Wie wordt onze 1200ste Vriend van KingZine ?

12
1119

KingZine staat op het punt haar twaalfhonderdste lid te verwelkomen. Dit is een bijzondere mijlpaal en daar doen wij iets speciaals mee.

Een jaar gelden waren we super trots dat we mochten melden dat we de 1000ste vriend binnen hadden gehaald. In het afgelopen jaar zijn we zo hard gegroeid dat we deze week al de 1200 aan gaan tikken.

Willem II is hot en dat merken wij als KingZine als geen ander. Steeds meer mensen willen mee naar uitwedstrijden en weten, dat als ze Vriend van KingZine zijn, dit per wedstrijd al TIEN euro korting geeft.

Het 1200ste lid krijgt van ons iets extra’s. Niet alleen is hij of zij een jaar lang gratis lid, maar ook geven wij er een complete busreis inclusief kaartje voor een uitwedstrijd naar keuze bij.

Ben jij onze 1200ste Vriend van KingZine ? Schrijf je dan nu snel in en wie weet ben jij de winnaar !

Ben jij al langer Vriend van KingZine, wees niet getreurd. Ook onder onze trouwe vrienden verloten we een complete busreis incl kaartje om te vieren dat we nog steeds groeien!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Frietmet
Lid
Frietmet

Nu we steeds meer uitvakken uitverkopen, en er onder de favoriete uitwedstrijden ook kleinere uitvakken zitten, tijd om een soort punten systeem in te voeren? Dat je elke wedstrijd dat je gaat, ongeacht je vervoersmiddel ( sc , kz , ks79, E , eigen vervoer ) punten opbouwd naarmate je aantal bezochte uitwedstrijden. Nu ga ik ze niet eens allemaal, maar kan me voorstellen dat het zuur is voor mensen die altijd gaan dat ze bijv. opeens nak uit mislopen omdat ze te laat zijn voor kaarten. Dit kan ook de verkoop voor minder aantrekkelijke uitwedstrijden bevorderen. En stel we… Lees verder »

013
Gast
013

Helemaal mee eens!

Misschien ook een idee om combitickets voor de uitwedstrijden tegen Nac en Ajax te verkopen? Zodat het uitvak in Amsterdam dit jaar ook goed gevuld is!

Frietmet
Lid
Frietmet

Ajax wordt dit jaar sowieso volle bak!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Frietmet
Hoezo wordt Ajax sowieso volle bak??
Wordt dat un treincobi dan.. of een of andere actie? Want Ajax is meeste saaie uitwedstrijd. Die over het algemeen de minst uitsupporters trekt

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Awayday van het jaar wink

Frietmet
Lid
Frietmet

Let maar op

OldskooL
Lid
OldskooL

@Forza PSV uit is ook niks, de sfeer moet daar vanuit het uitvak komen. En toch was het uitverkocht. En bij beide clubs word je altijd geweldig ontvangen….

OldskooL
Lid
OldskooL

@013 is een optie alleen nadeel is dat andere wel bv naar Nak kunnen gaan en bv Ajax (Of andersom) niet ivm andere verplichtingen. Ik moet om de zoveel weken bv weekend werken en dan zit met een kaart opgescheept. Of net a los vorig seizoen optie solo kaartjes en combitickets verkopen. Was nak en zwolle uit meende ik.
Ik verwacht eigenlijk toch wel dat Ajax uit volle bak word.

JTW
Lid
JTW

Nu de verkoop online geregeld wordt met doorgeven van geboortedatum en KZ-nummer, weet KZ precies van iedereen hoeveel uitwedstrijden diegene bezocht heeft. wink

frietmet
Gast
frietmet

Klopt, maar het beste is als dit gewoon via de club geregeld wordt. Ajax doet dit bijv. door na de wedstrijd te scannen of iemand geweest is. Soms ga je eigen vervoer, soms met KZ, soms met E..