WeAr Tilburg, ook D’n Beitel beschikbaar

12
1631

Restaurants en cafe’s hebben de deuren al een behoorlijke tijd noodgedwongen dicht. Het is tijd voor actie, dachten verschillende Tilburgse partijen. Samen presenteren zij ‘WeAr Tilburg’, een project dat de horeca in Tilburg een steuntje in de rug moet geven.

WeAr Tilburg ontwikkelt merchandise voor zo’n 150 verschillende Tilburgse horecazaken, waaronder vanaf nu ook supporterscafé D’n Beitel van Bonheur Horeca Groep. Op de inkoopkosten na, gaat de volledige opbrengst van de verkochte producten naar Bonheur.

Bonheur heeft echter besloten de opbrengst niet te willen houden. Tim Wijdemans, algemeen directeur Bonheur Horeca Groep: ‘De horeca verkeert in een zeer moeilijke tijd. Toch willen we niet bij de pakken neer gaan zitten en juist nu investeren in de toekomst en in anderen. Daarom hebben wij besloten de ene helft van de opbrengst aan Willem II Betrokken te schenken, de andere helft investeren wij graag in een toekomstig feest voor Willem II-supporters.’

Suzanne Albregts (coördinator Willem II Betrokken): ‘Het is een mooi gebaar in onze fijne samenwerking waarmee de stichting haar bereik en maatschappelijke impact verder kan uitbouwen. Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, ook voor de doelgroepen van onze maatschappelijke projecten. Met het geld kunnen we deze doelgroepen toch nog een lichtpuntje bezorgen.’

Ook stichting KingZine en Supportersclub Willem II zijn enthousiast over deze actie en doen graag een extra een duit in het zakje. Op het moment dat een lid van stichting KingZine of van Supportersclub Willem II een bestelling plaatst, doneren zij per bestelling €10 extra. Ook daarvan gaat de helft naar stichting Willem II Betrokken en de andere helft in de spaarpot voor het supportersfeest.

Wij als stichting KingZine zijn blij met een initiatief waarin toegewerkt wordt naar het moment waarop we weer allemaal naar het stadion kunnen. Wij kijken ernaar uit om dit moment zo groots en spectaculair mogelijk te maken. Daarnaast willen we graag
laten zien dat Willem II en haar supporters betrokken zijn bij de stad en de regio. Door het ondersteunen van Willem II Betrokken hopen we dat zij hun activiteiten ook in deze moeilijke tijden kunnen blijven doen.

Via WeAr Tilburg kun je kiezen voor jouw D’n Beitel-shirt, -hoodie en –tas. Ben jij lid en heb jij een bestelling geplaatst, mail dan jouw orderbevestiging naar info@tilbo.com zodat de extra donatie in orde wordt gemaakt.

Wil jij dit mooie initiatief ondersteunen? Klik dan hier om jouw D’n Beitel-kleding te scoren!

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments