Welke punten verdienen de Tricolores tegen Cambuur?

12
2243

BAM, weer 3 hele belangrijke punten! Nu tegen ADO fatsoenlijk presteren (lees: niet verliezen) en tegen Roda een driepunter en dan gaan we toch vrolijk de winterstop in! ADO moet kunnen nu Havenaar ontbreekt de komende tijd, maar laten we niet te ver vooruit lopen. Gisteren was duidelijk dat er toch wel een fors kwaliteitsverschil is tussen onze jongens en teams zoals Cambuur. Het was lang niet de hele wedstrijd goed, maar Cambuur heeft vrijwel geen moment aanspraak kunnen maken op meer.

Onze vakjury heeft zoals elke week weer tussen het bier en de gehaktstaaf door getracht de spelers te beoordelen. Daar gaan we:

Lamprou: 7

Onze Griekse god had weinig te doen maar verrichtte toch een cruciale redding toen het1-0 stond. En was bovendien de enige speler die na de match speciaal even richting het kids vak liep. Lief toch!!

Van der Struijk: 7

Wat is er toch met Frankie aan de hand de laatste weken. 3 weken op rij een voldoende, het moet niet gekker worden. Zijn fansong doet hem goed! Gaf verdedigend niets weg en was opbouwend ook prima. Als dirigent van E zorgde hij op het juiste moment voor de juiste spirit.

Dries Wuytens: 7.5

Was een aantal keer wat minder, maar zit weer op zijn oude niveau. Strooide zeker in de eerste helft met crosspassings op de stropdas. Heerlijk!

Peters: 7

Wederom een nuttige wedstrijd van onze aanvoerder. Stond samen met Dries als een huis in de defensie, Cambuur kwam er amper aan te pas.

Joppen: 7

Een verademing om een linksback te zien die vooruit denkt en speelt. Mooi en belangrijk doelpunt, maar vooral ook defensief erg solide. Ga zo door Guus!!

Heerkens: 7

Speelt niet veel, maar schakelde de beste speler van Cambuur zonder enig probleem uit. Met dat soort stand ins mag je weleens een spelertje missen uit de basis elf.

Stijn Wuytens: 8

Eindelijk weer de Stijn die we kennen van vorig seizoen. Krabbelt langzaam weer op na een diep dal, en dat verdient een extra steuntje in de rug! Meer drive en power dan we dit seizoen hebben gezien. En ook de spelhervattingen een stuk beter, waaronder een heerlijke goal.

Falkenburg: 7

Wat een inzet en beleving weer, zoals altijd! Steeds weer druk zettend op de defensie door gewoon keihard te werken. Wij houden er van! Pikt daarnaast alweer zijn 8e van het seizoen mee, daar kan menig eredivisie aanvaller alleen maar jaloers op zijn.

Zivkovic: 5

Werkte hard, maar is helaas geen rechtsbuiten. Daarnaast niet sterk in de duels helaas. Bij de terugkeer van Terrel, Bruno en eventueel de komst van een nieuwe spits zal hij moeten vrezen voor de tweede seizoenshelft.

Van der Velden: 6,5

Werkte net als Falkenburg keihard. Sleuren, jagen, koppen, het ging maar door. Verstoorde daarmee de opbouw van Cambuur. Wisselt zeer goede momenten af met onverklaarbare slordigheden maar was zeker nuttig. En laten we niet vergeten dat we met van der Velden in de spits de laatste weken goed draaien.

Andersen: 7

Dubbele dekking was zijn lot. Cambuur had zijn huiswerk goed gedaan. Straalde wederom enorme klasse uit, maar wilde soms teveel. Wat goed is om te zien, is dat Andersen naast technische overmacht ook duels begint te winnen.

De Sa: 6,5

Lijkt soms te dromen op het veld. Heeft echter wel tot drie keer toe een prima voorzet afgeleverd, dat is wel wat waard! Is wel erg matig in de omschakeling en komt nog altijd moeilijk een mannetje voorbij. Zal een van de eerste afvallers zijn na terugkomst van Bruno en Terrel.

 

 

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments