Home » Laatste Nieuws » Update: Waarschijnlijk einde seizoen Branderhorst

Update: Waarschijnlijk einde seizoen Branderhorst

Willem II vreest dat het dit seizoen geen beroep meer kan doen op Mattijs Branderhorst. De sluitpost van de Tilburgers viel zaterdagavond tegen PSV uit met een bovenbeenblessure en ondergaat maandag een scan.

Volledig artikel BD

Update:Mattijs Branderhorst komt dit seizoen naar verwachting niet meer in actie voor Willem II. De doelman moest zich afgelopen zaterdag in de rust van de thuiswedstrijd tegen PSV laten vervangen en ging maandagmiddag voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Dat onderzoek heeft uitgewezen dat Branderhorst een bovenbeenblessure in zijn rechterbeen heeft opgelopen die hem waarschijnlijk tot het einde van het seizoen aan de kant houdt.

Veel sterkte en succes met herstellen Mattijs!
(Bron: willem-ii.nl)

17 reacties

 1. Mannen het is nog steeds timoN

  4

  0
 2. Tilburg_1896

  Mattijs moet wel echt aan zijn trap gaan werken. Je kan gewoon zien dat hij de bal vooral lomp en zo hard mogelijk wil raken. Kan nogal eens blessures opleveren in de toekomst!

  5

  2
 3. Rangelo Janga

  Ah joh, als we komende weken zo spelen als afgelopen zaterdag kunde Misidjan in den goal zetten en win je nog.

  Rot voor die jongen natuurlijk! De ontlading bij die redding op het schot van pereiro, heerlijk. Snel weer fit worden en dan de concurrentie weer aangaan met Timon, die strijd tilt ze beide naar een hoger niveau.

  13

  1
  • Frank van Mosselveld
   Frank van Mosselveld

   Die strijd gaat onze tijssie winnen! Trots op onze eigen kweek uit de jeugd, heeft bewezen een vaste waarde te zijn voor ons clubbie. Dat die maar paar goed warme kruiken op z’n bovenbeen legt, herstel snel amigo!

   3

   1
 4. Einde seizoen Branderhorst meld teletekst.

  3

  2
 5. Mathijs beterschap jongen, hoop op een spoedig herstel. Timo, veel succes.

  8

  0
 6. TimoN!!!

  9

  0
 7. Hetzelfde geval als bij Meissner, lijkt dit een aderlating. Alleen werd Meissner zaterdag niet echt gemist. Voor Timon geldt hetzelfde. In een elftal dat wil voetballen en dan ook nog eens vertrouwen heeft, staat hij ook anders in de goal. Hij kan echt wel keepen. Blijft wel sneu voor Mattijs, die het prima deed en altijd gedrevenheid en passie uit straalt.

  Beterschap en misschien valt de blessure wel mee.

  12

  0
 8. Zag m een uurtje of wat geleden het ziekenhuis binnenschuifelen ondersteund door zijn vriendin. Zal idd wel einde seizoen zijn.

  5

  1
 9. Vind Wellenreuther en Brandenhorst niet zo veel verschillen van elkaar. Ja Brandenhorst heeft een streepje voor omdat hij een kind van de club is maar ben blij dat we Timon nog hebben.

  22

  1
 10. Ineens een veel beter gevoel over Timo…heeft dit seizoen mentaal

  veel geleerd denk ik…er stond een “andere” Timo in de goal.

  19

  2
 11. Wellenreuther kent zijn plek nu wel. Zag er gretig uit en gewoon vol aanmoedigen die gast nu.

  32

  1
 12. Wellenreuther dezelfde steun geven als Mathijs. Timo kan echt wel keepen.

  23

  1
  • dRobS

   Inderdaad Timo begon het seizoen matig en wist toen nauwelijks een bal te pakken. Zaterdag viel hij uitmuntend in! Oké we stonden voor, maar speelde klasse. Mathijs veel beterschap en hopelijk herstel je snel!!

   13

   2
 13. Dan Wellenreuther  maar! Die zag er gisteren gretig uit.

  En alle sterkte aan Mattijs, hij gaf gisteren alles…

  18

  0
 14. Balen.

  Sterkte Mathijs, en hopelijk tot snel !

   

  15

  -1
 15. Nu kan Timo laten zien wat hij in zijn mars heeft.

  22

  2