Wellenreuther kondigt vertrek aan

95
6486
Foto: Toin Damen ©

Timon Wellenreuther heeft op zijn officiele Facebook pagina bekendgemaakt dat hij vertrekt bij Willem II. Timon heeft een aflopend contract en kan daardoor transfervrij vertrekken. In zijn Facebook bericht bedankt hij Willem II en de fans voor drie succesvolle jaren in Tilburg. Hij kan nog niet aangeven naar welke club hij gaat, dat wordt de komende weken duidelijk.

Timon, bedankt voor je inzet en veel succes bij je volgende uitdaging!

Voor degene die nog even wil genieten van één van zijn (en die van ons) hoogtepunten:

95
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
34 Discussie draadjes
61 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
56 Gereageerd
Highway PatrolmanWally58HuphuphupRWB legerGuillaume1896 Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Kostas Lamprou!!

wil
Lid
wil

Mark Flekken lijkt me wel een goede keus.

The GOAT
Lid
The GOAT

Smaakt zijn wraak zoet?

Na een smakeloze aftocht nu Jeroen Zoet naar Willem II?

Allereerst moeten we denk ik gaan voor een keeper die we aan ons kunnen binden en op lange termijn waarde creëert.

Lukt Joris dat niet, dan is Jeroen Zoet wel een optie voor een jaar!

Willem II is niveau Utrecht (net iets erboven eigenlijk…..).

1e keeper Unnerstall van PSV heeft het goed gedaan en is Duitser (net zoals de nieuwe trainer).

Zoet’s aftocht begon bij het “in de bus” incident bij Willem II.

Zijn wraak zou Zoet zijn!!

Tilburg
Gast
Tilburg

Optie 1: Mark Flekken
Optie 2: Kelle Roos

2 Nederlandse keepers van ruim onder de 30 met ervaring in het buitenland

Tilburg
Gast
Tilburg

Beide mannen hebben een actuele marktwaarde van tussen de €800.000 en €950.000 waarbij Kelle Roos zelfs een verleden heeft bij Willem II

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Ze hebben allebei een contract. Ik ben tegen huurspelers en vooral voor keepers. Dus allebei niet. Sorry smile

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Kelle Roos…die heeft hier toch al eens onder contract gestaan?

Een-tweetje
Lid
Een-tweetje

Iemand heeft veel geluisterd naar suleyman ozturk

Trico Sores
Lid
Trico Sores
vakkieB
Lid
vakkieB

Bedankt Timon, ik zal die penalty-serie in Tilburg tegen
AZ niet vlug vergeten. Succes bij je volgende club.
Ben wel zeer benieuwd wie je opvolger wordt.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Off Topic: Willem II in onderhandeling met Olympiakos om Marios Vrousai definitief over te nemen.
Welk bedrag moet volgens jullie Willem II betalen?

LK1896
Lid
LK1896

Ik zou niet verder gaan dan +/- 2 ton met een doorverkooppercentage. We zitten helaas in onzekere tijden en een flink bedrag neerleggen voor een speler lijkt me niet wenselijk en gepast.

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

Ik ben geen econoom, maar naar verwachting ( corona crisis) zullen veel clubs het financieel gezien niet redden. Hier kan Willem II van profiteren, voor we 3.5 maand verder zijn, zullen er meerder voetballers die normaal gesproken niet haalbaar zijn, gratis op te pikken zijn. Persoonlijk vond ik het al een merkwaardige actie dat het contract met Nelom werd verlengt. (Misschien was het beter geweest om daar nog 3.5 maand mee te hebben gewacht, wie weet was er een gratis betere linksback voorbij gekomen) Ik persoonlijk zou dus geen transfersom betalen voor geen enkele speler, hoe graag ik Vrousai ook… Lees verder »

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Gladon verkopen voor ongeveer 2 ton e met andere 2 ton erbij (totaal: 4 ton) Vrousai overnemen. Is dat een idee? @LK1896 en @Vanmiddelbareleeftijd

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

Ik denk niet dat er 1 club is die Gladon over wil nemen voor 2 ton.
Maar ik verwacht wel dat Gladon verhuurd gaat worden als Pavlidis blijft

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

@Vanmiddelbareleeftijd. Gladon huren? De speler heet nog maar 1 jaar contract. Dat zou betekenen dat hij straks ook transfervrij de deur uit gaat. Is verkopen niet een betere optie? Alavast bedankt. (2 ton is inderdaad teveel)

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

Met alle respect voor Gladon, maar Gladon is een minder gelukkige aankoop gebleken.
Als je Gladon gratis kunt laten vertrekken zodat hij niet meer op dr loonlijst staat moet je dat denk ik doen, komend seizoen komt er een nieuwe spits uit Duitsland waar ik best wel vertrouwen in heb (ik kan niet op zijn naam komen) en heb je Pavlidis

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Kwasi Wriedt smile

Robby
Lid
Robby

@Vanmiddelbareleeftijd, eerst zeg je dat je geen transfersom wil betalen ook niet voor Vrousai in deze tijd en vervolgens zegt je gladon voor 2ton verkopen. Dat spreekt elkaar tegen he. Tenminste ik mag toch hopen dat je Vrousai wel een stuk beter vindt dan Gladon. Vrousai heeft nog veel potentie en gaat zeker nog wat opbrengen. probeer hem een langere tijd vast te leggen en probeer die 8ton die we vorig jaar hadden afgesproken te verlagen naar 4/5ton en je hebt een hele goede investering. Volgend seizoen gaan er veel wedtrijden komen waarvan ook veel door de weeks een type… Lees verder »

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

@Robby
Ik vroeg of Gladon voor 2 ton te verkopen was en niet @Vanmiddelbareleeftijd.
@Vanmiddelbareleeftijd zegt dat er volgens hem geen ploegen zijn die 2 ton voor Gladon willen betalen. Hij ziet Gladon gehuurd worden.
En die 8 ton voor Vrousai worden nergens bevestigd ook niet in het artikel van BD vandaag: “Het is niet bekend welk bedrag er precies in de overeenkomst is opgenomen. ”
Cit: https://www.bd.nl/willem-ii/willem-ii-hoopt-vrousai-voor-lager-bedrag-over-te-nemen-van-olympiakos~ab4a374c/

Robby
Lid
Robby

Ah je hebt gelijk Lelystad excuses @Vanmiddelbareleeftijd.

mbt Vrousai naar verluidt dus oke niet bevestigd maar zal er niet veel naast zitten. Bedrag wordt ook in de Griekse media gemeld maar wellicht praat iedereen elkaar na: https://www.sport24.gr/paraskinio/24o-evaggelio/apokalypsh-o-vroysai-oi-duo-opsion-kai-o-agiaks.5464042.html

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

@Robby
Bedankt voor de link. Bijna 8 ton met terugkoop optie van 1.5 miljoen euro. Of dat waar moeten we inderdaad afwachten. 8 ton in ieder geval een te hoge bedrag voor Vrousai. Ik ben benieuwd. smile

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

Ik zeg helemaal niet dat je Gladon voor 2 ton kunt verkopen.
Ik zeg dat als je die kunt verhuren of transfervrij kunt laten gaan, dat je het dan goed doet.
Ik zou niet weten wie er 2 ton voor Gladon zou willen geven.
Lijkt mij onverkoopbaar voor 2 ton

Hetmeneertje
Lid
Hetmeneertje

Welke club gaat er nou 2 ton betalen voor Gladon in deze tijden hahaha

dn Baaierd
Lid

Ik denk Frans v Seumeren. Dan kan ie in ieder geval niet in blessuretijd tegen Utrecht de gelijkmaker scoren waardoor ze nu europees voetbal mislopen. En dat is meer dan 2 ton haha

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Hahahahahaha grin

Cards
Lid
Cards

Geinige keeper, ”t beste voor ‘m. Benieuwd of Joris met Woud aankomt of met een Zambiaanse wereldtopper uit de Finse 5de klasse dinsdagmiddag die over een jaar voor een paar miljoen naar Fiorentina gaat.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Of beslist hij, net zoals “held” Timo, lekker transfervrij naar Fiorentina te gaan om later voor 30 miljoen door Fiorentina verkocht te worden.

LK1896
Lid
LK1896

Helaas ben je met zulke zaken gewoon afhankelijk van de speler. Jammer dat hij gaat maar uiteindelijk zijn goed recht (en risico) om transfervrij de deur uit te lopen. Vergelijkend met voorgaande jaren heeft Willem II ontzettend veel doorlopende contracten (en dus transferwaarde) in huis. Dat er af en toe ook spelers transfervrij vertrekken is niet te voorkomen. Ik vertrouw Mathijsen en Wapenaar er op een waardige vervanger te vinden. Verder is onze selectie gewoon rond, wat een luxe!

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

@LK1896 Mijn bericht was geen kritiek op het beleid van Mathijsen en Wapenaar. Natuurlijk heeft de speler het recht om transfervrij de deur uit te lopen, maar ik vind dat niet sjiek naar Willem II.

Huphuphup
Gast
Huphuphup

Waarom is dat niet sjiek? Willem II verlengt toch ook sommige contracten van spelers niet? Is dat dan ook niet sjiek? Is gewoon de realiteit en de consequentie van kortlopende contracten, waar beide partijen mee akkoord gaan!

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

@Huphuphup
Als Willem II geen contracten verlengt voor spelers die iets voor de ploeg betekent hebben , vind ik het ook niet sjiek. Maar net zoals je zegt, is dit de realiteit en de consequentie van kortlopende contracten. Ik ben nog ouderwets.

RobinV
Lid
RobinV

Voor Timon toch het juiste moment om te vertrekken, in meerdere opzichten. Dit seizoen heeft hij een zeer stabiel jaar gehad, ik was echter in de beginperiode niet echt te spreken over het feit dat hij nooit punten kon pakken en er te vaak langs zat. Je moet echter niet vergeten dat sinds Holmen voor hem staat, er een oase van rust is gekomen waardoor Timon het beste uit zichzelf kon halen. Een seizoen als dit gaat hij niet meer krijgen denk ik, voor beide partijen dus een goede keus. Nu hopelijk tijd voor een nieuwe stabiele keeper met potentie… Lees verder »

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Offtopic: zie dit, een mooi voorbeeld voor bij ons:comment image

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Is zeker een mooie oplossing en voor weinig geld uitvoerbaar denk ik. Alles beter dan die kleine “luikjes” op de galerij waar je schouder aan schouder mag wachten op je beurt en vervolgens mag proberen om met zoveel mogelijk bier in je bekers bij je maten terug te komen. Dat was voor Corona al een drama en nu helemaal niet meer te houden denk ik.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Jammer dat hij weg gaat. Timon bedankt!
Het zal in deze rare tijd niet makkelijk zijn om een vervanger te vinden, maar ik zou nu niet meer terug vallen op “oude” bekenden.
We hebben met Wood en van Bergen al twee talentvolle keepers in huis, dus laten we rustig rond kijken of we ergens een buitenkansje kunnen halen.

Wally58
Lid
Wally58

Maakt niet uit wie er gaat keepen ! Onze keepertrainer maakt iedereen beter !!

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Was te verwachten, was een fijne keeper vooral dit seizoen. Bedankt Timon en succes met je verdere carriere!

18Niels96
Lid
18Niels96

Hij heeft veel lopen stuntelen maar die penaltyserie was geniaal. Heb het al zo vaak terug gekeken en ervan genoten. Gun hem het beste en begrijpelijke keuze vanuit zijn perspectief.

Jim van Fessem
Gast
Jim van Fessem

Als je alleen die penaltyserie herinnert dan heb je blijkbaar geen seizoenskaart. Wellenreuther heeft heel veel punten gepakt afgelopen seizoen. Daar zal ik hem meer aan herinneren dan tegen AZ. Zonder hem hadden we geen Europees voetbal gehaald dit jaar.

18Niels96
Lid
18Niels96

Bijzondere conclusie

Henkie013
Lid
Henkie013

Whahahahahahahahahahahahaha, goede grap Jim!

Dundieje
Gast
Dundieje

Offtopic:
Tapia mag transfervrij vertrekken bij Feyenoord.

Jim van Fessem
Gast
Jim van Fessem

Zou een goede zijn om Pol Llonch te vervangen.

Baarle
Gast
Baarle

Pol Llonch komt uit Spanje en Tapia uit Peru.

Dus Tapia buiten de EU…

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@baarle niet als ie al 5 jaar hier werkt volgens mij!

dn Baaierd
Lid

Omdat Tapia nu 7 jaar in Nederland voetbalt. Mag ie voor lager tarief komen. Maar denk je dat als hij nu 6 ton verdient dat ie hier komt voor 1,5 a 2 ton. Hij kan in Mexico en zuid Amerika 1 mlj beuren die komt echt niet naar ons terug. De kans op Chirrivella is nog wel groter.

Robby
Lid
Robby

Nantes en Rangers vechten om de handtekening van Chirivella. Zou hem heel graag hier terug zien maar dat is net als bij Tapia onmogelijk.

frankwie
Gast
frankwie

En vandaag staat op voetbalzone dat Boca Juniors, Rangers en Celtic graag Tapia hebben. Dat is een andere categorie clubs dan Willem II, ik ben bang dat we ook daar geen kans maken…

Frietmet
Lid

Wapenaar is erg tevreden over Woud, zonder publiek ligt er misschien ook minder druk op en kan hij er lekker inkomen. Als Wapenaar hem te nog te licht beschouwd zou ik voor een oudere ervaren keeper gaan.

Baarle
Gast
Baarle

Nou. Dat zijn echt wijze woorden. Zeg dan gewoon niks.

Ten eerste moet Wapenaar wel tevreden zijn. Ten tweede is een oudere ervaren keeper een cliche. En bovendien past een jonge goede keeper beter bij Wapenaar.

Voetbalkauwgom
Lid
Voetbalkauwgom

Ik denk juist wel dat Frietmet gelijk kan gaan hebben als hij zegt dat het zonder publiek spelen, gunstig kan zijn voor die jongen. Met vertrouwen kan hij ver komen. Heb ook wat streams gezien van zijn optredens bij Nieuw-Zeeland, en dat zag er zeker niet slecht uit. Wellenreuther heeft ook ooit het vertrouwen gehad en was (is) erg jong ook voor een keeper. Denk wel dat we het er over eens kunnen zijn dat Wapenaar onze keepers beter maakt, dus ik zou zeggen ; Woud zou een echte optie kunnen zijn. Buitenkansjes in deze gekke komende transferperiode zullen ze… Lees verder »

Robby
Lid
Robby

Vond Woud in Februari tegen Heracles helemaal niet slecht keepen. Ook niet onzeker ofzo dat in tegenstelling tot een jaar eerder waar hij met knikkende knieën onder de lat stond. Dus denk dat met of zonder publiek niet zoveel meer uitmaakt voor hem.

UNITED
Lid
UNITED

Woud woud woud woud

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Denk dat ze op zoek moeten naar een of wederom ombekende talentvolle keeper uit buitenland

OF een meer ervaren man waarachter Woud kan rijpen nog of die Woud de kneepjes bij kan leren terwijl hij al 1e keeper is. 1 ding is zeker de kans dat Woud of Vd Berg hier 1e keeper wordej in de nabije toekomst is groot.

In beide keepers ziet de club hier veel toekomst in

Louis Depuyt
Gast
Louis Depuyt

Het is een goed huwelijk geweest de laatste jaren maar aan dit “verstandshuwelijk” komt nu (zoals bij zoveel huwelijken) ook een einde. Timon gaat op zoek naar iets beter en dat is zijn goed recht. Wellicht komt hij nu in de Bundesliga terecht en gaat hij daar de top halen. Over een aantal jaren weten we of hij een goede beslissing heeft gedaan en tot die tijd is het: “viel gluck in die Heimat Timon”..

René
Gast
René

Ik vind Timon een fijne keeper. In zijn eerste jaar deed hij rare dingen,in zijn tweede jaar werd hij wat betrouwbaarder en na de bekerhalvefinale werd hij goed. Ik hou van meevoeyballende keepers en dat ging hem steeds beter af. Jammer dat hij vertrekt, net nu hij op stoom is gekomen. Ik ga hem missen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Die vrouw van de sponsor zal hem ook gaan missen😁😁

Baarle
Gast
Baarle

Het was de dochter van de sponsor. En ze was nog geen 18…

Rene
Gast
Rene

16 is legaal, Baarle, dus ja…

TTB
Lid
TTB

Bedankt voor vooral je derde seizoen Timon, succes bij je verdere carrière.

Vraag me af wat de tactiek nu gaat zijn. Een jonge en talentvolle keeper met doorverkoop potentieel halen of juist een ervaren rot voor een jaar om daar achter Woud klaar te kunnen stomen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@TTB

Doe mijn maar een ervaren keeper. Keepers worden toch zelden tot nooit verkocht

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Stekelenburg heeft met Mathijssen een WK-Finale gespeeld, daar is wellicht wat mogelijk. Hij gaat transfervrij weg bij Everton… Misschien heeft hij zin in een jaartje Eredivisie? Kan hij een jaartje Woud helpen met zijn ervaring en klaarstomen tot 1e keeper wink

Marcske
Gast
Marcske

BD: “Wellenreuther informeerde Willem II niet persoonlijk over zijn vertrek, maar deed dat van zijn account.” Sjiek van Timon… (als dat zo is). Hoop het niet, maar denk dat er iemand omhoog is gevallen. Maar bedankt en veel succes jongen.

reighs_roman
Lid
reighs_roman

Michael Netolitzky 26 jr 1,91 m lang keeper bij Bayern München Ii als opvolger van wellenreuter?

wil
Lid
wil

Is die transfervrij?

@win
Lid
@win

Volgens Worldfootball.net loopt zijn contract inderdaad deze zomer af.

Let op, deze Netolitzky is niet de vaste doelman van Bayern München II maar één van de drie reservekeepers van dat team. Hij is al 26 jaar en verder dan 1 wedstrijd in de 3e Bundelsliga (en dat was voor Hallescher FC in 2017/2018, niet eens voor Bayern Munchen II) is hij nog nooit gekomen.
Hij heeft vooral ervaring in de regionalliga bij 1860 München II maar dat is al 4 jaar geleden.

RoemenGlorieVakE
Lid
RoemenGlorieVakE

Een matig seizoen, een redelijk seizoen en een goed seizoen, maar we gaan als vrienden uit elkaar. Succes Timon!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Deh is un stuk leuker dan suske en Wiske 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Stripboek over Willem II in de maak Willem II bestaat in 2021 al liefst 125 jaar en dat gaat uitgebreid gevierd worden. Er komt onder meer een stripboek uit met anecdotes en verhalen uit de lange historie van de Tilburgse voetbalclub. Het idee daarvoor was van oud-speler Bud Brocken, de uitvoering ligt in handen van chroniqueur en club-archivaris Harrie Verhoeven en tekenaar Luc Verschuren (bekend van onder meer Kees Kruik). Het boek verschijnt op 12 augustus. Bedrijven die het project willen steunen, krijgen de mogelijkheid om een reclamebord te kopen… Lees verder »

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Eerste jaar was t een clown, maar daarna langzaam maar zeker zich herpakt.

Bedankt Timon en succes !

Snap trouwens niet als de naam van Lamprou valt, er zoveel minnetjes worden gegeven, zou uitstekende keeper voor ons zijn !

TILBURG
Gast
TILBURG

Nee volgens vele past dat niet in ons beleid maar ik zeg zelf ook kostas

Baarle
Gast
Baarle

Je krijgt minnetjes omdat je Timon een clown noemt.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Bedankt en doei. Goeie keeper, maar geen held. Succes met zijn tranfersrvrij status. Zonder de gehele prestaties van de hele team was hij nooit zo bekend geweest. Op dit moment is de naam van zijn opvolger wat mij betreft veel en veel belangrijker. Mijn mening natuurlijk.

Gôôl Support
Gast
Gôôl Support

Beste prestatie en herinneringen aan halve finale beker. Daarvoor soms clown, daarna soms held. Ondanks toejuichingen en verkiezingen niet iemand die ooit een echte clubman is of zou worden. Bedankt voor je inzet en veel succes bij een evt volgende club.

Gôôl Support
Gast
Gôôl Support

Waarom had Tapia niet bij ons kunnen blijven?!
Moest persê terug naar R’dam en wordt nu op zijspoor gezet.
Had voor ons, en voor zichzelf nog best iets kunnen betekenen in Tilburg.

Frankwie
Gast
Frankwie

Transfervrij nu. Wie weet….. ik duim in ieder geval wel…

Baarle
Gast
Baarle

Tapia was gehuurd. En hij verdiende terwijl een salaris voor spelers buiten de EU.

Frankwie
Gast
Frankwie

Hij is 5 jaar in NL dus hóeft geen buiten-EU-salaris.
Dat wíl hij natuurlijk wel…

Objectivo
Gast
Objectivo

Timon bedankt! Maar als er dan toch een basisspeler moet vertrekken, dan maar Timon. Hij heeft afgelopen seizoen goed gekeept, maar hij is goed vervangbaar gelukkig. Met de Europa league deelname in het vooruitzicht, kunnen we hopelijk een goede vervanger halen die er meteen staat.

Baarle
Gast
Baarle

Pol Llonch gaat ook weg. Pannekoek.

Dirruk
Lid
Dirruk

Het eerste jaar was Wellenreuther gewoon een clown in de goal en was het in mijn ogen niet meer dan terecht dat men hier negatief was over hem. Als iets goed is mag het gezegd worden maar als iets slecht is mag het hier net zo goed gezegd worden, dat is geen afzeiken dat is realistisch zijn. Hij heeft dat seizoen geen punten gehaald voor onze club, iets wat zijn voorgangers wel een paar keer in het seizoen deden en was zeker schuldig bij een aantal doelpunten. Hierbij werd de verdediging ook vaak onzeker met die circusact in de goal… Lees verder »

Baarle
Gast
Baarle

Dus Dirruk. Jij loopt hem de afgelopen drie jaar uit te zeiken?????????

En dan nu hij weg gaat is hij goed genoeg voor de Mannschaft??

Wat ben jij een minkukel. Echt schaam je kapot.

Henkie013
Lid
Henkie013

Dat zegt hij toch helemaal niet? Maakt oe eigen toch eens niet zo druk om een Duitse doelman die zich te goed voelt voor het rood-wit-blauw. Dirk verwoordt het verder prima. Eerste jaar was het een circusartiest. Elk bal in de hoek was hangen. Pingels tegen AZ waren zijn 10 minutes of fame. Dit jaar enkele keren prima gekeept, maar ook veel wedstrijden weinig te doen gehad door de uitstekende verdediging. Dus ja, hij heeft zijn positieve status ook aan Willem II te danken. Ik ga hem verder niet missen of volgen. Dat laatste zal sowieso lastig worden want 1e… Lees verder »

Dirruk
Lid
Dirruk

@Baarle,

Of voor het wintercircus.

Wel goed lezen he.

Bakkertje
Gast
Bakkertje

Begrijpend lezen of selectief lezen!

braambos
Lid
braambos

Alleen al door wat hij flikte in die penaltyserie maakt hem voor mij een held. Nooit een pennal pakken en dan voor ons clubje meteen 3 die naam gaan we niet snel meer vergeten, jammer dat hij weggaat

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Heb hem in die 3 jaar o.a. hier altijd verdedigd en vertrouwen in hem gehad. Dit leverde mij vaak negatieve reacties en duimpjes omlaag op! Ik ben heel blij dat hij zich heeft ontwikkeld tot een prima Eredivisiekeeper en het ongelijk van vele medesupporters heeft bewezen. Echt jammer dat hij niet te behouden is voor Willem II!

Bedankt Timon! Succes in je verdere carrière!

forza013
Gast
forza013

Wat leuk voor je dat je je gelijk nog even wilt halen. Als jij een van degene was die hem heeft verdedigd in zijn eerste jaar maakt dat van jou misschien nog wel een grotere clown

Jim van Fessem
Gast
Jim van Fessem

Forza 013. Je gedraagt je als een lul.