Home » Laatste Nieuws » Wiedemeijer fluitist bij Twente – Willem II
Reinold Wiedemeijer

Wiedemeijer fluitist bij Twente – Willem II

De heer Reinold Wiedemeijer is zaterdag de leidsman bij FC Twente – Willem II. Hij wordt geassisteerd door de heren Diks en Boonman. Vierde offical is de heer Martens.

(Bron: KNVB)

22 reacties

 1. Ze hebben er in Enschede maar een risicowedstrijd van gemaakt. Weet niet of wiedeTemeijer daar iets aan kan doen, maar zou zo maar kunnen. Slechtste arbiter van NL met kop en schouders boven de rest uit.

  2

  0
 2. Niet zo zeuren over die Biedemeijer, we nemen daar gewoon die punten mee. Was het jullie ook niet opgevallen dat de verdediging weer redelijk tot goed draait? In de 9 competitieduels in 2018 nog maar 9 tegentreffers gekregen. Dat, samen met ons prima scorend vermogen moet voldoende zijn voor 13e of 14e plaats aan het eind!!

  5

  0
  • Natuurlijk was dat opgevallen! Maar bij de eerste beste fout van Heerkens of Lachman zullen er hier weer een aantal gelijk komen melden dat ze er niks van kunnen. En wij kunnen inderdaad zeker 14e eindigen als we met de juiste mentaliteit blijven spelen. 13e wordt lastiger aangezien ik ons Groningen niet zomaar meer zie inhalen. Maar eerst morgen knallen en het niet laten afhangen van Wiedemeyer!

   3

   0
 3. JTW

  De reactie die er kwamen toen bekend werd dat Blom de halve finale zou fluiten, vond ik zwaar overdreven. Deze keer maak ik me na wat korte research wél zorgen. De laatste wedstrijden die Wiedemeijer floot van Willem II tot aan de meest recente overwinning…

  AZ thuis 0-2

  Zwolle thuis 2-3

  Heracles uit 3-1

  Twente thuis 2-2

  GAE uit 1-0

  Den Bosch thuis 2-2

  ADO uit 2-0

  Dordrecht thuis 0-2

  Den Bosch uit 0-0

  Cambuur uit 0-2

  In deze wedstrijden 2 keer rood gehad en 4 penalties tegen…

  7

  1
  • JTW het is helaas veel erger. Willem II – Utrecht bijvoorbeeld. Volgens mij een potje in oktober 2016. Misschien herinner je deze wedstrijd nog 0-1 in de 91ste min. Rood Sol 4 wedstrijden schorsing. Strieder geen rood voor een aanslagen na een kwartier. 3x raden welke “piep” floot. Zoek maar even op.  Hij naait ons nagenoeg altijd. Handsbal NEC 0-1 zag hij ook niet. Jordan Larsson zag heel het stadion. Echt een kutscheidsrechter, die een hekel aan Willem II heeft.

   13

   0
  • Mij is altijd de wedstrijd psv- uit bijgebleven. Ik moest even het jaar opzoeken, januari 2011, maar kan hem nog steeds voor me halen. Wedstrijd waarin we na 0-1 in de 2e helft 2 (!) zeer dubieuze rode kaarten kregen. We hielden het lang op 1-1, maar diep in blessuretijd, wedstrijd was allang afgelopen, schoot zeefuik de 2-1 binnen. Uiteraard floot ie daarna wel ineens af. Je zult mij niet snel over de scheids horen, maar wat ik hieronder al zei meen ik oprecht; wiedemijer HAAT ons met elke zenuw in zijn lijf.

   4

   0
 4. Henk Raijmakers

  FC Twente kan het wel. Tegen Willem 11 moet FC Twente zij er kei hard tegen aan. PSV heeft zitten te slapen, jammer genoeg. verleden tijd. Een uitverkocht stadion en alle supporters zullen FC Twente tot zeer grote steun zijn voor deze en de volgende wedstrijden in dit seizoen. Kom op FC Twente

  0

  38
  • Denkut nie henk.

   25

   0
  • Maestro, wat kom jij nou in hemelsnaam doen?

   3

   0
  • Wij komen niet voor niets, dat hele kuteind rijden, Henkie. Wij nemen gewoon de 3 punten mee naar Tilburg. Helpen we jullie wel mee, om van Verbeek af te komen. Ik vertrouw alleen die Jochem Meijer niet. Zie hem altijd liever op het podium, dan met een fluitje in zn mond.

   11

   0
  • @Henk Raijmakers,

    

   Normaal gesproken heb ik wel sympathie voor supporters van een andere club die in de aanloop naar de wedstrijd tegen Willem ll, op een nette manier op Tilbo komen melden dat Willem ll de wedstrijd tegen hun cluppie gaat verliezen. Ook in dit geval geef je zonder enige vorm van uitdagen je mening en zie je jouw club zaterdag, in een uitverkocht Grolsch Veste graag winnen van ONZE club. Dat is je goedrecht en mag je hier gewoon neerzetten natuurlijk.

    

   Maar hier krijg je nu het antwoord van een supporter van een andere club, die hoopt dat Willem ll zaterdag de 3 punten mee naar Tilburg neemt. Doe ermee wat je wilt.

    

   Beste Henk,

    

   Ik hoop van harte dat MIJN club Willem ll zaterdag wint. Niet alleen omdat wij dan veilig zijn en volgend seizoen weer in de Eredivisie spelen maar veel meer nog omdat ik hoop dat FC Twente keihard degradeert. Dat cluppie van jou heeft heel de kluit belazerd en zou eigenlijk gewoon dit seizoen 5e klasse KNVB moeten spelen ( in een uitverkocht stadion of niet ).

    

   Het is ongelofelijk dat traditieclubs als bv. Haarlem, Veendam, FC Wageningen, RBC en AGOVV geen licentie meer kregen en daardoor zijn verdwenen uit het betaald voetbal, en jouw cluppie gewoon nog bestaat en op deze manier door de KNVB gestraft is ( gestraft, is nog een te groot woord voor hetgeen jullie als straf hebben gekregen ). Dus nogmaals zaterdag met die schreeuwerd van Verbeek keihard verliezen, de overige wedstrijden ook verliezen en al heb ik ook een schijthekel aan die Duitsers uit Kerkrade hoop ik dat Roda JC 1 punt boven jullie eindigt, en jullie volgend jaar op vrijdagavond naar FC Emmen, Volendam en TC Eindhoven mogen.

    

   En die lekkere broodjes beenham uit Twente, hebben ze tegenwoordig ook in Tilburg dus gaan we jullie helemaal niet missen, nog niet een heel klein beetje.

   30

   5
  • Ok Henk, ga nu maar weer elders vervelen. Niemand zit hier op die klets te wachten.

    

   1

   0
 5. Gewoon Twente overrompelen net als zaterdag dan maakt de scheids niks uit. 0-2.

  21

  0
 6. Als we één keer in de 54 jaar PSV de grootste nederlaag kunnen toebrengen, dan kunnen we ook één keer winnen met Wiedemeijer als scheids. Laat dat dan zaterdag maar zijn.

  40

  0
  • Martin Coolen

   Wie de scheidsrechter is tegen FC Twente interesseert mij niet zoveel. Als Willem II maar met de zelfde passie speelt als tegen PSV.

   16

   0
 7. Hoeveel wedstrijden mag die Wieflapper Willem II fluiten? Drama scheids….

  26

  0
 8. Ai dit is echt heel zuur. Die gast haat ons met elke zenuw in zijn lijf. Hij heeft vast geen schoonmoeder. (Kan iemand zorgen dat ie die snel krijgt?)

  25

  0
 9. Kut

  6

  0
 10. Mohammed Sylla Fan
  Mohammed Sylla Fan

  KNVB wil fc Fraude kennelijk een handje helpen 😤

  41

  0
 11. Lord of Fail

  Kut…

  15

  0