Weer complimenten, maar geen punten: 2-0 verlies

53
2792

Willem II heeft vanavond de uitwedstrijd tegen AZ met 2-0 verloren. De nederlaag was totaal onverdiend, omdat Willem II bijna 90 minuten de bovenliggende partij was. De Tricolores hadden niet alleen veel balbezit, maar kregen ook ontzettend veel kansen. Voor rust was het drie keer Esteban die een doelpunt voorkwam en na de kopbal van Messaoud werd AZ door de lat gered. Ondanks het overwicht was het toch AZ dat op voorsprong kwam: met een een droge knal zette Berghuis de ploeg vlak voor rust op voorsprong.

AZ begon de tweede helft beter, maar al snel nam Willem II het initiatief weer over. Vrije trappen en corners waren gevaarlijk en er werd vaak goed positiespel gespeeld door de ploeg van Streppel. Ondanks de vele kansen slaagde Willem II er maar niet in om de gelijkmaker te maken. Vlak voor tijd werd het nog 2-0 voor AZ.

Opnieuw dus dit seizoen een meer dan prima wedstrijd van Willem II. Helaas ontbrak het deze wedstrijd aan een echte killersmentaliteit. Het laatste zetje ontbrak steeds. Komende vrijdag speelt Willem II de volgende wedstrijd; FC Twente komt dan op bezoek in Tilburg.

az - willem II

 

53 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments