Wellenreuther te duur voor langer verblijf?

10
2369
Foto: Toin Damen ©

Timon Wellenreuther weet nog niet hoe zijn toekomst eruit ziet.  De doelman wordt dit seizoen door Anderlecht uitgeleend aan Willem II, maar lijkt daar niet te gaan blijven.

De Tricolores willen graag langer doorgaan met de Duitse doelman. Hij is volgens het Brabants Dagblad echter iets te duur voor Willem II, dat het huidige loon dat hij verdient bij Anderlecht niet kan betalen. De kans is dan ook groot dat Wellenreuther na het seizoen gewoon terugkeert naar Anderlecht, waar hij nog een contract tot medio 2024 heeft.

Het is echter de vraag of hij ook bij de Brusselaars blijft. Wellenreuther werd vorig seizoen even eerste doelman na de blessure van Hendrik Van Crombrugge, maar verloor die plek uiteindelijk aan jonkie Bart Verbruggen. Inmiddels is Van Crombrugge ook weer hersteld en dreigt Wellenreuther na dit jaar dus pas derde of zelfs vierde doelman te zijn bij Anderlecht.

Wellenreuther kwam dit seizoen tot dusver zeventien keer in actie voor Willem II. Daarin slikte hij 35 tegendoelpunten en hield hij twee keer de nul. De Belgen namen hem een jaar geleden nog over van de Tilburgers.

Bron: VoetbalPrimeur.nl

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments