Wat hebben we in huis; Ben Rienstra

3
1696
Foto van RTV Oost/ Ben Rienstra

Een tijdje terug kwamen we met een vierdelige reeks waarin elke speler in de selectie werd doorgelicht. Nieuwe spelers zaten daar uiteraard niet bij, en dus zullen we die in een apart artikel voor stellen aan het publiek.

Ben Rienstra, vorig jaar nog aanvoerder van AZ is op huurbasis over gekomen van de club uit Alkmaar. Hij werd geboren op 5 juni 1990 en zag het levenslicht in de Kaasstad. Met zijn 1.86 is Ben een lange middenvelder.

In de jeugd speelde hij bij Meervogels’31 en Ado’20 alvorens hij werd opgepikt door Ajax. Vanuit de jeugd van Ajax trok hij naar de jeugd van AZ waar hij na vijf jaar moest vertrekken omdat er geen plek voor hem was in de selectie. Hij vertrok naar Heracles Almelo. In de zomer van 2014 trok hij naar Pec Zwolle waar hij een transfer zou verdienen naar AZ. Met bijna 200 wedstrijden Eredivisie is Rienstra een van de meest ervaren spelers in de selectie. Ben speelde ook nog jeugdinterlands voor Oranje.

De verwachting is dat Ben de kar gaat trekken bij Willem II. Hij is normaal gesproken een buitenkansje en te goed voor Willem II.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Frank
Lid
Frank

Te goed voor Willem II ??? Ook al ben je een ‘buitenkansje’, je bent nooit te goed voor Willem II !

UNITED
Lid
UNITED

Alle spelers die Joris heeft gehaald zijn of te goed voor Willem II of zullen dat op korte termijn worden…

king90
Lid
king90

Hahaha