Wat kan er nog beter aan de KingSide?

72
4234
Foto: Toin Damen

Wat hebben we genoten afgelopen zondag van de sfeer op de KingSide en de rest van de tribunes.
Maar verzadigd zijn we nog lang niet. Stichting KingZine zal blijven werken aan een betere sfeer & beleving. Daarvoor hebben we ook de hulp van Willem II bij nodig, met name om de sfeer & beleving te faciliteren en voor een klantvriendelijke uitstraling te zorgen.

Eerder dit seizoen hebben we met Willem II rond de tafel gezeten om te praten over het pre matchprogramma. Zie hier. Vorige week schoof Stichting KingZine voor een tweede keer bij Willem II aan. Er is afgesproken dat deze overleggen periodiek zullen gaan plaatsvinden. Het volgende overleg staat begin november gepland. Voor deze meeting hebben wij huiswerk meegekregen. Wij zullen een lijst aandragen met verbeterpunten die op korte termijn en zonder teveel moeite gerealiseerd kunnen worden, het zgn laaghangend fruit. We willen uiteraard dat er iets gebeurd aan de geluidsinstallatie en de buitenkant van de KingSide. Dit zijn echter wat langere termijnprojecten, die niet binnen een paar weken zullen zijn gerealiseerd.

Voor onze huiswerkopdracht hebben we jullie hulp nodig. Wat kan er beter op het gebied van sfeer & beleving en klantvriendelijkheid bij Willem II?
Irriteer jij je aan de lange wachtrijen om kaarten te bestellen of het stadion binnen te komen? Of word jij chagrijnig dat binnen 3 minuut 48 na het laatste fluitsignaal het hele stadion al door het stewardkorps wordt leeg geveegd?

Laat het ons weten dan nemen wij het mee. Je kunt je reactie achterlaten in de comments of je kunt ons een mail sturen naar info@tilbo.com

Stichting KingZine

72 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments