Update: Waarschijnlijk einde seizoen Branderhorst

17
2827

Willem II vreest dat het dit seizoen geen beroep meer kan doen op Mattijs Branderhorst. De sluitpost van de Tilburgers viel zaterdagavond tegen PSV uit met een bovenbeenblessure en ondergaat maandag een scan.

Volledig artikel BD

Update:Mattijs Branderhorst komt dit seizoen naar verwachting niet meer in actie voor Willem II. De doelman moest zich afgelopen zaterdag in de rust van de thuiswedstrijd tegen PSV laten vervangen en ging maandagmiddag voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Dat onderzoek heeft uitgewezen dat Branderhorst een bovenbeenblessure in zijn rechterbeen heeft opgelopen die hem waarschijnlijk tot het einde van het seizoen aan de kant houdt.

Veel sterkte en succes met herstellen Mattijs!
(Bron: willem-ii.nl)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Stijn
Gast
Stijn

Mannen het is nog steeds timoN

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Mattijs moet wel echt aan zijn trap gaan werken. Je kan gewoon zien dat hij de bal vooral lomp en zo hard mogelijk wil raken. Kan nogal eens blessures opleveren in de toekomst!

Rangelo Janga
Gast
Rangelo Janga

Ah joh, als we komende weken zo spelen als afgelopen zaterdag kunde Misidjan in den goal zetten en win je nog.

Rot voor die jongen natuurlijk! De ontlading bij die redding op het schot van pereiro, heerlijk. Snel weer fit worden en dan de concurrentie weer aangaan met Timon, die strijd tilt ze beide naar een hoger niveau.

Frank van Mosselveld
Lid
Frank van Mosselveld

Die strijd gaat onze tijssie winnen! Trots op onze eigen kweek uit de jeugd, heeft bewezen een vaste waarde te zijn voor ons clubbie. Dat die maar paar goed warme kruiken op z’n bovenbeen legt, herstel snel amigo!

wil
Lid
wil

Einde seizoen Branderhorst meld teletekst.

Jada
Lid
Jada

Mathijs beterschap jongen, hoop op een spoedig herstel. Timo, veel succes.

Ravio
Gast
Ravio

TimoN!!!

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Hetzelfde geval als bij Meissner, lijkt dit een aderlating. Alleen werd Meissner zaterdag niet echt gemist. Voor Timon geldt hetzelfde. In een elftal dat wil voetballen en dan ook nog eens vertrouwen heeft, staat hij ook anders in de goal. Hij kan echt wel keepen. Blijft wel sneu voor Mattijs, die het prima deed en altijd gedrevenheid en passie uit straalt.

Beterschap en misschien valt de blessure wel mee.

Snorro
Gast
Snorro

Zag m een uurtje of wat geleden het ziekenhuis binnenschuifelen ondersteund door zijn vriendin. Zal idd wel einde seizoen zijn.

Robby
Gast
Robby

Vind Wellenreuther en Brandenhorst niet zo veel verschillen van elkaar. Ja Brandenhorst heeft een streepje voor omdat hij een kind van de club is maar ben blij dat we Timon nog hebben.

jako
Gast
jako

Ineens een veel beter gevoel over Timo…heeft dit seizoen mentaal

veel geleerd denk ik…er stond een “andere” Timo in de goal.

Frietmet
Lid
Frietmet

Wellenreuther kent zijn plek nu wel. Zag er gretig uit en gewoon vol aanmoedigen die gast nu.

Sprang
Lid
Sprang

Wellenreuther dezelfde steun geven als Mathijs. Timo kan echt wel keepen.

drobs
Gast
dRobS

Inderdaad Timo begon het seizoen matig en wist toen nauwelijks een bal te pakken. Zaterdag viel hij uitmuntend in! Oké we stonden voor, maar speelde klasse. Mathijs veel beterschap en hopelijk herstel je snel!!

Vak M
Gast
Vak M

Dan Wellenreuther  maar! Die zag er gisteren gretig uit.

En alle sterkte aan Mattijs, hij gaf gisteren alles…

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Balen.

Sterkte Mathijs, en hopelijk tot snel !

 

wil
Lid
wil

Nu kan Timo laten zien wat hij in zijn mars heeft.