Willem II blijft ongeslagen in 2018; 3-1 winst op Hibernian

27
2725
Uitblinkers Hankouri (2x) en Azzzoui (1x en 2 assists), foto: Twitter Willem II

Willem II speelde vrijdagmiddag 13.00 uur Portugese tijd een oefenwedstrijd tegen de Schotse middenmotor Hibernian. Na een 0-1 achterstand wonnen de Tricolores door 2 doelpunten van El Hankouri, en 1 doelpunt van Azzaoui met 3-1 van de Schotten. Bij Willem II maakten Dankerlui en Wijnaldum voor rust hun debuut voor de Tricolores. Lewis, Ogbeche, Peters en van der Linden ontbraken wegens blessures.

Opvallend was dat Willem II speelde in een 4-4-2 formatie (ruit op middenveld), waar Tsimikas als linkshalf zeer verdienstelijk speelde, en Azzaoui wederom ijzersterk inviel.

Willem II begon in de volgende opstelling:

Branderhorst, Dankerlui, Heerkens, Lachman, Wijnaldum, Chirivella, Rienstra, Haye, Tsimikas, Sol, El Hankouri

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
koen verhoeff
Lid
koen verhoeff
Misidjan
Gast
Misidjan

Weer een artikel online over dat van Eijden weg moet bij AZ, ophalen die vent!

Top
Gast
Top

Ik word toch wel zenuwachtig als ik zie wat onze directe concurrenten binnenhalen aan versterkingen. 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Top

Wat voor versterkingen hebben de concurreten binnen gehaald die jij graag hier zou zien? Ik denk dat het opdit moment nog wel mee valt…

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

Sparta heeft Dos Santos en Friday gehaald bij AZ.

VVV heeft Castelen gehaald.

Twente is bezig met Maher en El Hamdaoui.

Subjectief
Gast
Subjectief

Maher misschien?

Ravio
Gast
Ravio

Er MOET een leider achterin bij. Sinds Peters is weggevallen mist er intelligentie achterin. Heerkens is een geweldige prof en een harde werker, maar vooral een sobere mandekker waarvan verder niks verwacht mag worden.Lachman is ook niet meer dan een mandekker die maar moeite blijft houden om een hele wedstrijd scherp te zijn. Dat gaat hij nu niet meer leren.Rens van Eijden is DE perfecte aanvulling op de huidige selectie gezien zijn bergen ervaring en zijn instelling.Een andere leider achterin en toevallig ook nog eens een linkspoot is onze oude bekende krullenbol… Geen geweldige voetballer, maar wel een echte aanvoerder.… Lees verder »

kukeltje
Lid
kukeltje

Hier hoeven we niet al te trots op te zijn. Ik heb Hibernian een maand of wat geleden in hun stadion zien spelen voor de Schotse competitie en dat was erg slecht. De enige twee die er bovenuit sprongen was die spits die vandaag scoorde en de middenvelder die vandaag de assist gaf. Die middenvelder speelde een week later ook tegen Nederland in het Schts elftal.

Robby
Gast
Robby

Toch speelde ze gelijk tegen Excelcior dus in dat opzichte geen slecht resultaat. Hoop alleen wel dat er nog een centrale verdediger bij komt maar dat zal pas eind deze maand zijn gok ik

ADA
Gast
ADA

Wij gaan Europa in!!!!!!

Grenzen
Gast
Grenzen

Ik zit te kijken naar Fortuna- Jong Ajax. Fortuna heeft geweldig goede voetballers. Ga daar eens winkelen.

Dann
Gast
Dann

Over welke geweldig goede voetballers van Fortuna heb je het?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

 
Willem II blijft ongeslagen in 2018; 3-1 winst op Hibernian
————————————————————

Ik zeg stoppen met voetballen club per direct op doeken. ge moet stoppen op het hoogtepunt. Beter gaan we het niet meer doen😉

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Leuk resultaat, al zegt dit weinig.

Maak me meer zorgen om onze centrale verdedigers, want als ik het verslag lees op het bd dan staat onze verdediging alles behalve stabiel…

Cards
Lid
Cards

ik maak me meer zorgen dat je het lokale sufferdje serieus neemt wink

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Zeker niet altijd serieus. Maar in dit geval helaas wel.

Steek je kop niet in het zand joh, Wijnaldum gaat ons echt niet beter maken !

Er moet nog minimaal één centrale verdediger bij MET 200 eredivisie wedstrijden in de benen, anders gaan we het NIET redden !

@win
Lid
@win

Waarom in dit geval wel? Jij neemt BD alleen serieus als ze toevallig datgene schrijven wat jij ook vindt.

Verdediging was voor de winterstop een zorgenkindje maat hoe dat in de wedstrijd van vandaag was weet ik niet want die heb ik niet gezien (en BD geloof ik op dat punt dus niet).

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@ jbj.ot

Ik heb dezelfde wens als jij. Maar vertel eens wie dat dan moet worden. De beste man moet redelijkerwijs ook deze kant op WILLEN komen. Ik kom eigenlijk alleen uit op Rens van Eijden….(ervan uitgaande dat hijzelf best zou willen komen, omdat hij bij AZ op het tweede plan is beland én omdat hij eerder hier speelde)

jbj.ot
Lid
jbj.ot

@tri_coleres 1896,

Rens van Eijden  is idd het type speler wat we nodig hebben. Mocht hij niet haalbaar zijn dan moet er ergens op deze aardbol vast een 2e Rens rondlopen die betaalbaar is, en ook wil aansluiten.

@win,

Loop zeker niet hard weg met het bd, maar kan me gewoon niet voorstellen dat ze voor een simpele oefenpot keihard gaan zitten liegen. Volgens mij is er ook gewoon een journalist ter plekke om verslag te doen…

M14
Lid
M14

Ga eens kijken op de amateurvelden daar lopen waarschijnlijk heel wat betere centrale verdedigers als die bij ons,

Niets doen kan wel eens duur uitvallen en de twee aanwinsten die tot nu toe zijn aangetrokken zijn alleen voor de breedte en de toekomst.

@win
Lid
@win

*jbj.ot
BD gaat ook niet expres zitten liegen, maar ze kijken op voorhand al met een negatieve insteek nar Willem II, zoveel is me in al die jaren wel duidelijk geworden. Dus ik neem het met een korreltje zout.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

wat maakt het nou uit wat het BD schrijft. Iedereen weet toch dat de verdediging van WII zwak is en er een gelijkwaardige speler van nivo Peters bij moet..

wil
Lid
wil

B.D altijd negatief over Willem II

 

 

 

 

 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ wil

Hoezo is onze verdediging dan wel stabiel? op basis van de 1e seizoenhelft niet hoor 40 tegendoelpunten.  En in 2018 hebben we er alweer 1 tégen😉

Baarle
Gast
Baarle

Azzoui en El Hankouri zoveel mogelijk laten spelen. Deze jongens zorgen voor een enorme dosis creativiteit. We gaan daar nog veel plezier aan beleven.

Robby
Gast
Robby

El Hankouri proberen te behouden. zn contract loopt af na dit seizoen bij Feyenoord weet niet wat Feyenoord wil maar zie hem daar niet snel doorbreken.

drobs
Lid
drobs

Wat fijn om te horen dat de wissels eens goed werken!! Zo moeten ze vaker spelen