Update: Timon wil toch niet terug naar Duitsland

147
14435
Foto: Toin Damen ©

Update: De vorige kop boven dit artikel was dat Timon terug wil naar Duitsland. We hebben zojuist van Willem II bericht gekregen dat Timon niet aangegeven heeft terug naar Duitsland te willen. Zij zouden dit bij zowel Timon als de verslaggever gecheckt hebben. Wat ons betreft is dit goed nieuws en we hopen dat Timon snel zijn contract verlengd. Daarbij excuses voor het schijnbaar verkeerde nieuws. Al blijft uw reporter het lastig vinden iets anders te horen aan het einde van het betreffende filmpje.

-Onderstaand het originele bericht-

De successen van Willem II blijven zelfs over de landsgrenzen niet onopgemerkt. Sportschau bracht een bezoekje aan Tilburg en was met name geïnteresseerd in hun landgenoot Timon Wellenreuther. In de rapportage wordt de club positief belicht. Onze faciliteiten komen er helaas wat minder positief van af. Ons stadion is dat van een 3e Liga club en de kleedkamers worden zelfs vergeleken met die van een Regionalliga club, wel ademt nog alles voetbal.

Leuk en aardig allemaal maar het belangrijkste deel van filmpje is het einde. Timon geeft hier aan dat hij na drie jaar Tilburg graag weer terug naar huis wil, graag weer terug naar Duitsland dus. Gezien zijn aflopende contract en zijn goede prestaties kunnen we wellicht concluderen dat we aan het einde van het seizoen afscheid moeten gaan nemen van onze doelman.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Mochten de geruchten waar zijn: Haha hoe zielig ben je dan als sponsor EN club om Timon hiervoor te slachtofferen, het is een jonge kerel die vrijgezel is en misschien niet eens wist dat die snol getrouwd was. Mocht er hier iemand fout zitten dan is het de vrouw van de sponsor, wat een slet, hoop echt dat ze geen kinderen heeft, zou sneu zijn. Ook mag die sponsor naar zichzelf kijken, een gelukkig getrouwde vrouw zal nooit vreemd gaan, wat een hypocriet.

Danny Schenkel
Gast
Danny Schenkel

wè kunne gullie tòch allemol maauwe! Hou op met wat wel of wat niet gebeurd is, of hij wel of niet blijft, en vooral, stop a.u.b. met dit oneindige gezever heen en weer! We hebben (neem ik maar even voor het gemak aan!!) allemaal niets anders dan het allerbeste voor met Willem II, en hebben er niets, maar dan ook helemaal niets aan als we onderling als een paar kleine kinderen gaan zitten wijzen. Ik ben het ook niet altijd met Dirruk eens, maar het is wel een feit dat hij (vrijwel) altijd goed geïnformeerd is. Of hij nu wel… Lees verder »

De rijdende rechter
Gast
De rijdende rechter

Dirruk had zijn bakkes moeten houden.
Dat is mijn mening en daar zul je het mee moeten doen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Dat vrouwtje had zich moeten gedragen en dr vent(sponsor)die moet zijn privé sores niet uitvechten bij onze club door te denken dat meneertje trainer;TD of zelfs AD is!

Tilburg
Gast
Tilburg

Dirruk geeft zijn mening en iedereen haat hem hier dirruk ik heb respect voor je en blijf vooral je mening geven daar is deze site nou eenmaal voor

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Wat als de vrouw van de ene sponsor zich laat schaken door een andere sponsor wat niet geheel vreemd is daarboven…..🤣🤣wat doet die sponsor dan …in het kader van rtlboulevard 😁

Robby
Lid
Robby

Dan hebben we een serieus probleem….tenminste als het beide grote sponsoren zijn.

Dirruk
Lid
Dirruk

Wat een reacties hier allemaal zeg. De Dirruk haters komen weer massaal uit hun hol gekropen om eens even te vertellen wat ze ervan vinden. Er wordt weer volop met minduimpjes gestrooid en wat ik heb gezegd is opruiend, ‘shownieuws’ niveau, dat ik een narcist ben en noem allemaal maar op. Ik heb mijn reacties eens teruggelezen, en het enige wat ik heb gezegd is dat de positie van Wellenreuther in Tilburg onhoudbaar is geworden. Dit zeg ik n.a.v. dit item op Tilbo, over de feiten die ik vanaf de Goirleseweg heb gehoord en hoe een groot aantal sponsoren erin… Lees verder »

tokio
Gast
tokio

as gij oe ” doorgeefluikje” had dichtgehouwe dan……was dit gezeik er nie gewist.

Dirruk
Lid
Dirruk

@tokio,

Welk gezeik? Dat sommige figuren hier op Tilbo op hun tere zieltje getrapt zijn?

Dit ‘nieuws’ is al weken bekend bij heel veel mensen en bij sponsoren, directie en bestuur ook. Binnen een week is er duidelijkheid waar de toekomst van Wellenreuther ligt en zolang hij bij mijn dames uit de buurt blijft mag hij van mij bij Willem ll blijven.

En als iedereen zijn doorgeefluikje dicht zou houden ging jij vrijdag in Breda voetbal kijken want dan bestond Willem ll niet eens meer.

Jagken
Gast
Jagken

Dus nu moeten we blij zijn dat jij je mondje open trekt zodat we niet in de KKD spelen of dat we zelfs nog bestaan? Jongen, jij overschat je zelf wel heel erg!

Dit nieuws was idd al weken bekend bij een grote groep en hoefde niet op internet! Geen enkele meerwaarde maar dat snap je hopelijk intussen zelf ook wel!

Dirruk
Lid
Dirruk

@Jagken, Waar lees jij dat je blij moet zijn dat ik mijn mond opentrek? Je leest wat je wilt lezen maar wederom leg je mij woorden in de mond die ik helemaal niet gezegd heb. En nogmaals over welk nieuws heb jij het wat niet op internet hoeft omdat veel mensen hiervan op de hoogte waren? Schijnbaar was niet iedereen op de hoogte anders zou er geen discussie zijn of Wellenreuther wel of geen nieuw contract zou moeten krijgen en waarom de club wel of niet verder moet gaan met hem. Wellenreuther heeft de club nu een ultimatum gesteld dat… Lees verder »

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

Nu iedereen binnen Willem II het erover eens is dat het allemaal wel mee valt en het weer over voetbal moet gaan, zal er volgende week meer duidelijk worden over onze keeper en zijn toekomst. Dirruk de schuld geven is lekker makkelijk. Wat was er gebeurt als hij dit niet naar buiten had gebracht maar een sponsor?

Plugske
Lid
Plugske

@VivaFranSol, een sponsor gaat dit niet naar buiten brengen. Tis al pijnlijk genoeg denk ik om erachter te komen dat je vrouwtje niet te vertrouwen is laat staan om dat dan ook nog eens aan de grote klok te gaan hangen. Deze kwestie had binnenskamers opgelost moeten worden zonder dat er sensatie berichten hier werden geplaatst door meerdere personen. Indien er daadwerkelijk geen contract wordt verlengd kan er altijd nog worden uitgeweken over het hoe of wat. Echter als het met een sisser af loopt kan het goed zijn dat Timon zelf bedankt voor een verlenging naar aanleiding van al… Lees verder »

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

@plugske Met ‘een’ doelde ik ook niet op de desbetreffende natuurlijk. Ergens snap ik je binnenskamers insteek wel. Maar dan moet Willem II Wellenreuther ook gewoon opstellen, in plaats van met een bovenbeenblessure op de proppen komen: eens?

Plugske
Lid
Plugske

@VivaFranSol, Dat een andere sponsor dat naar buiten brengt lijkt mij ook niet erg waarschijnlijk. Meeste van die mannen kennen elkaar en het zal altijd wel uitkomen wie het is geweest die het naar buiten heeft gebracht. Wat betreft het opstellen van Timon, ik kan me er wel iets bij voorstellen dat ze eerst willen weten wat er nou precies was gebeurd alvorens hij weer mocht spelen. Indien het zwaar genoeg was voor direct op non actief te worden gesteld geef je natuurlijk geen goed signaal af naar de rest van de selectie. Ben het wel met je eens dat… Lees verder »

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Plugske…doe normaal die sponsor is een op macht beluste ventje die zijn vrouw niet kan vertrouwen waarschijnlijk…..

Plugske
Lid
Plugske

@ETAHRWB, dat ie zijn vrouw niet kan vertrouwen staat buiten kijf anders was er niks gebeurd. Zal me ook niks verbazen als Timon niet de enige is geweest.

Geloof niet dat die sponsor ervoor heeft gezorgd dat Timon niet speelde en er daarom een blessure werd verzonnen.

Wat mij betreft moeten ze zijn contract ook gewoon verlengen. Wat is gebeurd is een privé aangelegenheid en heeft eigenlijk niks te maken met voetbal. Ze hadden elkaar ook in de stad tegen kunnen komen met hetzelfde resultaat.

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

@plugske: Als ik er zo over nadenk denk ik dat je gelijk hebt, dat sponsors elkaar dekken. Dat van die verzonnen blessure neem ik Willem II kwalijk. Ik vind dat in de managing van dit soort gevallen het vaker fout gaat. Als je er niet zwaar aan tilt moet je ook geen sanctie opleggen. Ik hoop dat er een moment komt dat Willem II de stap kan zetten, waarin het groter is dan haar sponsoren en de regie in dit soort dingen kan pakken. Maar dit is nu niet zo… ps: die blessure van Wellenreuther was écht lulkoek.

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

Om aan te vullen: op het moment dat Willem II met zo’n blessure op de proppen komt, ga ik (en onderandere @Dirruk ook), altijd na: wie was er op de training en wat is daar gebeurd. Het is dus niet ‘dat we zomaar wat over onze club roepen’.

Tilboforlife
Lid
Tilboforlife

Die blessure was absoluut geen onzin!! In de wedstrijd voorafgaand was het zichtbaar (voor de opletters onder ons) dat Timon elke bal met links trapte. Dat terwijl hij toch écht rechtsbenig is!! De week erna is hij op de vrijdagtraining van het veld gestapt omdat het echt niet meer ging! Dit had niks met roddels en achterklap te maken, blessure was er wel degelijk. Over hetgeen er eventueel zou zijn gebeurd met wie dan ook laat ik me niet uit omdat ik dat niet weet. Dat zouden meer mensen moeten doen😉

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@dirruk jij gaat je toch niet verdedigen tov die haters en azijnzeikers!en dat die rijenaar zegt dat je mss nac bent dan weet je wel met waar voor sjappies je te maken hebt!
Ben niet altijd met jou eens maar dat hoeft niet!

En al naaijt timon alles wat los en vast zit intresseerd me ook niks als hij de ballen maar tegen houd!

Vind wel lachen eigenlijk hij doe niks verkeerds die sponsor moet zijn troela opvoeden of NIET meenemen🤣🤣

ut Reijenaarke
Lid

Sorry, maar wat ik hier allemaal lees, van/op reacties, we zitten in de modernste ICT Wereld, is er nou niemand die de echte naam van “Dirruk”, kan achterhalen, misschien is het een Nac supporter, ha..ha.., enz. maar in ieder geval een opruier, Tilbo, is hier ook schuldig aan, vele berichten/reacties worden wel eens verwijderd, (heb ik zelf ook meegemaakt), en waren echt geen 100% negatieve reacties van mijn kant, ik ben 72 jaar, altijd fan van Willem II, mijn kleinzoon komt er ook aan, dus, hou op met maauwe, het is nu echt een Story, Weekend, Shownieuws, enz. geworden. Promoot… Lees verder »

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

En waarom wil jij de echte naam van Dirruk weten dan? vele van ons kennen Dirruk, ook de persoon achter de naam en ik kan je voor 1000% garanderen dat daar een Rood wit blauw hart in klopt! je hoeft het niet altijd met hem eens te zijn en ook voor mij is is deze discussie van een hoog shownieuws gehalte maar bevalt het mij niet dan lees ik het niet…..

ut Reijenaarke
Lid

Dus ben jij een fan van hem, familie, vriend, Tilbo icoon, enz., waarom krijg ik niet de volop + reacties, en Konings, die nog meer negatiever is, jegens Dirruk,
vele duimpjes omhoog.

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Omdat jij verkondigt dat Dirruk geen echte Willem II’er is en dat is gewoon bullshit!

ut Reijenaarke
Lid

Dat zeg/schrijf ik niet, hij is neutraal Willem IIer blijkt, en uit verkondigd/schrijft, wat hij denkt, ik ook, als echte WIIer, maar blijft zeggen/schrijven dat hij steeds de boel opnaaid, op zun Tilburgs gezeej.

Dirruk
Lid
Dirruk

@ut Reijenaarke, Even speciaal voor jou. Mijn naam is Dirruk en dat is geen nickname of synoniem van een plaats, oud speler of wat dan ook. Als ik hier feiten over personen zet, dan weten die personen ook wie Dirruk is, dus mocht je mij eens persoonlijk aan willen spreken kun je al deze mensen vragen bij wie je moet zijn. Kom je met onderbouwde feiten en wil je antwoord op je vragen dan krijg je die gewoon, alleen 1 ding. Noem mij nooit in m’n gezicht een nac supporter want dat kun je beter hier anoniem op Tilbo doen.… Lees verder »

Tricolucas
Gast
Tricolucas

#DIRRUKMETPENSIOEN

Kruikencarnaval
Gast
Kruikencarnaval

En over welke sponsor gaat het ?

Over de kapper, business partner of van de plaatselijke ondernemer?

Namen en rugnummers!

Ravio
Lid
Ravio

TIMOOONNNNM! Gewoon verlengen!

Konings
Gast
Konings

@Dirruk jij bent echt een zielig mannetje. Gaat zo goed met de club en jij moet weer iets zeggen om het weer wat negatiever te maken. Jij hebt amper de spectaculaire breaking News sinds je vriendje Jürgen weg is. Of Timon het nou wel of niet gedaan heeft wat moet dat ons boeien? En wat voor consquenties heeft dat voor de club? Als de sponsor weg wil moet ie lekker gaan. Martin en co doen het goed sponsors blijven maar groeien. Dr gebeuren wel meer dingen bij spelers en zelfs bij ons als supporters die wel in de kranten mogen… Lees verder »

Dirruk
Lid
Dirruk

@Konings,

Wat jij wil jongen maar een paar dingen. Jürgen was mijn vriend niet.
Het boeit mij ook 0,0 wat Timon heeft gedaan.
Sponsoren bepalen meer dan jij denkt. Martin en Joris doen het idd goed,
maar dat de sponsoren ‘blijven’ groeien is onzin.
Consequentie kan nu dus zijn dat de keeper die zich afgelopen 2 jaar goed heeft ontwikkeld nu Eind van het seizoen weggaat.

Voor de rest is het makkelijk hier anoniem mensen uit te maken voor zieligers maar dat terzijde.🤷‍♂️

Henkie013
Lid
Henkie013

Ik geloof niet dat zo’n sponsor aan het eind van het verhaal iets te zeggen heeft. Ik geloof wel dat Willem II haar sponsors dusdanig serieus neemt, dat een dergelijke actie van een speler mee wordt genomen in zijn beoordeling om zijn contract wel dan niet te verlengen. Zoiets kan je als club niet tollereren. Daarbij is Timon al eens eerder over de schreef gegaan.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Ga toch weg henkie!gewoon verlengen en rap dat hij zich heeft laten inpalmen door een hitsige troela met een natte spons doet daar niks aan af!Kan goed een sponsor van met respect 10 ruggen zijn geweest dan kan die sponsor gewoon nokken toch en gelijk zijn hitsige troela meenemen voor dat er meer dr kans schoon zien om haar te schaken🤣🤣🤣

Kruikenjas
Gast
Kruikenjas

Supporters hebben meer te zeggen dan de sponsors, denk dat iedereen gewoon wil dat Timon blijft

Sponsors zijn niet voor de lange termijn een supporter wel

forza013
Gast
forza013

Supporters hebben meer te zeggen dan sponsoren? Dat is natuurlijk de grootste onzin. Ik weet niet om welke sponsor het gaat, maar als deze sponsor goede ( zakelijke ) banden heeft met andere sponsoren en zij vormen een pact tegen de club, dan kan het het zomaar eens zijn dat hetgeen waar jullie Dirruk op aanvallen straks waarheid wordt en dat Timon inderdaad geen toekomst hier meer heeft. Bij een pact van meerdere vooraanstaande sponsoren tegen de club, heeft de club natuurlijk vrij weinig te willen. Ten slotte gaat de continuïteit van de club boven alles. Ook boven een keeper… Lees verder »

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@forza dan bende toch een zielig mannetje als je een pact wil vormen omdat je je eigen vrouw niet kan vertrouwen!!Morgen zal de storm wel weer gaan liggen op Tilbo omtrent deze gate🤣

Konings
Gast
Konings

Tja we kunnen allemaal anoniem reageren kan dr niks aan doen. 😉

Wat kan een sponsor bij de club zeggen tegenwoordig? We zijn toch juist af van de externe partijen O.a.

En het groeit zeker wel qua sponsors me broer en zwager zijn ook sponsor. Martin en co zijn op dit moment bezig om de contracten te opwaarderen en voor volgend jaar de sponsoren ook op de juiste stoelen te zetten. We zien het nu niet altijd aan de blauwe stoeltjes maar heb geduld

Maarja onze Duitse vriend kon vooraf ook al vertrekken. We zullen zien hopelijk tekent ie gewoon bij.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Konings,

Je broer en zwager zijn ook sponsor geworden dus nu hoeven we ons niet meer druk te maken? Gelukkig maar.

En wat betreft je opmerking over de blauwe stoelen, volgens mij roept er iemand al een tijdje wat het probleem is en hoe men dit op moet lossen aan de Goirleseweg.

Westpoint
Gast
Westpoint

Wow Dirruk. Je komt hier wel heel erg verdedigend over. Bijna hysterisch zelfs…

En waarom mag jij iedereen belachelijk maken? Maar mag niemand comentaar op jou hebben??

Dirruk
Lid
Dirruk

@Westpoint,

Je mag zoveel commentaar hebben als je wil maar je moet wel zorgen dat de feiten juist zijn.

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Ik wil geen partij kiezen maar je mag ook weleens in de spiegel kijken. Je vliegt er ook zelfs nogal eens fel in en over de afgelopen paar jaar heb je zelden ergens gelijk in gekregen. Sterker nog zitten een aantal zaken bij waarvan inmiddels gezegd kan worden dat echt naar het land der fabelen is…. dus ach weet je.. als dan iemand echt beetje (nog redelijk netjes) aangeeft dat jij maar eens een toontje lager moet gaan zingen dan begrijp ik dat ergens wel.

Dirruk
Lid
Dirruk

@TricoEnques,

Vertel jij eens welke zaken naar het rijk der fabelen zijn dan?

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Alleen een narcist vraagt om bewijs voor zijn chronische ongelijk! Hoop dat er voor jouw in je leven een moment komt dat je hulp krijgt. Je hebt namelijk echt professionele hulp nodig kerel!

Beffrey28
Lid
Beffrey28

En alleen een narcist projecteert zijn eigen narcisme op een ander…

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Ook weer zo’n moraalridder,lekker anoniem Dirruk willens en wetens eronder proberen te krijgen.Wie is hier de echte narcist?

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Haha idd Rood wit blauw, het is wel heel treurig als je iemand die je niet persoonlijk kent, online een narcist gaat noemen. Als je wijst, wijzen er 4 vingers naar jezelf, dus dan weten we ook gelijk wie de echte narcist is in dit geval…

Pilske
Lid
Pilske

Zullen we het gezellig houden boys? smile

Nn 013
Gast
Nn 013

Oh Arjan Swinkels, your the love of my life, oh Arjan Swinkels i let you shag my wife

UNITED
Gast
UNITED

het lijkt hier wel RTL boulevard. albert verlinde is er niks bij

bram98
Lid
bram98

TIMON(L)

dn Baaierd
Lid

Als ie dat serieus gedaan heeft. Lache toch die vrouw heeft toch ook nie op der hoofd getatoeëerd staan ik ben van een sponsor? En misschien moet die sponsor eens naar zijn eige kijke waarom zijn vrouw dit doet. Ik pleit voor een groot spandoek voor Timon.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Naar verluid vond die vrouw dat er voor Timon geen reden is om te verlengen.

RobinV
Lid
RobinV

Naar verluid is ze tot zijn echte naam gekomen. Timon Wel een Neuker.

Don d’n MacaRon
Gast
Don d’n MacaRon

Timon Welz’nleuter

El capitano
Gast
El capitano

Stop je leuter in een sponsor

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Dat ze dat maar doen in Gayda he…wij houden het bij de vrouwen van de sponsors

Ome Joop
Lid
Ome Joop

😂😂😂😂

Dirruk
Lid
Dirruk

Wellenreuther heeft hier geen toekomst meer nu de sponsoren hem niet langer wensen, dat is einde verhaal.Is ie eindelijk een meerwaarde voor het team en dan flikt ie iets waardoor zijn positie onhoudbaar is geworden aan de Goirleseweg.

Ben benieuwd wanneer het filmpje hier verschijnt. :-).

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk

Wat voor filmpje? En wat is daar op te zien? Wat heeft ie geflikt? Ben wel benieuwd

antonius
Gast
antonius

Wat ie daar op dat filmpje heeft geflikt: op het laatst zegt de verslaggever dat Timon weer naar Duitsland wil. En Timon beaamt dat heel duidelijk. Hij vindt het na 3 jaar mooi genoeg, zegt ie zelfs. En dan nu ontkennen dat ie dat gezegd heeft?????? Echt niet! Volgens mij heeft hij zijn mond voorbij gepraat en niet verwacht dat veel supporters dit filmpje zouden zien én ook nog eens Duits kunnen verstaan. Valt me tegen van de man! Wat me ook tegenviel is de suggestieve manier van filmen in en rond het stadion, met vooral de focus op hoeveel… Lees verder »

Zekur
Lid
Zekur

Inderdaad ook tot in detail vernomen. Beter hierbij houden denk ik, Dirruk wink het was geen klaverjassen.

Zero13
Gast
Zero13

Kleuterschool niveau dit. Wij weten iets wat jullie niet weten, maar vertellen het lekker niet

klenekruikenzeiker
Lid
klenekruikenzeiker

Ze mogen tegenwoordig ook niks meer he..

FuckoffBeneliga
Gast
FuckoffBeneliga

Ben dan ook een bink en zeg het gewoon en ga hier niet staan jennen, zo krijg je dus duimpjes omlaag Dirruk.

Blijkbaar heeft Timon de vrouw van een sponsor geneukt, van een filmpje heb ik nog niks gezien.

Dre
Lid
Dre

En weer een paar sponsorplaatsen minder

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@fuckoff….dan kan zo’n sponsor beter zijn vrouw in de gaten houden😁😁

Ome Joop
Lid
Ome Joop

Of über hout niet meenemen naar het stadion

Sooike
Gast
Sooike

Dat gaat niet als hij zelf op vakantie was😉

Dirruk
Lid
Dirruk

@FuckoffBeneliga,

Beter duimpjes omlaag dan je uber hout omhoog in dit geval. :-).

En dit heeft niks met jennen te maken, ik geef gewoon door dat de situatie van Wellenreuther niet meer houdbaar is. En die min duimpjes, daar lig ik niet wakker van, die krijg ik zoveel dat ik m’n gehele huis ermee kan behangen.

FuckoffBeneliga
Gast
FuckoffBeneliga

Meld het dan gewoon of zeg niks, nu is het helemaal kut.

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

Sommige dingen kunnen simpelweg niet verteld worden, omdat het niet mag. Wat Wellenreuther heeft gedaan is niet perse ‘buiten de regels’ maar wel onethisch. Omdat sponsoren belangrijker zijn dan een keeper heeft de directie van Willem II geen andere keus dan contract besprekingen niet aan te gaan.

sooike1973
Lid
sooike1973

Vind je dat echt? Timon is gewoon vrijgezel. Misschien niet helemaal netjes maar in principe hoeft hij aan geen man verantwoording af te leggen. Als hij dit met jou vrouw doet gebeurd er niks, nu het toevallig met de vrouw van een sponsortje is zou hij ineens geen contract mogen krijgen?
Snap dat die sponsor niet happy is. Maar degene die ècht in de fout is geweest is toch gewoon zijn vrouw

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

Ja Sooike dat vind ik echt. En dat heeft de secundaire omstandigheden te maken (als je begrijpt wat ik bedoel)

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Als het een lekker wijf is waarom niet

Zolang het geen hitler groet is ofzo waar hebben we het over

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Idd! @schtobbelaer en als een andere sponsor of supporter haar op geschreven had ….mogen die dan ook stadion niet meer in ha ha….

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Schtobbelaer moet toch wel een lekker wijf geweest zijn hij zal toch geen dronken troela van 60+ schaken ha ha …🤣🤣

Sooike
Gast
Sooike

Naar wat ik begrepen heb toch een jaartje of 20 ouder dan timon….

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Die zal wel een hitsige vrouw van een sponsor geschaakt hebben…😁😁😁

UNITED
Lid
UNITED

Weten we ook weer waarom hij wil blijven. lol

Denisov1986
Gast
Denisov1986

We zijn Feyenoord niet. Waar de sponsoren bepalen wie er onderdeel is van de selectie.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Denisov1986,

Dan weet jij niet hoe en wat het er aan toe gaat aan de Goirleseweg. Misschien de keeper van FC Eindhoven eens vragen wie er bepalen, wie er onderdeel van de selectie is of zijn, en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen.

marianobombarda
Lid
marianobombarda

De situatie met Swinkels was anders, daar werd Swinkels rechtstreeks betaalt door de betreffende externe financier. Het geval met Wellenreuther ligt wat anders, aangezien die sponsor het salaris van ‘m niet rechtstreeks betaalt.

Maar heb ‘t ook gehoord en neemt inderdaad niet weg dat de sponsoren niet blij zijn met zo’n actie..

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Ik wil graag of een foto of De Video zien… Als het dan toch crisis wordt bij mijn cluppie en het hoofden van doelmannen kost, wil ik graag zelf oordelen of ze het waard is geweest….

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Swinkeltje mocht god op zn blote knietjes danken dat ie uberhaupt keeper was hier

Dirruk
Gast
Dirruk

@Schrobbelaer,

En dan kom je dus weer uit bij de uitspraak van Denisov1986 van hierboven, die zegt dat sponsoren niet bepalen wie er wel of niet bij de selectie zitten. :-).

DeKraak
Gast
DeKraak

Gelukkig bepalen de sponsoren niet wie hier speelt.

Rene
Gast
Rene

Sponsor moet niet zeuren. Had ‘ie zelf z’n vrouw maar tevreden moeten houden. Und außerdem, je kunt toch eigenlijk alleen maar trots zijn als onze Timon jouw vrouw leuk genoeg vindt?

LK1896
Lid
LK1896

@Dirruk: Spanning en sensatie en Dirruk is er weer bij hoor… Laat ze dit lekker intern oplossen? Zolang Wellenreuther vrijgezel is mag hij lekker doen wat hij wil. Misschien moet jij eens niet constant alles op Tilbo willen gooien. Je zegt altijd het beste voor te hebben met de club maar je komt steeds meer over als een persoon die graag in de aandacht wil staan. Vertel mij eens wat dit bericht van jou effectief bijdraagt aan de club Willem II?

Dirruk
Lid
Dirruk

@LK1896, Ik geef alleen maar door dat Wellenreuther zijn positie onhoudbaar is geworden in een reactie op dit topic. @Jagken, Dit zullen ze intern ook wel op gaan lossen en mocht Timon na dit seizoen dan vertrekken weten ook degene die niet op de hoogte zijn wat er allemaal speelt bij onze club dat het niet alleen de prestaties op het veld zijn die meespelen in de besluitvorming. En voor de rest zoekt iedereen het maar uit wat ie ervan vindt. Timon moet zelf weten wat ie buiten het veld doet en als hij daardoor zichzelf in een moeilijke situatie… Lees verder »

Jagken
Gast
Jagken

Prima dat ze dit intern op gaan lossen. Maar ik ben nog steeds van mening dat buitenstaanders zoals wij dit niet op internet hoeven te flikkeren. Je versterkt hiermee een negatief sfeer rond Timon zonder dat wij PRECIES weten wat er precies is gebeurd!

Dirruk
Lid
Dirruk

@Jagken,

Ik weet precies ( wat, waar, wanneer en met wie ) er iets gebeurt is en daar praat ik verder helemaal niet over, want dat zijn mijn zaken niet. Ik geef alleen maar aan dat een contractverlenging voor onze Duitse vriend er misschien niet meer inzit in reactie op een topic waarin wordt gesteld dat hij waarschijnlijk toch niet terug naar Duitsland wil.

Daarbij geef ik zelfs nog aan dat hij tegenwoordig punten pakt voor onze club en belangrijk is voor het team.

LK1896
Lid
LK1896

@Dirruk, je bent zelf degene die er altijd op hamert enkel vanuit clubbelang te handelen, daar valt deze post m.i. zeker niet onder en al helemaal niet je laatste zin: ”Ben benieuwd wanneer het filmpje hier verschijnt. :-).” Wellicht moet je uit clubbelang eens wat vaker dingen voor je houden en niet alles op Tilbo willen plaatsen.

Jagken
Gast
Jagken

Ik durf met zekerheid te stellen dat jij helemaal niet weet wat er PRECIES gebeurt is, tenzij je tussen hun in lag terwijl het gebeurde (wat ik betwijfel). Of je moet die ultieme lul zijn geweest die het nodig vond om te filmen. Er gaan namelijk meerdere (tegenstrijdige) verhalen (ook tussen de hoofdpersonen)!

Je kunt proberen om ‘je straatje’ schoon te vegen maar feit blijft dat jij dit verhaal op Internet geflikkerd hebt in een poging om te laten zien hoe goed je wel niet geïnformeerd bent…… lees je laatste zin (met knipoog) van je eerste reactie nogmaals ajb…..

Dirruk
Lid
Dirruk

@Jagken, Ik heb dit verhaal helemaal niet op internet geflikkerd en heb hier met geen woord over gerept. Jij geeft in je reactie al meer feiten dan ik heb gedaan, dus weet niet wat je allemaal denkt te moeten vertellen maar als je denkt dat ik m’n straatje schoon wil vegen, dan heb je het toch echt mis. Het zal me allemaal worst zijn wat spelers buiten het veld doen en zolang het de club niet schaadt zal ik ook nooit in detail treden. Als het de club op welke manier dan ook wel schaadt ( fraude, diefstal e.d. )… Lees verder »

Jagken
Gast
Jagken

je allereerste post…. voordat iemand maar iets had geroepen over het voorval… roep je: 1. hij heeft zich onmogelijk gemaakt bij ‘de sponsoren’; 2. en dat je benieuwd bent wanneer ‘het filmpje’ online komt. Genoeg “voer” voor stemmingmakerij en insinuaties. En nogmaals wat je er mee wil bereiken is nog steeds niemand duidelijk. Dus ga nu niet roepen dat er met geen woord over hebt gerept! Daarnaast klopt 1. niet eens omdat dit slechts geld voor een klein groepje meelopers/sponsoren. Dus niet alle sponsoren over 1 kam scheren graag! En bij mij hoef je niet te pochen met je heldendaden… Lees verder »

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Belachelijk als zo’n sponsor bepaalt wel of niet verlengen!dan ben je een naar op macht beluste ventje….want als het al waar is en zoals ik eerder zei:wat als een supporter zijn vrouw schaakt zegt ie dan ook die mag nooit meer binnen zolang ik sponsor ben!!

Dirruk
Lid
Dirruk

@ETAHRWB, Het gaan erom hoe de sponsoren in het algemeen over dit “soort” zaken praten en wat ze ervan vinden. En over machtsbeluste mannetjes. Er is ooit een sponsor geweest die het salaris van zijn schoonzoon betaalde en die schoonzoon stond in de basis bij ons cluppie. Totdat de schoonzoon groener gras opzocht en vanaf dat moment stond ie niet meer in de basis en is ie via een zijdeur afgevoerd, dus ga nou niet net doen alsof dit soort dingen niet gebeuren bij onze club. En nogmaals, hoe en wat er gebeurt is zal mij verder een zorg zijn.… Lees verder »

Jagken
Gast
Jagken

Inderdaad diep triest om dit op Tilbo te flikkeren….. een behoorlijk aantal mensen was hier inderdaad van op de hoogte maar het zegt genoeg dat sensatiezoeker Dirruk dit weer online moet zetten….. wat denk je hier überhaupt mee te bereiken? Voor iemand die altijd roept het beste voor te hebben met de club zorg je zo alleen maar voor meer negativiteit rond Timon…. laat ze dit lekker intern oplossen!

kruik
Lid
kruik

Dirruk weet alles weer beter net als voorafgaande aan dit seizoen.

Kijk maar eens terug wat voor onzin hij toen hier allemaal geplaatst heeft,
en wat daar allemaal (niet) vanuit is gekomen.
Nu alles op rolletjes liep hoor je hem nauwelijks,maar ja zodra er weer wat te (AZIJN) zeiken is meld hij zich weer.

Budgie
Lid
Budgie

Waarom Dirruk hier nu weer aan de schandpaal zetten. Onder de goed geïnformeerden onder ons was dit op 5 februari al een gerucht. Er moet dus wel een kern van waarheid in zitten, al heb ik de beelden nog niet gezien! Misschien moet je nu de berichten van Dirruk niet ter discussie brengen maar het reilen en zeilen in het hoofdgebouw. Leuk dat sponsoren elkaar nu na praten en Timon dus geen toekomst meer kan hebben, maar misschien moeten die sponsoren hun vrouwtjes gewoon beter in de gaten houden of mogelijk zelfs gewoon thuislaten ipv al dat geparadeer en populair… Lees verder »

TTB
Lid
TTB

@Budgie Omdat de minder goed geïnformeerde onder ons hier helemaal niets aan hebben. Alhoewel het misschien niet de intentie van Dirruk is, creëert zo een bericht alleen maar verwarring en onrust rondom onze keeper. Dan komt het over alsof hij uit is op sensatie. Zoals anderen al zeggen, plaats dit soort berichten gewoon niet (ongeacht of het nu wel of niet het hele verhaal is), en laat de sponsoren/directie/Timon dit intern uitzoeken en oplossen. Wat bereik je ermee of wat voor nut heeft het dat dit bekend is bij het grote publiek? Overigens vind ik het ook apart te zien… Lees verder »

Dre
Lid
Dre

Hoe ist nou. Meneer Noord Korea.

JVS
Lid
JVS

De enige die hier een fout begaat is die vrouw.. Die gaat tenslotte vreemd.

TTB
Lid
TTB

@JVS

Dan verschillen wij daarin van mening. De vrouw is inderdaad degene die vreemdgaat, maar ik vind het ook zeker niet chique als een persoon moedwillig stookt in een relatie (op welke manier dan ook).

JVS
Lid
JVS

@TTB

Klopt zeker, maar wie zegt dat Timon wist dat die vrouw een relatie had? En al wist hij dit wel, niet chique, wel blijft het wel de fout van die vrouw om eraan toe te geven.

TTB
Lid
TTB

@JVS

Daarom zei ik in mijn eerdere bericht in deze thread al: “Mocht Timon geweten hebben dat de….”

Als hij het niet wist dan valt hem niets kwalijk te nemen. Blijkbaar had die vrouw toch teveel trek in Duitse Bratwürst.

013Bert
Lid
013Bert

Grappig dat iedereen hier over het vreemdgaan van de vrouw van een sponsor heen valt. En dan zeggen dat dit onrust creëert.
Maar als er een keer een opstootje is ergens, of zelfs gekucht of gescheten wordt, dan wordt dat hemelsbreed uitgemeten hier op Tilbo.

Misschien allemaal eens bij jezelf ten rade gaan waarom die sponsor plekken dit seizoen zo leeg zijn, en of dat misschien verband heeft met dat gespuis op de hoofdtribune die hun losbandige vrouwtjes per se meenemen en er vervolgens niet naar omkijken omdat de drank gratis is..

Frietmet
Lid

Waren die jongens van vak X tijdens de bekerfinale toch zo gek nog niet, vrouwen thuislaten!

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Ho ho ff zit ook op hoofdtribune betaal netjes 360 voor seizoenskaart en een 2.5 euris voor een plastic bekertje bier!🤣

RobinV
Lid
RobinV

Goed verhaal dit wel ja. Moest natuurlijk ook eens naar buiten komen. Al moet ik wel zeggen dat ik het ook uitsluitend van geruchten heb gehoord, en nog geen bewijs ervan heb gezien. Het enige wat ik heb vernomen is dat die liesblessure van Timon een paar weken geleden meer een verkapte schorsing zou zijn geweest vanwege een gebrek aan een “Clean Sheet” op het parkeerterrein. Afijn, waar hebben we het over. Misschien is het eerst goed om feiten te onderzoeken. Als er een schon vrouwke op je afkomt en zegt dat ze even de auto van binnen wil komen… Lees verder »

Wiggel
Lid
Wiggel

Dat is het risico doordat het nu eindelijk weer goed gaat met onze club…dan blijven die sponsorstoelen niet meer leeg en komen de successupporters weer wel en sommige nemen dan ook hun vrouwtje nog mee … Van de ene kant zeg ik; je blijft van een getrouwde vrouw af aan de andere kant Timon is jong en als je jong bent loop je je lul wel eens achterna, mijn zegen heeft hij. Als ik jong en vrijgezel zou zijn en door mijn status wat meer zou kunnen ‘pakken’ dan dat ik in de werkelijkheid met mijn te dikke lijf voor… Lees verder »

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Jij geniet ook van oproer… dat merk je aan de toon/manier waarop jij ook nu weer je verhaal doet. Hou er eens een keer mee op man! Je maakt jezelf belachelijk!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Offtopic,
Hoop dat t opnaaierij Is, maar Holmen zou zijn kuit gebroken hebben ?

Weet iemand hier iets meer van ?

Loos alarm, wat een idioot die dit soort berichten erin gooit…

wil
Lid
wil

Sportschau in Deutschland ist alles besser.

pietertje
Lid
pietertje

Contract met 2 jaar verlengen, mooi salaris geven en na volgend seizoen met 1 jr te gaan voor leuk bedragje verkopen. Over anderhalf jaar staat Wout er.

The GOAT
Lid
The GOAT

Ff off topic maar wel contracttechnische zaken: stel dat A3 stopt is Ron Jans dan een alternatief? Onder de voorwaarde dat hij het N-woord (als de club uit Bavel-Noord) niet gebruikt!!

Roel
Gast
Roel

Persoonlijk zie ik liever Lukien (Emmen) of Grim (rkc)

Pilske
Lid
Pilske

grim hahaha..blijf eens van de drank af….

Willem II Boven Alles!
Gast
Willem II Boven Alles!

Grim laat RKC met heel bescheiden middelen toch heel leuk voetballen! Ze missen daar net de kwaliteit om de punten ook daadwerkelijk te pakken. Ik zou niet weten waarom Adrie zou stoppen, maar mocht het toch gebeuren dan zou ik Grim toch zeker graag zien komen

UNITED
Gast
UNITED

Of Jonk.

El capitano
Gast
El capitano

Dat is wel een hele belangrijke schakel laat m maar lekker op t middenveld staan…
Mischien die trainer van volendam n goeie opvolger?

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

@UNITED: Je schrijft LLonch ….. wink

Roel
Gast
Roel

Verklaar je nader? Met het materiaal wat hij heeft laat hij rkc heel leuk en aanvallend spelen

Ome Joop
Lid
Ome Joop

Ron Nigger Jans bedoel je ? Of wie bedoel je uber hout ?

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

überhaupt

18Niels96
Lid
18Niels96

Wat is Timon gegroeid als keeper. Nooit verwacht dat ik zou willen dat hij blijft. Topper voor Willem II, als hij verder wilt kijken is dat goed denkbaar.

marianobombarda
Lid
marianobombarda

Waarschijnlijk zonder al te veel nadenken geroepen dat ie graag terug zou willen. Er niet over nagedacht dit dit filmpje ook Tilburg en Willem II zou kunnen bereiken, waardoor Willem II de gesprekken ook anders in zal gaan.

Goede keeper voor ons, hoop dat ie blijft. Er zijn niet veel keepers die zo ver voor hun goal kunnen keepen.

roemir
Lid
roemir

Net als de reporter van dit stuk hoor ik hem toch echt zeggen op het eind van de leuke reportage dattie terug wil. Van mij mag hij verlengen in Tilburg!

Ravio
Lid
Ravio

Timon muss bleiben!!!!!!!

Willem II Boven Alles!
Gast
Willem II Boven Alles!

Ik ben blij dat we bij onze club dit soort jongens niet op de tribune zetten als ze niet willen verlengen. Hij heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en verdient in mijn ogen de stap ook zeker. Zelf verwacht hij in de top-9 van de Bundesliga uit te gaan komen. Gezien zijn transfervrije status, Duitse nationaliteit en nog mooie leeftijd zie ik dat best gebeuren. Samen het seizoen mooi afsluiten en dan staat er volgend jaar hopelijk weer een oud-Willem II’er bij een internationale ‘topclub’

Korvel013
Lid
Korvel013

Hopelijk wordt Woud eerst keeper! Staat zowel bij willem II 2 en Nieuw Zeeland goed te keepen, geef die jongen het vertrouwen dat Kostas en Timon kregen toen ze hier kwamen en hij wordt voor ons een geweldige keeper!

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Zullen er vast genoeg zijn die het niet met me eens zijn maar ik hoop van harte dat Kostas hier weer komt spelen. Heb echt genoten van zijn voetballende vermogen, zijn passie op het veld en zijn inzet voor de club. Verder vind ik hem ook gewoon echt een prima keeper.

Dre
Lid
Dre

Elke wedstrijd een blunder of beslissende fout met lamprou. Ik vind wellenreuther een veel completere keeper en staat voor mij in de top 3 keepers die bij ons hebben gekeept samen met De Vlieger en Moens

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Haha elke wedstrijd een blunder.. schei toch eens uit joh. Ik bedoelde overigens ook niet dat ik Kostas liever zie komen en Timon wil zien gaan. Ik hoop dat Timon gewoon onze keepert blijft. Mocht hij echter wel weg gaan dan vind ik Kostas een hele geschikte opvolger.

RoemenGlorieVakE
Lid
RoemenGlorieVakE

Er zijn de laatste 20 jaar weinig keepers geweest die zoveel punten voor ons hebben gepakt als Lamprou deed.

Bert
Gast
Bert

In zijn laatste jaar / 1,5 jaar heeft hij inderdaad punten gepakt.
Echter heeft hij ook veel punten gekost: Jaar met de mooie ontsnapping tegen NAC heeft Lamprou er met zijn fouten grotendeels voor gezorgd dat we in de nacompetitie terecht kwamen (oa Twente huis 2-3, NEC thuis 0-1 Foor, Feyenoord thuis 0-1) .

Neemt niet weg dat hij overall gezien een redelijke tot goede keeper voor ons was.
Maar verheerlijken is ook niet nodig.

Poppels
Lid
Poppels

Als hij maar van mijn fiets afblijft!

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Hahaha droevige gast…

UNITED
Gast
UNITED

houdoe en bedankt

Wilhelm Deux
Lid
Wilhelm Deux

Een beetje meer respect naar Timon is wel op zijn plaats denk ik. Plaats jezelf in zijn plaats, dan deed je voor 99% hetzelfde.
Timon houd je vorm nog een half jaartje vast!

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Ai das minder! Zou Woud al klaar zijn voor het grote werk?

Ravio
Gast
Ravio

Zeker niet. Woud moet een jaar verhuurd worden om eventueel 1e keeper te kunnen worden hier. Ik pleit voor Strezos als 1e keeper, daar die dat al jaren geweest is in Griekenland en inmiddels gewend moet zijn aan Nederland. Bovendien gaan de Grieken hier als een speer.

LK1896
Lid
LK1896

Het feit dat Woud tweede keeper is en niet Strezos laat m.i. blijken dat ze Strezos niet goed genoeg vinden voor een plek onder de lat.

frankwie
Gast
frankwie

of dat ze Woud juist wel goed genoeg vinden.
In ieder geval dat ze Woud daar beter voor vinden.

LK1896
Lid
LK1896

Prima, zijn goed recht met een aflopend contract. Mathijsen heeft dit in ieder geval ruim vantevoren aan zien komen dus ik verwacht een waardige opvolger die komend seizoen met Woud kan concurreren voor een plek onder de lat.