Weinig voldoendes in Den Haag!

4
1820

Manmanman, dat was me het wedstrijdje wel gisteren. Beide aanvoerders gaven de wind de schuld, maar wij als publiek zagen vooral een dramatisch saaie wedstrijd met weinig vechtlust en erg slecht voetbal. Jongens die normaal voor opwinding zorgen waren onzichtbaar of slordig. Uiteindelijk was een punt terecht, want beide partijen hadden er zichtbaar weinig zin in. Nu Roda pakken volgende week, dan doen we weer volop mee.

De onafhankelijke jury van Tilbo heeft weer wat beoordelingen op een rij gezet. Logischerwijs scoren maar weinig spelers een voldoende:

Lamprou – 7

Kreeg erg weinig te doen, maar liet zich in tegenstelling tot de keeper van ADO niet foppen door de wind. Kon aan het doelpunt niks doen, en redde ons van een tegendoelpunt na dom/slap ingrijpen van Frankie.

Struijkie – 6

Speelde afgelopen weken best aardig, en wist Duplan redelijk uit de wedstrijd te houden. Zijn voorzetten waren weer van verschrikkelijk niveau en hij maakte ook een grote fout die nog net door Lamprou gered kon worden. Was echter wel een van de enige spelers met een vechtersmentaliteit gisteren en krijgt dus van ons een voldoende voor de moeite!

Peters – 5

Was in tegenstelling tot normaal niet best gisteren. Opbouwend zwak en geen enkel initiatief, terwijl dat normaal zijn sterke punt is.

Dries Wuytens – 6

Net als Peters weinig te doen gehad, maar was iets beter opbouwend. Verder weinig nuttigs over te zeggen, dus een krappe voldoende.

Joppen – 6

Verademing de afgelopen weken, maar gisteren net als de rest van het team minder aanwezig. Ondanks de geboden ruimte veel slechte voorzetten en slechte passes. Vergelijkbaar met Frankie, en dat is niet altijd een compliment 😉

Stijn Wuytens – 6

Veel slechte passes en balverlies, alsook slap ingrijpen. Had rood moeten krijgen nadat hij een slappe actie probeerde te herstellen met een domme overtreding. Was in de tweede helft echter wel iets beter dan in de eerste helft.

Ojo – 4

Was dit seizoen vaak een goede en stabiele factor, maar speelde gisteren zijn slechtste wedstrijd voor de Tricolores. Zeer zwak in de passing en stond te slapen bij het doelpunt van ADO. Een slechte wedstrijd kan gebeuren, hopelijk tegen Roda weer een dragende kracht.

Falkenburg – 4

Speelde net als Ojo zijn slechtste wedstrijd van het seizoen. Kwam tot twee keer toe de scherpte tekort om zijn teen tegen de bal te zetten. Dat slaperige gedrag van hem en de rest van het team zorgde voor een doodsaaie wedstrijd.

Andersen – 5

Denkt na een aantal sterke wedstrijden wellicht dat hij Messi is. Probeert teveel acties te maken die met regelmaat falen. Geen dreiging gisteren en erg veel balverlies. Echter, was met zijn ene moment wel weer beslissend, dus de 3 of 4 blijft hem bespaard.

Van der Velden – 5

Van der Velden in de spits blijft een noodoplossing en dat is duidelijk zichtbaar. Werkt hard maar is niet balvast en heeft weinig dreiging naar voren. Schoot de penalty (maar net overigens!) binnen, dus een 5 in plaats van een 4.

Zivkovic – 5

Werkte hard maar maakt echt teveel technische fouten (aannames bijvoorbeeld) en ook tactische fouten, om een voldoende te krijgen.

Nemec – 5

Viel in, maar deed net als de rest vrijwel niks goed. Is simpelweg te traag in aanname en startsnelheid om voor echt gevaar te kunnen zorgen. Heeft als er geen goede voorzetten van de zijkant komen dan ook geen enkele meerwaarde. Wie weet kan het een nuttige speler worden als Terrel en Bruno terug zijn en op stoom komen.

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments