Home » Headlines » Willem II blijft ongeslagen in 2018; 3-1 winst op Hibernian
Uitblinkers Hankouri (2x) en Azzzoui (1x en 2 assists), foto: Twitter Willem II

Willem II blijft ongeslagen in 2018; 3-1 winst op Hibernian

Willem II speelde vrijdagmiddag 13.00 uur Portugese tijd een oefenwedstrijd tegen de Schotse middenmotor Hibernian. Na een 0-1 achterstand wonnen de Tricolores door 2 doelpunten van El Hankouri, en 1 doelpunt van Azzaoui met 3-1 van de Schotten. Bij Willem II maakten Dankerlui en Wijnaldum voor rust hun debuut voor de Tricolores. Lewis, Ogbeche, Peters en van der Linden ontbraken wegens blessures.

Opvallend was dat Willem II speelde in een 4-4-2 formatie (ruit op middenveld), waar Tsimikas als linkshalf zeer verdienstelijk speelde, en Azzaoui wederom ijzersterk inviel.

Willem II begon in de volgende opstelling:

Branderhorst, Dankerlui, Heerkens, Lachman, Wijnaldum, Chirivella, Rienstra, Haye, Tsimikas, Sol, El Hankouri

27 reacties

 1. Weer een artikel online over dat van Eijden weg moet bij AZ, ophalen die vent!

  12

  1
 2. Ik word toch wel zenuwachtig als ik zie wat onze directe concurrenten binnenhalen aan versterkingen. 

  3

  6
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Top

   Wat voor versterkingen hebben de concurreten binnen gehaald die jij graag hier zou zien? Ik denk dat het opdit moment nog wel mee valt…

   6

   3
 3. Er MOET een leider achterin bij. Sinds Peters is weggevallen mist er intelligentie achterin. Heerkens is een geweldige prof en een harde werker, maar vooral een sobere mandekker waarvan verder niks verwacht mag worden.Lachman is ook niet meer dan een mandekker die maar moeite blijft houden om een hele wedstrijd scherp te zijn. Dat gaat hij nu niet meer leren.Rens van Eijden is DE perfecte aanvulling op de huidige selectie gezien zijn bergen ervaring en zijn instelling.Een andere leider achterin en toevallig ook nog eens een linkspoot is onze oude bekende krullenbol… Geen geweldige voetballer, maar wel een echte aanvoerder. Iemand die het halfzachte ingrijpen van degenen naast hem er snel uit zou vloeken en tieren! Iemand die de boel op scherp kan zetten!

  20

  2
 4. kukeltje

  Hier hoeven we niet al te trots op te zijn. Ik heb Hibernian een maand of wat geleden in hun stadion zien spelen voor de Schotse competitie en dat was erg slecht. De enige twee die er bovenuit sprongen was die spits die vandaag scoorde en de middenvelder die vandaag de assist gaf. Die middenvelder speelde een week later ook tegen Nederland in het Schts elftal.

  2

  1
  • Toch speelde ze gelijk tegen Excelcior dus in dat opzichte geen slecht resultaat. Hoop alleen wel dat er nog een centrale verdediger bij komt maar dat zal pas eind deze maand zijn gok ik

   1

   1
 5. Wij gaan Europa in!!!!!!

  6

  0
 6. Ik zit te kijken naar Fortuna- Jong Ajax. Fortuna heeft geweldig goede voetballers. Ga daar eens winkelen.

  4

  2
 7. Forza Willem II
  Forza Willem II

   
  Willem II blijft ongeslagen in 2018; 3-1 winst op Hibernian
  ————————————————————

  Ik zeg stoppen met voetballen club per direct op doeken. ge moet stoppen op het hoogtepunt. Beter gaan we het niet meer doen😉

  15

  4
 8. Leuk resultaat, al zegt dit weinig.

  Maak me meer zorgen om onze centrale verdedigers, want als ik het verslag lees op het bd dan staat onze verdediging alles behalve stabiel…

  1

  4
  • Cards

   ik maak me meer zorgen dat je het lokale sufferdje serieus neemt 😉

   16

   0
   • Zeker niet altijd serieus. Maar in dit geval helaas wel.

    Steek je kop niet in het zand joh, Wijnaldum gaat ons echt niet beter maken !

    Er moet nog minimaal één centrale verdediger bij MET 200 eredivisie wedstrijden in de benen, anders gaan we het NIET redden !

    4

    8
   • @win

    Waarom in dit geval wel? Jij neemt BD alleen serieus als ze toevallig datgene schrijven wat jij ook vindt.

    Verdediging was voor de winterstop een zorgenkindje maat hoe dat in de wedstrijd van vandaag was weet ik niet want die heb ik niet gezien (en BD geloof ik op dat punt dus niet).

    6

    0
   • Tri_colores_1896
    Tri_colores_1896

    @ jbj.ot

    Ik heb dezelfde wens als jij. Maar vertel eens wie dat dan moet worden. De beste man moet redelijkerwijs ook deze kant op WILLEN komen. Ik kom eigenlijk alleen uit op Rens van Eijden….(ervan uitgaande dat hijzelf best zou willen komen, omdat hij bij AZ op het tweede plan is beland én omdat hij eerder hier speelde)

    12

    1
   • @tri_coleres 1896,

    Rens van Eijden  is idd het type speler wat we nodig hebben. Mocht hij niet haalbaar zijn dan moet er ergens op deze aardbol vast een 2e Rens rondlopen die betaalbaar is, en ook wil aansluiten.

    @win,

    Loop zeker niet hard weg met het bd, maar kan me gewoon niet voorstellen dat ze voor een simpele oefenpot keihard gaan zitten liegen. Volgens mij is er ook gewoon een journalist ter plekke om verslag te doen…

    0

    3
   • Ga eens kijken op de amateurvelden daar lopen waarschijnlijk heel wat betere centrale verdedigers als die bij ons,

    Niets doen kan wel eens duur uitvallen en de twee aanwinsten die tot nu toe zijn aangetrokken zijn alleen voor de breedte en de toekomst.

    2

    5
   • @win

    *jbj.ot
    BD gaat ook niet expres zitten liegen, maar ze kijken op voorhand al met een negatieve insteek nar Willem II, zoveel is me in al die jaren wel duidelijk geworden. Dus ik neem het met een korreltje zout.

    1

    1
   • wat maakt het nou uit wat het BD schrijft. Iedereen weet toch dat de verdediging van WII zwak is en er een gelijkwaardige speler van nivo Peters bij moet..

    3

    0
  • B.D altijd negatief over Willem II

    

    

    

    

    

   5

   3
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ wil

    Hoezo is onze verdediging dan wel stabiel? op basis van de 1e seizoenhelft niet hoor 40 tegendoelpunten.  En in 2018 hebben we er alweer 1 tégen😉

    1

    2
 9. Azzoui en El Hankouri zoveel mogelijk laten spelen. Deze jongens zorgen voor een enorme dosis creativiteit. We gaan daar nog veel plezier aan beleven.

  26

  2
  • El Hankouri proberen te behouden. zn contract loopt af na dit seizoen bij Feyenoord weet niet wat Feyenoord wil maar zie hem daar niet snel doorbreken.

   28

   0
 10. drobs

  Wat fijn om te horen dat de wissels eens goed werken!! Zo moeten ze vaker spelen

  7

  0