WAG van de week: Aida De La Torre Jabega

13
5689

Voor de nostalgici onder ons; we gaan terug naar het begin van deze eeuw. Discussies over ons cluppie vonden niet plaats op Facebook, maar op het beroemde en beruchte Tilbo-forum. Op dit forum was er een topic dat er qua reacties met kop en schouders bovenuit stak: het Hennentopic. We gaan dit topic nieuw leven inblazen: geen Hennentopic, maar een wekelijkse column over de Willem II WAG (Wives and girlfriends) van de week.

Aangezien wij Tilburgers nogal houden van kèèke naar bepaalde zaken, zal dit ook wel in de smaak vallen. Of het nu de opbouw van de kermis, opening van de vernieuwde Heyhoef of NAC is die verliest als ze een periodetitel kunnen behalen, wij kèèke.

Genoeg geluld, tijd voor de eerste WAG: Aida De La Torre Jabega. Des een hille mond vol hoor ik je denken! Dat klopt: en ook een hele hand vol bij het bekijken van de foto’s. Want waar Fran Sol (Aida is dus zijn vrouw) kopsterk is en enorm veel energie in zijn spel legt, heeft onze Aida ook twee pluspunten.

schermafbeelding-2016-10-13-om-19-10-17

Dat Aida in Tilburg in de smaak valt blijkt wel uit de volgende anekdote. We nemen je even mee naar een zonnige zomeravond bij SC ’t Zand. Willem II speelt in de voorbereiding tegen De Graafschap en wint met grote cijfers. Aanwinst Fran Sol speelt een ijzersterke wedstrijd, maakt goals en geeft assists. Die moet raar hebben opgekeken toen er na de wedstrijd meer Tilburgers met zijn vrouw op de foto gingen, dan met Tilburg’s number 9 himself. Enfin: tijd voor meer foto’s:

schermafbeelding-2016-10-13-om-19-21-44

schermafbeelding-2016-10-13-om-19-21-21

schermafbeelding-2016-10-13-om-19-18-58

schermafbeelding-2016-10-13-om-19-20-03

Kun je hier nu geen genoeg van krijgen? Volg onze lieve Aida dan eventjes op Instagram voor nog veel meer heerlijke kiekjes. Mocht je haar nu in levende lijve tegenkomen, een kleine tip van de redactie: bekijk ook eventjes haar heerlijke Spaanse billen welke ook bovengemiddeld zijn.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Flikker op met die zure reacties hier. ’t Is gewoon een prachtige vrouw! Fran is een bofferd!!

Gemeentelijk Sportpark
Lid
Gemeentelijk Sportpark

Rare kaak heeft ze. Sowieso als je toch de Latijnse kant opgaat, kun je beter in Zuid-Amerika zijn. Daarbij vergeleken zijn de Spanjolen toch een beetje ‘stijfkoppig’. Maar de Nederlandse vrouwen blijven natuurlijk het aantrekkelijkst. Wat dit nieuwsbericht wél weer duidelijk maakt is dat je nooit afhankelijk van Facebook moet zijn. Want als een ‘WAG’ op een zekere dag besluit haar bovenlichaam onbedekt te laten en de Tilbo-redactie dit vervolgens op Facebook wil plaatsen, zal de Noord-Amerikaanse gigant gegarandeerd ingrijpen en de foto verwijderen. Altijd eigen baas blijven dus. Mijn advies is dan ook om te stoppen met Facebook of… Lees verder »

Ben
Lid
Ben

Ik vind Fran Sol een uitstekende spits voor Willem II, bovendien lijkt het mij een goeie gozer die zich elke week de pleuris werkt voor ons cluppie. Helaas is ie, zoals de meeste profvoetballers, getrouwd met een hoerrr met opgespoten lippen en neptieten. Hopelijk was dit de laatste aflevering van deze topic.

TTB
Lid
TTB

Zegt iemand die niveau niet eens fatsoenlijk kan spellen.

 

Doofey
Lid
Doofey

Ach, je hoeft toch niet per se dit topic te bekijken, ik vind het wel leuk eigenlijk.

Ieder zijn/haar ding.

N de Man
Lid

AIDA = Attention Interest Desire Action.

Heeft Fraanske goed bekeken. Daar kunde beter mee in bed liggen dan mee de griep.

 

SargentD
Lid
SargentD

Als dit een wekelijkse column wordt dan had je wellicht wel beter met een andere begonnen. Met deze heb je gelijk al je (of toch in ieder geval het beste) kruid verschoten geloof ik… wink

John Nr1
Lid

we kennen de andere wags nog niet.

laat me graag verrassen. Maar mee eens dat de lat hoog ligt

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Geen wonder dat hij kopsterk is, hij kan elke avond oefenen.

 

Snorro
Lid
Snorro

Haha… is dit een ultieme poging om het dode Tilbo.com op te leuken? Mislukt en een klein beetje genant ook.

DikkeHaan
Lid
DikkeHaan

Wa loopte nou te mauwen man. Tetten!

Snorro
Lid
Snorro

ja wat heb ik eraan, Dikke haan? Aanraken zit er toch niet in.

Stijn Horsten
Lid
Stijn Horsten

Zou ook best raar zijn toch? Maar zal je iets verklappen, er lopen op deze planeet ook wezens rond waarbij je dat wellicht wel mag!