‘We staan hier in de zomer, we staan hier in sneeuw’

49
4458

De teleurstelling dendert maandag nog hard na in Tilburg na de wanprestatie in Rotterdam. Niet zozeer  alleen de resultaten maar de manier van spelen zorgen voor een hoop frustratie bij de achterban. Waar trainer van de Looi steevast kiest voor een afwachtende tactiek en met vijf verdedigers speelt verwacht de achterban een elftal dat vol passie speelt om te winnen. Er dreigt een enorme wig te ontstaan (of is al ontstaan) tussen de manier van spelen en wat de supporters graag zien.

Tijdens de bekerwedstrijd hebben de fanatieke supporters wederom laten zien dat ze beschikken over pure clubliefde. Voor de wedstrijd, tijdens de wedstrijd, rust, verlengingen en penalty’s stonden de Willem II fans als een groot blok achter de ploeg. De support werd alleen maar groter toen men een knokkend team zag die vocht voor elke meter. Ondanks de frustratie over de speelwijze werd het team gesupport en werden de spreekkoren richting van de Looi achterwege gelaten.

En deze support is woensdag tegen VVV weer zwaar nodig. Spelers, trainers en medewerkers komen en gaan, maar wij supporters zijn er altijd. Hoe diep de frustratie nu ook zit, we helpen onze club alleen maar door woensdagavond weer maximale support te geven. De drie punten zijn woensdag cruciaal en die drie punten blijven kost wat kost in Kruikenstad!

Laten we dan woensdag als supporters wel weer alles geven om de drie punten hier te houden. Vanaf de eerste tot en met laatste minuut.

WIJ ZIJN DE TILBURG TRICOLORES!!

 

49 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments