Andy Kawaya op huurbasis naar Willem II

27
3675

Update 07-01-2016:
Andy Kawaya zal tot op het einde van het huidige seizoen op huurbasis voor Willem II (Eredivisie) voetballen. Hij is vandaag naar Belek (Turkije) afgereisd om de Nederlandse club te vervoegen op trainingskamp. De aanvallende middenvelder die door RSCA opgeleid is, wordt ter beschikking gesteld zonder aankoopoptie.

“Het is belangrijk dat Andy speelminuten verzamelt omdat we van zijn kwaliteiten overtuigd zijn. Daarom is er geen optie tot koop afgesproken met de Nederlandse club”, aldus Algemeen Directeur Herman Van Holsbeeck.

Bron: Anderlecht

 

Jurgen Streppel wil zijn selectie van Willem II, ondanks het beperkte budget, deze transferperiode versterken. Het geld groeit in Tilburg niet aan de bomen, maar met behulp van huurconstructies is natuurlijk een hoop mogelijk. Daarom heeft Streppel zijn vizier op een talent uit de top van de Belgische competitie gericht.

Andy Kawaya komt bij Anderlecht nauwelijks aan spelen toe en mag daarom verhuurd worden. De negentienjarige vleugelspits kreeg dit seizoen in alle competities bij elkaar slechts 140 speelminuten en dus is het voor alle partijen beter dat hij de tweede seizoenshelft elders speelt.

Onze Belgische collega’s van VoetbalNieuws kregen uit goede bron te horen dat Andy Kawaya op huurbasis naar Willem II kan. De speler staat ook in de concrete belangstelling van KV Kortrijk.

Bron: soccernews

27 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments