenvelder komen. Ik hoop op Veijnovic van AZ, ook kijkende naar het AZ verleden van Joris en Martin. Vrousai gaat dan denk ik Kohlert uit de basis spelen, die brengt nog te weinig. Voor de linksachter positie zou ik eens gaan informeren bij Itrecht mbt Urby Emanuelson. Zou ik graag zien hè, niet dat ik inside info of zo heb….

Relativist
Lid
Relativist

We hebben op het middenveld (voor Vrousai) sowieso nog een back up nodig.

TTB
Lid
TTB

Misschien een bedankkaartje naar Zeist toe? Wat liepen ze daar weer te schutteren joh. Penalty mee is in mijn ogen heel makkelijk gegeven en die penalty die we niet tegen krijgen (overtreding Holmén) was er overduidelijk wel een. Maargoed. De eerste helft niet heel onaardig gespeeld. Eerste 10 minuten voor fortuna, daarna wel een paar mooie dingen gezien. 1-3 en vooral de 1-1 zijn gewoon goede goals. Tweede helft stukken minder. Snap nog steeds niet waarom je jezelf zo in gaat graven en gaat tegenhouden. Als je gewoon op dezelfde voet verder gaat en met combinaties de aanval zoekt, scoor… Lees verder »

Budje
Gast

Heerkens houdt zich prima staande. Opbouwend gaat moeilijk, maar dan nog. Gewoon een goede verdediger.

Plugske
Lid
Plugske

Klopt Busje, Heerkens is een goede verdediger. Maar eenmaal over de middenlijn weet hij niet goed wat te doen. Is niet zijn schuld of hem aan te rekenen, is gewoon niet zijn positie.

Plugske
Lid
Plugske

*Budje, sorry autocorrect

TTB
Lid
TTB

@Budje

Nee precies. Ik zeg ook niet dat ik Heerkens een slechte verdediger vind, integendeel. Prima clubman die (bijna) altijd een voldoende scoort en hij vult die positie (in verdedigend opzicht) naar zijn kunnen goed in. Maar voor een linksback is het fijn als hij aanvallend ook zijn steentje kan bijdragen. Denk dat Kohlert met een betere linksback bij zich ook beter uit de verf kan komen. Die speler is Heerkens helaas niet, dus zal er op die positie nog een kwaliteitsimpuls moeten komen.

El_Cammacho
Gast
El_Cammacho

Blij zijn met 3 punten, twee uitwedstrijden begin van het seizoen winnen zijn bonus. Je kunt met Emmen op 9 uit 4 komen, top start.
Heerkens goed vandaag. Rest matig of drama. Lewis helaas erg uit vorm maar blijft knokken. Eerste helft heb je 20 minuten t overwicht en maak je 3 doelpunten. Tweede helft erg slecht en niet meer aan voetballen toegekomen. Deze week genieten van hopelijk nieuwe aankopen en 6 punten… vamos!

koen kooiman
Gast
koen kooiman

Zoals Eddy Poelmann ooit zei een lucky maar wat geeft het

Cees Cornervlag
Lid
Cees Cornervlag

Als Koster in de rust tegen de groep zegt: “Nou jongens, Fortuna gaat in de tweede helft gas geven en de lange bal spelen, dus we zullen moeten overleven” dan snap ik best dat er geen drol meer wordt geraakt. Sorry hoor, maar dit vind ik echt waardeloos. Waarom niet proberen rustig te blijven combineren en voetballen? Dat is waar we goed in zijn, niet in alleen maar verdedigen en wegroeien.

sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

@Cees Cornervlag Dat heeft Koster ook niet gezegd in de rust. Dat is alleen maar speculeren. Als de tegenstander met 4 aanvallers gaat spelen en veel opportunistischer gaat spelen dan krijg je meer druk. Koster koos er niet voor om een extra verdediger in te brengen en wilde in dezelfde formatie de voorsprong uitbouwen. Willem II had de tweede helft in de omschakeling van balverlies naar balbezit oftewel de counter wat meer mogen brengen gezien de snelheid die we voorin hebben. Zo hadden we de wedstrijd in het slot kunnen gooien. Maar goed .. de 3 punten zitten weer in… Lees verder »

sjefkuh 013
Lid
sjefkuh 013

Tilbrow, Dat ze die ruimtes beter hadden moeten benutten ben ik het volledig met je eens. Die ruimtes ontstaan als Fortuna aan het aanvallen is dus bij een balverovering had Willem II daar meer uit moeten halen. Fortuna ging inderdaad met 4 aanvallers spelen waardoor we achterin 1 op 1 stonden, 2 verdedigende middenvelders daarvoor en Vrousai op 10, Pavlidis in de spits, Kohlert op linksbuiten waarna hij Nunenly wisselde voor Dankerlui die als een valse rechtsbuiten in viel. Het is maar net hoe je het bekijkt qua opstelling. Als Willem II vooruit gaat lopen als zij met 4 aanvallers… Lees verder »

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Valt weinig te combineren als op de helft van het veld de bal na een meter dood loopt……

Eula
Lid
Eula

Billenknijpen viel wel mee vond ik. Tweede helft was niet best, maar Fortuna heeft nou ook weer niet heel veel afgedwongen.

Ik begreep alleen de wissel van Gladon niet. Als je inzakt en op de counter gaat spelen, wat heb je dan aan een Gladon die veel te traag is voor countervoetbal?

Maargoed, 3 punten mee. Emmen aanpakken en we hebben een schitterende seizoensstart. En dan hopen dat we de beloofde versterkingen binnen krijgen.

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Pavlidis die net terug is van blessure nog beetje ontzien vermoed ik…

Plugske
Lid
Plugske

De wissel met Gladon was nog enigszins te begrijpen. Persoonlijk had ik liever gezien dat hij Dankerlui en Sadikki had gewisseld. Dankerlui is van origine rechtsback en had prima dat gat kunnen opvullen met de extra aanvaller die Fortuna bracht. Op het moment dat Nunnely echt met zijn tong in het gras hing, Vrousai naar rechts en Zuijderwijk op de 10 positie.

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Mag ik stellen dat Wellenreuther vandaag wel punten heeft gepakt voor ons! 1e helft goede redding, 2e helft een prachtige save bij 2-3 stand!

Goed om deze potjes te winnen, zeker omdat we nog niet compleet zijn! Goed met de kansjes omgegaan, zoveel hebben we er niet gehad!

Henkie013
Lid
Henkie013

Wellenreuther heeft gewoon zijn werk gedaan. Twee houdbare ballen op doel tegengehouden. Ik begrijp dat dat al best bijzonder is, maar geen vermelding waardig wat mij betreft.

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Dus alleen als hij een mindere wedstrijd keept is het een vermelding waard volgens jou? Rare gedachtengang. We mogen kritisch zijn wanneer nodig, maar bij een goede prestatie mag dat ook zeker vermeld worden!

Peerke
Lid
Peerke

Dus pavlidis heeft ook maar gewoon zijn werk gedaan, hoeven we het dan ook niet over te hebben?

Henkie013
Lid
Henkie013

Als je 4 doelpunten maakt in 2 wedstrijden, doe je wel meer dan alleen je werk! Wellenreuther moet eerst eens een wedstrijd of 5 achtereen constant presteren voordat je hem de hemel in gaat prijzen. Mag best zeggen dat hij goed gekeept heeft hoor, maar dat hij punten voor ons gepakt heeft vandaag is de grootste onzin en weer een andere uiterste.

Peerke
Lid
Peerke

Iets zegt me dat hij het bij jou gewoon nooit goed kan doen, maar prima joh.

Henkie013
Lid
Henkie013

Iets zegt mij dat kinderhanden snel gevuld zijn op Tilbo. Ik zeg toch dat hij prima heeft gekeept? Ik vind het alleen onzin om te stellen dat hij punten heeft gered vanmiddag. Wat zeg ik daar teveel mee? Ik vind nog steeds dat hij vervangen moet worden en dat hij tekort komt voor een linkerrijtje club. Dat verandert bij mij niet na één redelijke wedstrijd. Maar de meningen hier zijn nog meer veranderlijk dan het weer in Nederland.

sooike1973
Lid
sooike1973

Helemaal mee eens! 1 kleine opmerking…. het valt me op dat op 1 op 1 situaties Timon zich wel goe breed maakt maar iets te vlug zijn hoofd wegdraait. Blijft hij langer naar de bal kijken dan heeft hij ook meer van zulk soort reddingen

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

En soms beter timen…

Met uitkomen dat ie soms snel op de bal af gaat en dat ze m omspelen. Tot nu toe bijna elke wedstrijd gebeurt

Staat ie ineens in niemands land

ttunited
Gast
ttunited

Fijn dat er gewonnen is, maar het spel moet echt beter. 2e helft gewoon geen kans gehad.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Niet best maar niet over lullen. Drie punten that’s it. 6 punten uit 3 wedstrijden is prima start zeker als je kijkt naar incomplete selectie en omstandigheden vandaag met het ‘veld’. Over een maandje als transferwindom paar weken dicht is maar eens de balans opmaken. Deze punten heb je dan in ieder geval.

Grenzen
Gast
Grenzen

Geen maadje gelukkig,maar 2 weken