Willem II bevestigt komst Etien Velikonja

90
5731
www.Willem-ii.nl

Willem II heeft zich versterkt met aanvaller Etien Velikonja. De 28-jarige Sloveen tekent een contract voor een seizoen, waarna Willem II de optie heeft om het contract met nog een jaar te verlengen. 

Loopbaan
Velikonja begon zijn profcarrière in zijn thuisland bij ND Gorica. Via NK Maribor verdiende hij een transfer naar Cardiff City, dat hem vervolgens uitleende aan Rio Ave (Portugal) en Lierse SK (België).
De afgelopen twee seizoenen kwam de 1.78 meter lange spits uit voor NK Olimpija Ljubljana en het Turkse Gençlerbirliği. Velikonja kwam tot 2012 meerdere malen uit voor Sloveense nationale jeugdelftallen en werd driemaal opgeroepen voor het Sloveens elftal.

Ervaren spits
Technisch directeur Joris Mathijsen: ‘Vanwege de blessure van Ogbeche wilden we naast Sol graag nog een spits in de selectie. We zijn blij dat een ervaren spits als Etien voor ons heeft gekozen.’

 

Tekst: willem-ii.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jbj.ot
Lid
jbj.ot

Zeg eens eerlijk mensen, als we hadden gewonnen van Excelsior, waren we dan ook (bijna) allemaal zo negatief zoals nu ? Denk van niet. Ben zelf ook teleurgesteld dat we niet een Breinburg en Veerman konden halen, maar het is niet anders. Als we nu tegen ADO weer een nederlaag moeten slikken, en Roda uit ook kansloos verliezen, ja dan mogen we ons pas echt zorgen gaan maken. Voor hetzelfde geld spelen ze een superpot tegen ADO en slepen we 3 punten binnen, dan ziet de ranglijst er een stuk anders uit en krijgen onze spelers ook een boost… Het… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Beste mensen. Voor degene die het nog niet snappen. Het gaat mij niet om de nieuwe spelers opzich. Die kunnen er ook niks aan doen dat ze via de pc gevonden zijn door Joris en Ome Gerard!! Het gaat om het feit dat beide genoemde heren totaal niet geschikt zijn voor hun huidige job. Datgene wat zij verkondigden en de doelstelling voor dit seizoen zijn zij totaal niet nagekomen. Er zit totaal geen gedachte achter hun manier van werken. En daar zit de grote fout. Ik wens alle nieuwe spelers het beste maar mocht deze actie van onze “TD” en… Lees verder »

Sprang
Lid
Sprang

Qua spelers heb je misschien gelijk dat ze dat niet zijn nagekomen. De doelstelling kun je pas achteraf beoordelen(spelers eigenlijk ook).

Als dit team 9e wordt(ga ik niet van uit) heeft Joris prima werk geleverd. Daarom is het nog iets te vroeg om nu al zo’n hard oordeel te geven. Geef het nog even tot de winterstop highway.

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Waarom gebruik je je ouwe nickname eigenlijk niet? Het is allemaal zo herkenbaar.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

De denigrerende manier waarop jij over mensen uit de club spreekt en jouw mening als enige waarheid neerzet, dát zegt meer dan genoeg. In mijn ogen gedraag je je hier op Tilbo als een gefrustreerde stemmingmaker. Ik ga je posts voortaan negeren en gewoon weer van een seizoen Willem II genieten. Al is het maar van het pilsje en de lol op de tribune. Houdoe.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@SNORRO en Ronald Hebben jullie in het BDgelezen hoe we aan onze nieuwe spits zijn gekomen? Op advies van onze keeperstrainer het 1e contact was een paardagen geleden gelegd. En zoals rood blauw zegt het is lachwekkend als het zo is gegaan.. het zo prima in het plaatje passen zoals die andere buitenlanders hebben gehaald. Op hoop van zegen.. En voor de mensen je  moeten niet geloven wat in het BD staat.. de club doet er niks aan om hun kant van het verhaal te vertellen. Terwijl ze heus wel mee lezen gok ik Uiteraard hopen we met z”n alle… Lees verder »

John Nr1
Lid

Heb je wel eens gelezen hoe Willem II ooit aan hyypia en galasek is gekomen ?

nadat alle andere spits opties waaronder veerman niet zijn gelukt zijn ze gaan rondvragen in het netwerk

poistieve is dat iemand binnen je eigen technische staf met deze tip is gekomen. Iemand die hem een jaar lang elke dag heeft zien spelen en trainen.

Kent hem als persoon en speler.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Grappig… zei ik ook John 😁😉

Maximaal
Gast
Maximaal

Hyypia namen ze mee terug, samen met Kolkka. De speler waar ze eigenlijk voor naaar Finland waren gegaan. “Risico” is dat de Sloveense spits prima presteerde bij Lierse en ja, daar kent Wapenaar hem inderdaad. Hopelijk ligt het bij hem aan de cultuur van het gemoedelijke België en ook Brabant. Want bij Cardiff en Rio Ave is hij mislukt, dus de tijd zal het leren.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

@forza Je bedoelt het stuk van die geweldige clubwatcher die geen enkel feit juist heeft? Keeper gehuurd en Kali bijna voor niks weg… ik noem die krant niet voor niets het Brabants Lachblad… Overigens staat dat los van mijn opmerkingen dat er hier een aantal figuren alles negatief benaderen zonder enige bronvermelding of wat dan ook. Daar stoor ik me aan, zelf zou ik ook graag willen dat sommige dingen anders zouden gaan. Negatief doen zal er zeker niet toe bijdragen dat de supporters meer informatie krijgen of mee kunnen/mogen praten. Enkel roepen om geluid te maken vind ik ongepast… Lees verder »

Snorro
Lid
Snorro

Ja Forza, dat las ik idd. Ik heb ook gelezen welke spelers niet wilden komen (veldwijk, Te vrede, Necid, Kramer en Veerman) dan heb je alle potentiele stormrammen gehad. Als je dan op het laatste moment nog iemand als back up voor de spits moet halen zul je toch een gok moeten nemen. Daar is niets mis mee. Zeker niet wanneer je bedenkt dat in beginsel elke speler in de categorie waarin Willem II zoekt een gok is.Ik kan nu enkel op zijn gemiddelden afgaan, en dat zijn cijfers die kerekes, jelic en Strihavka samen nog niet konden overleggen. Niemand… Lees verder »

Snorro
Lid
Snorro

Nog een kleine aanvulling. Op een enkeling na dieoverwegend van de hoed en de rand weet (dirruk) roept iedereen maar over beleid en bestuur, terwijl er hier mensen reageren die nog niet eens een fiets fatsoenlijk kunnen besturen. Die kunnen dan beter niets zeggen!

rinus israel
Lid
rinus israel

Eens, het wordt een lastig seizoen met spelers die nog te licht zijn en/of de taal niet spreken, we hebben andere betere spelers,laten gaan, leuk stukje van de Observer. Joris heeft het dit jaar niet handig aangepakt zo lijkt het. Maar nu motte we verder. Welkom Etien schop er 18 in succes kerel, positief ,doorgaan en schouders der onder.

 

Breinbreker
Lid
Breinbreker

Tilbo leeft in iedere geval weer. Fijn om al die zeikerds te lezen. Willem II gaat hen aan hun hart. Wij worden de verrassing. Let maar op. 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En mensen moeten niet altijd dingen aannemen die men zegt binnen de club. Hoeveel mensen ex werknemers in het verleden hebben al niet gezegd dat ze niet netjes behandeld zijn door de club. Maar dr achterste van dr tong niet laten zien op ze de club geen schade toe willen brengen? Mensen die denken alles wat de club zegt waarheid is zijn.een beetje naïef

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Nog un keer  de bezorgdheid de ktitiek is op het beleid dat wordt gevoerd heeft niet veel met spelers persoonlijk te maken…  ook de mensen die kritiek leveren ook ik heb zeer me twijfels over het beleid.  Er is niemand die kritiek heeft  hoopt dat ie gelijk krijgt. We willen  allemaal het beste. Want wat is er mooier  dat  un kind van de club een Joris fantastische TD zou zijn. Wat  is er mooier als van dr Looi met de ploeg veel punten haalt en mooi voetbal speelt.. We blijven allemaal trouw aan de club tot aan de houtenjas. Maar… Lees verder »

Kleiberg
Lid
Kleiberg

Welkom Etien, bij de mooiste club van ut laand, meej ut mooiste shirt (sjurt) van ut laand uit de schønste stad van ut laand! goaluh maokuh!

TheObserver
Lid
TheObserver

Liveblig 31 -8 Joris Mathijssen uitgelekt ============================ 8:45u. wekker loopt af in huize Mathijssen 8:55u  Joris neemt de ochtendkranten door en zoekt naar koopjes in de plaatselijke supermarkt 9:30  Joris bevind zich op de Hovel in Goirle en ontmoet een oude verstokte Goirlese WillemII supporter, die hem toeroept “Joris belangrijke dag vandaag he! “. “Jazeker “antwoord Joris “Vanavond Frankrijk – Nederland ” 10.00u Eveb lekker badmintonnen met een oude schoolkameraad in de Hispohal 11:14.  Telefoontje met Berry van Gool. “Nog nieuws Joris ?” “Nee nog niet,nog geen man overboord Berry..nog meer als 12u de tijd” Berry “Zorg wel dat je… Lees verder »

Stino1896
Lid
Stino1896

Goed verhaal. Lekker kort ook. Bedankt voor het verneuken van 30sec van mijn leven

Kleiberg
Lid
Kleiberg

volledig eens met Fredge…al had ik er 35 seconden voor nodig (langzame lezer wink

Kleiberg
Lid
Kleiberg

Wat een lap tekst voor zo’n klein beetje bullshit….get a life…or a girlfriend…dan heb je wat beters te doen met je veel te veel vrije tijd…

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Satire !!  kleiberg , het leven wordt wel heel saai zonder beetje humor .

Snorro
Lid
Snorro

Zolang deze persoon van satire maar niet zijn beroep maakt. Dan moet er namelijk geld bij.

OWM
Lid
OWM

Observer, wat ben je ziek man. Zoek een psycholoog

Kleiberg
Lid
Kleiberg

en daarnaast een leven wink

Ben
Lid
Ben

Wat een zeikreacties, ik vind het een leuk verhaal, je hebt talent, bedankt.

Dip
Lid
Dip

is dat verhaal de moeite waard om te lezen of kan ik beter gewoon dronken gaan slapen?

Frietmet
Lid

Over een maand komt FM18 uit dus je verhaal klopt van geen kanten. Next.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

leuk…. wel eens gedacht om sprookjes te gaan schrijven? Man man waar gaat dit weer over..

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Vandaag het BD blad gelezen….Hoewel een parodie op het hele gebeuren zit TheObserverredelijk dicht bij de waarheid.De doelman kende nog wel een spits!!!!!!Triest……..

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Ja mijn woorden en waarschuwingen zie ik terug in het stuk van Max en TheObserver. Voor alle positivo’s onder ons nogmaals Joris, Ome Gerard en Hermans maken onze mooie club kapot!! Totaal GEEN verstand van zaken.

kukeltje
Lid
kukeltje

HP. Wat ben jij goed man! Tjonge jonge jonge jonge. Wat ben jij goed. Alles gied gezien van te voren. Alle woorden van jezelf terug gezien in het verhaal. Ik zou voor de spiegel gaan mastruberen!

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

@highway ik heb je al eerder gevraagd om met feiten te komen.. jouw favoriete woorden(paniek, wanbeleid e.d. ) krijgen bij mij pss waarde als je ze onderbouwd.

Nu roep je van alles en ga je zelfs Verbunt er nog bij halen. Wat moet ik met je opmerkingen?

Zou fijn zijn als je eens met inhoud komt maar ik vraag me af of je dat kunt/wilt.

Snorro
Lid
Snorro

Jouw WOORDEN en waarschuwingen raakten KANT nog wal en waren van zo’n ontzettende kutKWALITEIT. Dat dat ook heel VEEL zegt over het STUKJE van observer. Enige verschil is dat jij DIE SHIT nog meent ook. Observer probeerde slechts SATIRISCH TE zijn.#gaap 

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

hahaahah leuk geschreven!

UNITED
Lid
UNITED

Geniaal dit verhaal.

Willem d'n Twidde
Gast
Willem d'n Twidde

Tijd voor uitleg naar de supporters. Joris en Berry, wanneer spreken we af. Ik wens iedereen succes en WILLEM  II  laat ons juichen te beginnen tegen ado.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Wie ben jij om te denken dat je recht hebt op uitleg? Je bent maar een supporter. Je overschat jezelf schromelijk. Dit is de vijver waar gevist kan worden. Welkom bij WII.

 

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Uitleg? Kom op zeg, supporters dienen zich niet te bemoeien met technisch beleid. Wij zijn het onderling niet eens over een hoop zaken… denk aan blok b, awaydays, onderling gezeik op KS en wat nog meer.

Wij moeten voor sfeer zorgen en verder niks. Bij uitedstrijden zijn we met 200 man of zo… nu willen we de opstelling mee bepalen? Zo worden we echt het lachertje van voetballand… gewoon steunen dat team en verder niet zo zeiken.

FORZA TRICOLORES

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Ronald

Uitleg ja, de club heeft zelf gezegt een aantal jaar geleden dat het meer transparantie naar de achterban zou doen als daar behoefte aan is. Doormiddel van bv info avond antwoorden geven op vragen die men heeft. Heeft niks te maken dat we ons gaan bemoeien met de opstelling of weet ik wat

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Ik had twee dagen na het sluiten van de transfermarkt wel verwacht dat Joris in het BD uitgebreid aan het woord zou komen. Maar we moeten het doen met de mening/visie van onze clubwatcher? Is/was Joris niet bereid tot een interview? Of doet Max niet aan hoor en wederhoor?
Zoals zo vaak communiceert Willem II ook weinig via eigen media. Erg jammer. Berry’s Blog? Joris Blog?

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

@forza

Afspraak is dat club toelichting geeft en transparant communiceert over supporterszaken. Daar sta ik achter, technisch beleid toelichten lijkt mij enkel voer voor zinloze en overbodige discussies binnen de club.

Kneiter
Lid
Kneiter

Recent interview met onze Sloveense vriend. Hij leeft om te scoren! http://www.voetbalnieuws.be/news/248510/VN_EXCLUSIEF:_Lierse_SK_deed_er_alles_aan_om_mij_te_houden

king90
Lid
king90

Off:Calcan scoort meteen in de spits bij Dordrecht. Veelste weinig minuten gegeven bij ons.

BrabantHenk
Lid

Echt wel! Tegen FC Emmen is het net zo makkelijk scoren als tegen Utrecht en Feyenoord! En tijdens die invalbeurten die hij kreeg bij ons, was hij ook echt goed! Man man man…..

king90
Lid
king90

Man man man! Van deze selectie winnen wij niet eens van fc Emmen

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Het is nog niet zo makkelijk om met beperkt budget gearriveerde spelers aan te trekken. Mauwen is altijd makkelijk.

Voor alle maauwers, zorg maar dat je er zelf staat in alle wedstrijden. Dan help je deze jonge groep en heeft het iig niet aan jou gelegen.

 

king90
Lid
king90

Voetbalt hij altijd met een horloge om? Of stond deze al op 5 voor 12?

BrabantHenk
Lid

 Ik denk dat het inderdaad is ingegeven door de baggerpotten tegen Utrecht, Feyenoord en ook Excelsior, zoals Koen Verhoeff terecht stelt. Wat de mensen het meest zorgen baat is denk ik de achteruitgang t.o.v. vorig jaar. Er stond een stabiele basis en er zou doorgeselecteerd worden. Met uitzondering van Oulare, Kali en van Aanholt, die onhoudbaar waren vind ik dat ze veel te zwaar de bezem er door hebben gehaald. Falkenburg, van Aanholt, Koppers en vooral Lamprou als beste voorbeelden. Ze zijn gaan gokken met jonge spelers, zonder benoemswaardige staat van dienst en nauwelijks eredivsie-ervaring. Resultaat: 0 uit 3, 1… Lees verder »

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896
kukeltje
Lid
kukeltje

Dit stuk is van 7 februari. Behoorlijk oud nieuws!

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Kukeltje, Henk heeft het over transparantie vanuit Willem II. Het krantenartikel geeft aan dat er wel vanuit Willem II is gecommuniceerd over het vertrek van Lamprou.

kukeltje
Lid
kukeltje

Oké, had het stuk van Henk diagonaal doorgelezen. Had dat even gemist.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Jammer dat je de reactie van Lamprou zelf hier niet laat zien! Daar staat de waarheid in van het hele verhaal. Lamprou moest weg want Van der Zooij zag het niet in hem zitten!!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Highway Patrolman

Idd en nu zitten we met 0nze Duitse vriend  opgescheept die alles behalve een goede indruk maakt. Laten we hopen dat snel verandert. Anders is het misschien  wel een idee op een Duitse eetkraam neer te zetten bij thuiswedstrijden kan ie braadworsten verkopen..

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Goed verhaal Brabant Henk. Als ik voor mijzelf praat, heb nog nooit in 37 jaar spelers uitgefloten tijdens een wedstrijd, al kan ik wel mompelen in mezelf als bv een speler een fout maakt. Dat er hier mensen op tilbo zich negatief uitlaten (incl mijzelf) is heel begrijpelijk. Het is bijna elk jaar hetzelfde liedje, vechten tegen degradatie, terwijl er vanaf de goirleseweg al snel wordt geroepen linkerrijtje, doorselecteren etc. We hebben met Crowly en Azzaoui leuke talenten, maar voor mijn gevoel zijn het spelers die langzaam gebracht moeten worden in een goed draaiend elftal. Lewis komt verdedigend tekort, net… Lees verder »

BrabantHenk
Lid

Eens, dat zijn jongens waarvan je niet kunt verwachten dat ze er meteen staan, laat staan dat ze dragend zijn. Ik heb nog wel vertrouwen in Joris. Maar wat mag je verwachten van iemand die voor het eerst technisch manager is? Die wil zich misschien iets te geforceerd bewijzen. Wat als ze Arjan Swinkels technisch directeur hadden gemaakt? Dan had iedereen de club voor zot verklaard. Omdat Joris hoog heeft gespeeld krijgt hij krediet, maar een goede speler maakt nog geen goede technisch directeur.

TheObserver
Lid
TheObserver

Prima verwoord,niks aan toe te voegen.

TheObserver
Lid
TheObserver

Prima verwoord jbt.oj niks aan toe te voegen

en (Ibo
Gast
en (Ibo

Mensen die het belgische voetbal een beetje hebben gevolgd weten dat het een makkelijk scorende spits is. Gewoon een goede voetballer met een neusje voor de goal. Zeker geen topper maar wel van t niveau spelers wat we goed kunnen gebruiken. Dus verrassend maar zeker geen dramaspits zoals er velen roepen 

tricoscore
Lid
tricoscore

Koen Verhoeff,ik ben het op voetbalgebied niet altijd met je eens maar onderschrijf je reactie voor 200%Ik hoop ook dat het bestuur zijn oren niet laat hangen naar  supporters die nu al in paniek zijn en om harde maatregelen vragen!Stel je voor dat Willem II dat destijds had gedaan na 4 verloren wedstrijden en een ontslagen kantinejuffrouw! Dan hadden we al die mooie successen met Co nooit meegemaakt!Ik zeg niet dat we een makkelijk seizoen tegemoet gaan, van der Looij heeft me vorig jaar nog niet met goed, laat staan attractief, voetbal kunnen overtuigen en als het mis gaat mogen… Lees verder »

ut Reijenaarke
Lid
ut Reijenaarke

Gewoon afwachten tegen  FC Den Haag, dan weten hoe wij er voor staan.

 

ut Reijenaarke
Lid
ut Reijenaarke

Sjonge..sjonge.. wat zijn we ineens blij, een spits erbij, was geheim gehouden tot vrijdag middag, ik dacht nou komt, het een grote hit uit de doos getoverd, Etien Velikonja. wie kent hem niet, wereld beroemd,

door heel de wereld over het hoofd gezien, let maar op die gaat mijn club redden.

Nou misschien ben ik wel wat sarcastisch, en heb ik het mis.

 

 

Kleiberg
Lid
Kleiberg

Azijnzeiker 2.0!

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Heb me de afgelopen dagen nauwelijks in de discussies op Tilbo gemengd. Net nog wat reacties gelezen en het zijn er veel. Wat me daarbij vooral opvalt is het gebrek aan respect. Respect voor elkaars (afwijkende) mening, respect voor de mensen die bij Willem II de verantwoordelijkheid dragen en beslissingen nemen en niet op de laatste plaats respect voor de aangetrokken nieuwe spelers. Ik hoop dat ze deze website nog niet hebben gevonden. Want welke speler Willem II ook aantrekt, het is allemaal bagger, te jong, te oud, te traag of wat je ook maar kunt bedenken. Oja, ze mogen vooral… Lees verder »

BrabantHenk
Lid

Mooi gesproken Koen Verhoeff.

erico
Gast
erico

Helemaal eens. Volgens mij kwamen Hypia en galasek en de vlieger toch ook uit het buitenland. Waren volgens mij glorie jaren. Jongens hou op met dat belachelijk maken van spelers en management van de club. Ga achter de club staan daar hebben ze veel meer aan dan aan al dat negativisme hier.  

Gilzenaar1992
Lid
Gilzenaar1992

Zo ist Koen. Het gras is elders altijd groener. Met z’n alle achter het team staan ipv azijnpissen.

dn Baaierd
Lid

Welkom Etien dat je de verrassing  mag worden van het seizoen. En we zullen zien wat je gaat brengen. Hopelijk voorspelt jou naam minstens de aantal goals die je gaat maken dit seizoen.

Bioow1984
Gast
Bioow1984

Geef spelers gewoon een kans ze worden al afgebrand voor ze 1 minuut gespeeld hebben.Als ie tegen Ado de winnende maakt staan de grootste azijnzeikers waarschijnlijk als hardste te juichen.Succes Etien maak er wat moois van

Snoekie
Gast
Snoekie

Welkom Etien en veel succes! Ratjes worden waarschijnlijk geadopteerd door één of andere Aziatische Sjeik, zijn nog dolblij ook smile vallen ze weer lekker door de mand …. gloryhunters, landverraders etc zijn het gewoon stiekem.  Trots op de Tricolores!! 

Zekur
Lid
Zekur

Precies! Identiteit van Breda is al ver te zoeken met al die mooiweer voetballertjes van City, dus dat wordt nog erger? Doe mij maar het Nederlandse Rood Wit Blauw!! Eigen identiteit, eigen geld en een heerlijke ouderwetse Sloveense spits. Gewoon een eerlijke strijd tegen degradatie!!

Mourinho
Lid
Mourinho

Nee onze club heeft een duidelijke identiteit.

Ik hoop dat er eerdaags een miljardair op de stoep staat.

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Welkom Etien. Ik heb zin in de wedstrijd tegen ADO. Hopen dat ze winnen dan wordt het weer wat rustiger allemaal bij ons mooie club. Ik denk dat we een aantal zeer goede spelers hebben alleen moet het nog een gemotiveerde geoliede machine worden.  Dus nu mag de technische staf aan de slag. 

Frankwie
Gast
Frankwie

Ik vind dat Willem II hem zelf ook niet heel enthousiast aankondigt…

RJ
Lid
RJ

Welkom bij onze mooie club! Ik verwacht minimaal 15+ aan doelpunten. Zet hem op en maak ons gelukkig.

dvd01
Gast
dvd01

Het is geen topper, maar het is wat t is. 

TILBURGER
Gast
TILBURGER

Welkom,        Etien VelkonjaHopelijk,  Ga je ons verassensucces

Opa Henk
Lid
Opa Henk

We moeten met type spelers anders gaan spelen. Die wilde hoge voorzetten van onze opkomende backs daar hebben we niets aan. Dit is een type die de bal in de voet rond de zestien aangespeeld moet worden. Hij moet het ook niet hebben van zijn snelheid,het is dus belangrijk dat ons middenveld hem goed aan speelt . Dus mijnheer van Looi de komende week veel succes met het maken van het geheel!!!

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

ik verwacht dat Jelic , uhh ik bedoel Strihavka gewoon op de bank als back up voor Sol zal plaatsnemen.

Allochteun
Lid
Allochteun

Zo’n jongen zal zich lekker welkom voelen met zulke reacties zeg… Wellicht een idee om op zijn minst de spelers te steunen? Dat je het niet eens bent met het selectie- en aankoopbeleid is prima, maar daar kan die kerel verder ook geen zak aan doen. Het is wat het is, dit zijn de mannen waar we het in ieder geval tot de winterstop mee gaan doen. Als blijkt dat het inderdaad een grote teringzooi is mag je Joris en kornuiten van mij met pek en veren de stad uit jagen, maar laten we in ieder geval met zijn allen… Lees verder »

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

dat meende ik serieus. OK van die andere namen was een beetje flauw. maar ik denk echt niet dat deze speler in de basis gaat spelen. bij een blessure of schorsing van Sol zal hij spelen anders niet.

en ik heb niks tegen die jongen. hij kan er niks aan doen dat WII geen technisch beleid heeft.

Frietmet
Lid

Succes jongen. Dat je de zorgen van 14.000 Willem II ers maar mag wegnemen!