Update: Timon wil toch niet terug naar Duitsland

146
14688
Foto: Toin Damen ©

Update: De vorige kop boven dit artikel was dat Timon terug wil naar Duitsland. We hebben zojuist van Willem II bericht gekregen dat Timon niet aangegeven heeft terug naar Duitsland te willen. Zij zouden dit bij zowel Timon als de verslaggever gecheckt hebben. Wat ons betreft is dit goed nieuws en we hopen dat Timon snel zijn contract verlengd. Daarbij excuses voor het schijnbaar verkeerde nieuws. Al blijft uw reporter het lastig vinden iets anders te horen aan het einde van het betreffende filmpje.

-Onderstaand het originele bericht-

De successen van Willem II blijven zelfs over de landsgrenzen niet onopgemerkt. Sportschau bracht een bezoekje aan Tilburg en was met name geïnteresseerd in hun landgenoot Timon Wellenreuther. In de rapportage wordt de club positief belicht. Onze faciliteiten komen er helaas wat minder positief van af. Ons stadion is dat van een 3e Liga club en de kleedkamers worden zelfs vergeleken met die van een Regionalliga club, wel ademt nog alles voetbal.

Leuk en aardig allemaal maar het belangrijkste deel van filmpje is het einde. Timon geeft hier aan dat hij na drie jaar Tilburg graag weer terug naar huis wil, graag weer terug naar Duitsland dus. Gezien zijn aflopende contract en zijn goede prestaties kunnen we wellicht concluderen dat we aan het einde van het seizoen afscheid moeten gaan nemen van onze doelman.

146 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments