Willem II beslist vrijdagochtend over doorgaan Koningsdag

33
5329

Zojuist plaatste Willem II dit bericht op de officiele website. Als we de Koningsdag van 2 jaar geleden in herinnering nemen, waar het grotendeels regende, zien wij geen aanleiding om de Koningsdag op voorhand aan te passen of zelfs af te gelasten. Wij gaan er dan ook van uit dat Koningsdag 2019 gewoon doorgaat.

Aanstaande zaterdag (27 juli) staat onze jaarlijkse Koningsdag op het programma. Vanwege de hittegolf waar Nederland momenteel in verkeert, is de kans op onweer en zware regenbuien volgens de weersverwachtingen zeer aannemelijk. Daarom moeten wij helaas ook rekening houden met een afgelasting of aanpassing van Koningsdag 2019. 

Vooralsnog gaat de Koningsdag door, maar wij blijven de weersverwachtingen nauwlettend in de gaten houden. Gezien alle voorbereidingen op Koningsdag, wordt vrijdagochtend besloten of Koningsdag doorgaat, wordt aangepast of in zijn geheel wordt afgelast. De veiligheid van onze supporters staat immers op plek 1.

Houd voor een update vrijdag onze website in de gaten.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
013
Gast
013

Gaat lekker bij het cluppie geen spelers 1000 seizoenskaart houders minder geen Koningsdag goed werk wordt er verricht

Krilles
Lid
Krilles

met het verkeerde been uit bed gestapt?

Krilles
Lid
Krilles

Koningsdag activiteiten zijn ivm verwachte onweersbuien afgelast, maar wedstrijd gaat WEL door, lees ik net op de Willem II site.

Antonhoff
Gast
Antonhoff

Zojuist wordt bij AZ-Hacken gezegd dat de spits van Hacken (Jeremejeff) niet bij de selectie zit vanwege een mogelijke transfer naar Nederland. Zou Joris de Zweedse tour op gaan?

tlbrg1896
Lid
tlbrg1896

Zou kunnen maar volgens mij zijn er een stuk of 7 clubs nog op zoek naar een spits

BCFCVicky
Lid
BCFCVicky
Plugske
Lid
Plugske

Volgens Zweedse media waren ze vergeten hem in te schrijven. Transfer is niet aan de orde.

tlbrg1896
Lid
tlbrg1896

Dat klinkt heel vreemd. Hij is kennelijk een van de beste spelers daar. Hoe kan je je beste speler ‘vergeten’ in te schrijven. Maar goed, ik ben niet beter geinformeerd dus ik geloof je wel

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Az was ook te laat met clasie inschrijven voor de EL

Dus kan zomaar gebeuren

Sjef hakkenbijl
Gast
Sjef hakkenbijl

Optie is het om aan de achterkant van het stadion tedoen.. na de middag is daar schaduw en beschutting door de bomen

wil
Lid
wil

Het gaat ook over zwaar onweer. Risico wordt dan veel te groot.

René
Gast
René

Beschutting zoeken bij bomen is ongeveer het stomste wat je bij onweer kunt doen…

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Hansson 4e optie bij Feyenoord.
RKC wil hansson huren maar het liefst kopen.
We hebben een nummer 10 nodig en hansson is nog jong En heeft zoveel creativiteit hij laat anderen op het veld beter voetballen.
En als hansson niet verder kan of iets dergelijks kan Rick zuijderwijk minuten maken dan zijn we ok op de 10 positie dubbel bezet.

Kater
Lid
Kater

Als je zo’n jongen voor een klein prijsje kan kopen, gelijk doen. Er zit enorm veel potentie in hem. Misschien nog niet de eerste keus maar je kunt hem als back-up altijd gebruiken. Zuiderwijk nog wat vlieguren laten maken in de KKD zodat ie over 1-2 jaar bij ons in de basis kan shinen

TheObserver
Lid

Hansson idd een leuke nr10/linksbuiten.
Maar niet als basis Nr10…daar kont hij (nog) tekort voor…als back-up geen probleem,mits je Zuyderwijk ervaring bij een KKD ploeg op kan doen.

Dre
Lid
Dre

Hansson stond bij schraalzeik linksbuiten

Tom
Gast
Tom

Nee hoor. In de playoffs 2 potjes. Gros van het seizoen op 10.

FranSol1896
Lid
FranSol1896
Lex
Lid
Lex

Met aanpassen bedoelen ze dat de wedstrijd mogelijk wel gespeeld wordt, maar dat de activiteiten geen doorgang vinden?

Ravio
Lid
Ravio

Als ze net zo snel beslissen als over die Portugees horen we volgende week wel of t doorging….

Robby
Lid
Robby

zou die beslissing niet al wel gemaakt zijn en dat er nu achter de schermen geregeld wordt om dit te realiseren? met andere woorden denk dat Willem II hem wel wil maar er nu met hem uit moet komen en dat we een deze dagen te horen krijgen hij gaat tekenen? Kan me anders niet voorstellen dat we nu nog steeds aan het wikken en wegen zijn. tenzij we betere ijzers in het vuur hebben en daar nog even op willen wachten.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Als je de krant of online had gelezen dan is het misschien niet zo snel geregeld

Bij koln staat ie nog 2 jaae onder contract maar in portugal hadden ze optie tot koop. Dat betekent dat die club eerst een bod mag doen en dat willem II eerst ook met koln om tafel moet
Kan goed dat koln een flinke smak geld nog vraagt

Tilburg-West
Gast
Tilburg-West

In het persbericht van Willem II over zijn stage staat:

“De 21-jarige Portugese verdediger heeft van zijn club Sporting Portugal toestemming gekregen voor een trainingsstage in Tilburg.”

Als leek lees ik dan, dat mocht Willem II hem willen huren, ze zaken dienen te doen met Sporting.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Zou jammer zijn, maar wel te begrijpen. Veiligheid gaat boven alles!!

Menneke
Gast
Menneke

Wat een kul. De hitte is vele malen erger dan regen en/of onweer. Ik kan het mij voorstellen dat vanwege de hoge punten (Lees; De lichtmasten.) rondom het stadion er enigzins zorgen zijn voor een inslag van het onweer, maar natuurkundig gezien is er daar amper kans op (1 op meer dan 100.000, bij door de Nederlandse staat erkende loterijen zijn de winkansen VEEL lager!!!)… Het is zorgelijker dat bij dit soort temperaturen amper verkoeling door middel van watersproeiers door Willem II aangeboden wordt. (Voor de downieduimpjes; Wanneer hebben jullie voor het laatst bij een iets waar Willem II betrokken… Lees verder »

Tilburgs Trots
Lid
Tilburgs Trots

Dit gaat in overleg met de gemeente en mensen die weten waar ze het over hebben. Dit wordt niet zomaar bij de koffie tijdens de pauze besloten. Alvorens het achter je computerscherm ‘kul’ te noemen misschien ook inzien dat Willem II de verantwoordelijkheid heeft om de veiligheid van de bezoeker te waarborgen. Onweer is namelijk vaker een reden om een wedstrijd stil te leggen/af te gelasten

Tilburg-West
Gast
Tilburg-West

Zaterdag 27 juli om 16.57 uur onweer.

Plotselinge windhoos die een springkussen los trekt en even verderop laat neer komen op een groepje kinderen, dat staat te wachten bij de handtekeningentafel. Moet je niet willen.

T1896
Lid
T1896

Zullen we voortaan allemaal gewoon binnen blijven of is dat ook te onveilig?

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Je hebt het hier wel.over de veiligheid en gezondheid van gezinnen en met name (jonge) kinderen

Kijk dat wij volwassen kerels ervoor kiezen om in enorme regenbuien gewoon bier te drinken en door windvlagen losgeslagen springkussens wegkoppen

Je snapt wel dat het voor mensen met (jonge) kinderen, waar je het als club van moet hebben nu en later, niet echt tof of veilig is

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Is dit een gerucht ?

Frank1896
Lid

Ben je onderhand klaar met ctrl c ctrl v of gaat dit bij ieder artikel geplaatst worden.

Snorro
Lid
Snorro

Ik vrees voor dat laatste, Frank1896!

Dirruk
Gast
Dirruk

@jako,

Iedereen heeft wel zo’n oom of neefje in de familie die op feestjes denkt dat ie de grappenmaker moet uithangen en denkt dat ie leuk is.

Ik heb het idee dat jij zo’n geval bent en dat je iedere keer als je deze opmerking weer maakt op Tilbo je zelf helemaal in een deuk ligt.