Wederom internationals in actie!

2
1193

Gisteren kwamen er wederom een aantal Willem II spelers in actie voor hun land. Zowel in de A-elftallen als jeugdelftallen:

Nieuw-Zeeland 

Nieuw Zeeland verloor met Woud op goal met 1-0 in en van Litouwen. McGarry viel in de 63e minuut in.

België O21

De invalbeurt van Mike Tresor Ndayishimiye voor BE O21, in de 80e minuut van het duel met Duitsland O21, zegt veel over zijn ontwikkeling. De Belgen wonnen met 2-3. Gezien de enorme vijver met Belgisch talent toont zijn selectie en speeltijd aan dat Ndayishimiye zich goed ontwikkeld bij Willem II.

2
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
2 Discussie draadjes
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
2 Gereageerd
Goalen maokuhTheo Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Ff wa anders wie vinden jullie dat onze Joris moet halen in de winter? K weet het het is nog vroeg maar een beetje speculeren kan geen kwaad. 1linksback ik vind dat nelom de zwakste schakel is v/d selectie hij is niet slecht maar een fellere aanvallendere linksback zou ervoor zorgen dat Köhlert ook minder verdedigend werk goed te leveren. 2 een spits pavlidis gaat nou al een paar wedstrijden niet zo lekker…. hij heeft het even niet meer iedere 1 op 1 te gehaast ieder schot (ver) over of naast. Pavlidis zal ook niet denken dat hij zn plek… Lees verder »

Theo
Gast
Theo

ontwikkelT