Wederom weinig voldoendes voor de Tricolores!

11
2404

We beginnen er helaas een beetje aan te wennen….Willem II zonder overwinning. Maar, veel erger nog: wederom vrijwel geen dreiging voor de goal, nauwelijks doelpogingen en (uiteraard) geen velddoelpunt. Streppel gaf na de wedstrijd aan dat het spel niet naar volledige ontevredenheid was. Wij op de tribune dachten daar toch heel anders over. Lamzakkerig voetboel, weinig strijd, geen idee te herkennen, het was allemaal weer erg armoedig! En dat vertaalt zich dan uiteraard ook door naar de punten, die weer door onze onafhankelijke jury zijn samengesteld.

Lamprou: 6.5

Wederom een prima pot van onze Griek. Kreeg niet enorm veel te doen en moest toch twee keer vissen. Weer een aantal mooie reddingen, en DE pass van de wedstrijd. Helaas wederom niet op waarde geschat door Andersen.

Struijk: 5

Ram die bal de tribune in man (1-0)!!!! Dan maar liever een corner. Hoe moeilijk kan het zijn! Halfbakken ingrijpen van Struijkie dus. Verdedigend nog redelijk nuttig verder, opbouwend erg matig.

Wuytens: 6.5

Haller hebben we nauwelijks gezien in de wedstrijd. En ook Boymans niet, op de 2 goals door persoonlijke fouten van anderen na.

Peters: 6.5

Zie Wuytens. Was opbouwend minder aanwezig dan normaal en slordig met lange passes. Maarja, dat waren ze allemaal….

Achenteh: 5.5

Speelde op zich een prima pot met veel dreiging naar voren. Blijft echter verdedigend fouten maken, dus dan verdien je geen voldoende.

Ojo: 4

Hopeloos uit vorm na een goed begin van het seizoen. Slechtste man op het veld. Zwakke passing, tikkie terug, balverlies. Liet bij de 2-1 Ramselaar simpel weglopen.

Van der Velden: 4

Kan concurreren met Ojo voor de vacature van slechte man van het veld. Is geen middenvelder, geen rechtsback, geen spits, geen buitenspeler…..maar wat dan wel? De 1-0 was aan hem te danken. Veel balverlies en een te lage handelingssnelheid.

Falkenburg: 5.5

Speelde wat verder naar achteren dan normaal en daar ligt zijn kracht niet. Nog altijd totaal niet de vorm uit de eerste seizoenshelft te pakken. Gaat dat nog komen?

Hupperts: 5

Kreeg veel bruikbare ballen en deed daar vrij weinig mee. Liep wel als een van de enigen regelmatig vrij. En komt ie dan een keer zijn man op een mooie manier voorbij, dan krijg je weer zo’n waardeloze voorzet. Jammer!

Ogbeche: 5

Scoorde weliswaar, maar deed verder weer weinig goed. Bertje is nog niet bepaald op dreef bij Willem II. Niet het aanspeelpunt dat dit team zo hard nodig heeft. Helaas waarschijnlijk ook nog eens lang uitgeschakeld met een blessure.

Andersen: 4

Sorry, maar als je zo goed kunt voetballen en je legt dit op de mat….dan verdien je niet hoger. Voert zijn acties continu te ver door, verprutst de beste kans van de wedstrijd en verliest talloze keren de bal.

Braber: 5

Braber speelde niet lang, maar liet wel direct zien waarom hij niet in dit team hoort. Kreeg 1 bruikbare bal, die hij vervolgens onder zijn voet door liet glippen……enough said!

Ondaan: 5.5

Tsja, wat zullen we er van zeggen. We mogen van deze jongen (nog) niet verwachten dat hij er weer staat. Toch waren wel enkele kwaaltjes te herkennen van zijn mindere periode voor de blessure, dat is kwalijk. Liep zichzelf weer vaak vast, zoals vorig seizoen ook vaak het geval was.

Uitvak: 8

Prima support, het leek op een thuiswedstrijd maar dan beter! Sfeer werd wel wat minder gedurende de wedstrijd maar dat is niet onlogisch als het spel op het veld zo inspiratieloos is! Laten we hopen dat de sfeer in thuiswedstrijden ook weer wat beter gaat worden.

11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments