Wiedemeijer fluitist bij Twente – Willem II

22
2480
Reinold Wiedemeijer

De heer Reinold Wiedemeijer is zaterdag de leidsman bij FC Twente – Willem II. Hij wordt geassisteerd door de heren Diks en Boonman. Vierde offical is de heer Martens.

(Bron: KNVB)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Roemir
Gast
Roemir

Ze hebben er in Enschede maar een risicowedstrijd van gemaakt. Weet niet of wiedeTemeijer daar iets aan kan doen, maar zou zo maar kunnen. Slechtste arbiter van NL met kop en schouders boven de rest uit.

Zekur
Gast
Zekur

Niet zo zeuren over die Biedemeijer, we nemen daar gewoon die punten mee. Was het jullie ook niet opgevallen dat de verdediging weer redelijk tot goed draait? In de 9 competitieduels in 2018 nog maar 9 tegentreffers gekregen. Dat, samen met ons prima scorend vermogen moet voldoende zijn voor 13e of 14e plaats aan het eind!!

Knaap
Gast
Knaap

Natuurlijk was dat opgevallen! Maar bij de eerste beste fout van Heerkens of Lachman zullen er hier weer een aantal gelijk komen melden dat ze er niks van kunnen. En wij kunnen inderdaad zeker 14e eindigen als we met de juiste mentaliteit blijven spelen. 13e wordt lastiger aangezien ik ons Groningen niet zomaar meer zie inhalen. Maar eerst morgen knallen en het niet laten afhangen van Wiedemeyer!

JTW
Lid
JTW

De reactie die er kwamen toen bekend werd dat Blom de halve finale zou fluiten, vond ik zwaar overdreven. Deze keer maak ik me na wat korte research wél zorgen. De laatste wedstrijden die Wiedemeijer floot van Willem II tot aan de meest recente overwinning…

AZ thuis 0-2

Zwolle thuis 2-3

Heracles uit 3-1

Twente thuis 2-2

GAE uit 1-0

Den Bosch thuis 2-2

ADO uit 2-0

Dordrecht thuis 0-2

Den Bosch uit 0-0

Cambuur uit 0-2

In deze wedstrijden 2 keer rood gehad en 4 penalties tegen…

Tom
Gast
Tom

JTW het is helaas veel erger. Willem II – Utrecht bijvoorbeeld. Volgens mij een potje in oktober 2016. Misschien herinner je deze wedstrijd nog 0-1 in de 91ste min. Rood Sol 4 wedstrijden schorsing. Strieder geen rood voor een aanslagen na een kwartier. 3x raden welke “piep” floot. Zoek maar even op.  Hij naait ons nagenoeg altijd. Handsbal NEC 0-1 zag hij ook niet. Jordan Larsson zag heel het stadion. Echt een kutscheidsrechter, die een hekel aan Willem II heeft.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Mij is altijd de wedstrijd psv- uit bijgebleven. Ik moest even het jaar opzoeken, januari 2011, maar kan hem nog steeds voor me halen. Wedstrijd waarin we na 0-1 in de 2e helft 2 (!) zeer dubieuze rode kaarten kregen. We hielden het lang op 1-1, maar diep in blessuretijd, wedstrijd was allang afgelopen, schoot zeefuik de 2-1 binnen. Uiteraard floot ie daarna wel ineens af. Je zult mij niet snel over de scheids horen, maar wat ik hieronder al zei meen ik oprecht; wiedemijer HAAT ons met elke zenuw in zijn lijf.

JTW
Lid
JTW
Henk Raijmakers
Gast
Henk Raijmakers

FC Twente kan het wel. Tegen Willem 11 moet FC Twente zij er kei hard tegen aan. PSV heeft zitten te slapen, jammer genoeg. verleden tijd. Een uitverkocht stadion en alle supporters zullen FC Twente tot zeer grote steun zijn voor deze en de volgende wedstrijden in dit seizoen. Kom op FC Twente

roemir
Gast
roemir

Denkut nie henk.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

met de nadruk op kut

Mickets
Gast
Mickets

Maestro, wat kom jij nou in hemelsnaam doen?

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Wij komen niet voor niets, dat hele kuteind rijden, Henkie. Wij nemen gewoon de 3 punten mee naar Tilburg. Helpen we jullie wel mee, om van Verbeek af te komen. Ik vertrouw alleen die Jochem Meijer niet. Zie hem altijd liever op het podium, dan met een fluitje in zn mond.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Henk Raijmakers,   Normaal gesproken heb ik wel sympathie voor supporters van een andere club die in de aanloop naar de wedstrijd tegen Willem ll, op een nette manier op Tilbo komen melden dat Willem ll de wedstrijd tegen hun cluppie gaat verliezen. Ook in dit geval geef je zonder enige vorm van uitdagen je mening en zie je jouw club zaterdag, in een uitverkocht Grolsch Veste graag winnen van ONZE club. Dat is je goedrecht en mag je hier gewoon neerzetten natuurlijk.   Maar hier krijg je nu het antwoord van een supporter van een andere club, die hoopt… Lees verder »

Snorro
Gast
Snorro

Ok Henk, ga nu maar weer elders vervelen. Niemand zit hier op die klets te wachten.

 

Baarle
Gast
Baarle

Gewoon Twente overrompelen net als zaterdag dan maakt de scheids niks uit. 0-2.

Farrington
Gast
Farrington

Als we één keer in de 54 jaar PSV de grootste nederlaag kunnen toebrengen, dan kunnen we ook één keer winnen met Wiedemeijer als scheids. Laat dat dan zaterdag maar zijn.

Martin Coolen
Gast
Martin Coolen

Wie de scheidsrechter is tegen FC Twente interesseert mij niet zoveel. Als Willem II maar met de zelfde passie speelt als tegen PSV.

Bomba
Lid
Bomba

Hoeveel wedstrijden mag die Wieflapper Willem II fluiten? Drama scheids….

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Ai dit is echt heel zuur. Die gast haat ons met elke zenuw in zijn lijf. Hij heeft vast geen schoonmoeder. (Kan iemand zorgen dat ie die snel krijgt?)

Roemir
Gast
Roemir

Kut

Mohammed Sylla Fan
Lid
Mohammed Sylla Fan

KNVB wil fc Fraude kennelijk een handje helpen 😤

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Kut…