Waar moet Willem II zich versterken

70
4278
Crowley en Vrousai zorgde met hun treffers voor de overwinning! (fot: (c) Toin Damen)

Het seizoen is afgelopen. Dat wil zeggen dat de gedachten voorzichtig al richting het nieuwe seizoen gaan. De spelers liggen momenteel in de zon met een glas sangria, maar wij zitten niet stil. Aangezien er bij Willem II nog steeds elk jaar veel spelers vertrekken, hebben wij een overzicht gemaakt van, waar volgens ons, versterkingen nodig zijn.

Doelmannen:

Timon Wellenreuther is ver uit de beste keeper op dit moment. Michael Woud is veel bewierookt voor zijn optredens in het tweede, maar ook bekritiseerd voor zijn optredens in het eerste. Woud lijkt een prima tweede doelman. Aangevuld met een jeugdkeeper lijkt de positie van doelman niet de belangrijkste om te versterken.

Verdedigers:

Volgend jaar staan Fernando Lewis, Jordens Peters, Thomas Meissner, Freek Heerkens, James McGarry, Dylan Ryan en Victor van den Bogert nog onder contract.

Fernando Lewis maakt een sterke indruk en Willem II zal er veel aan gelegen zijn hem te behouden. Het hart van de defensie bestaande uit Peters/Meissner/Heerkens is wat ons betreft niet van het niveau gebleken dat Willem II wil nastreven. Aangezien de toekomst van Palacios nog open ligt, zouden wij de club adviseren hem nog een jaar te huren. McGarry, vd Bogert en Ryan zijn niet klaar voor het eerste. Volgens ons is het van belang dat er in ieder geval een linksbenige CV, een linksback en een aanvallende stand in voor Lewis bij moet.

Middenvelders:

Uit de basis vertrekt in ieder geval Tapia. Crowley heeft een sterk seizoen gedraaid en kan wel eens een stap gaan maken. Pol Llonch is onbetwist basisspeler en heel Tilburg hoopt dat hij nog minimaal één seizoen blijft. Anita en Lieftink hebben de club verlaten. Akkaynak is een groot talent en het zou mooi zijn als hij volgend seizoen aan spelen toe komt. Saddiki wordt regelmatig als rechtsbuiten opgesteld, waar hij geen grootste indruk heeft weten te maken. Ervan uit gaande dat Crowley vertrekt heb je dus een aanvallende middenvelder voor de basis, en twee defensieve middenvelders nodig, waarvan er één van het niveau Llonch is. Akkaynak kan als invaller zijn minuten maken en je hebt een stand in voor als Akkaynak niet goed genoeg blijkt en je toch een van je twee basis CVM’s moet wisselen.

Aanvallers:

Marios Vrousai, Vangelis Pavlidis, Damil Dankerlui en Karim Coulibaly zijn de enige aanvallers die volgend jaar onder contract staan. Vrousai heeft basiskwaliteiten. Pavlidis maakt een goede indruk en zou wel eens de vaste nummer negen kunnen worden. Dankerlui doet het niet onaardig en heeft zich ontwikkeld. Echter blijven Dankerlui(als aanvaller) en Coulibaly niet van het niveau dat nagestreefd moet worden. Voorin zouden een spits, en een stuk of drie buitenspelers niet misstaan.

Welke spelers zou jij graag naar Tilburg zien komen, en waarom?

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
EL013
Gast
EL013

Wij Zijn een van de kanshebbers om Derrick Luckassen te huren van PSV me optie tot koop waarschijnlijk. Zou een mooie versterking zijn kan zowel op het middenveld als in de verdediging.

Cavlan heeft een gesprek gehad met de club maar is nog aan het nadenken kan ook naar Utrecht en bij Emmen blijven.

Ravio
Gast
Ravio

Luckassen zou de perfecte speler zijn voor naast Peters. Snelheid en power. Cavlan zou bij ons 1e keus worden, dat zie ik bij Utrecht dan weer niet gebeuren. Beide goede versterkingen.

Fonske
Gast
Fonske

Diemers middenveld denkt vooruit en heeft stamina
Novakovich spits met lengte, snelheid en goals.
El Jebli steekpass
Van der Hart keeper met passie
Pelle van Amersfoort slimme speler en gaat de laatste stap maken bij willem II
Tsmikas gewoon super !!

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Diemers was vorig jaar transfervrij maar koos niet voor Willem II, Fortuna zal hem niet makkelijk laten gaan en in dat geval waarschijnlijk naar een buitenlandse club. Van der Hart in mijn ogen geen verbetering, maar heeft naar ik heb begrepen toch al getekend in Polen. Van Amersfoort zou ik een kans willen geven, maar gaat waarschijnlijk naar het buitenland. Novakovic is waarschijnlijk te duur om te kopen en voor huur vindt ik hem niet bijzonder genoeg. Tsimikas is zeker nu zeker te duur. Blijft over El Jebli, die we alleen kunnen gebruiken als Crowley vertrekt, maar waar ik dan… Lees verder »

UNITED
Gast
UNITED

Crowley moet je helaas verkopen voor +/- 1,5 miljoen. (zie hem best naar vitesse gaan als opvolger van Odegaard). Akkaynak idd doorschuiven en een backup halen. Dan zou ik 6-7 ton (+ doorverkooppercentage) neertellen voor schouten als opvolger van Tapia. Dan ga je er niet zo heel veel op achteruit op het middenveld.

Henkie013
Lid
Henkie013

Keeper Willem II wil professionaliseren en een stabiele middenmoter cq. linkerrijtjeclub worden met uitschietingen naar boven. Dat ga je nooit worden met Wellenreuther onder de lat. Hij heeft een goede uittrap en zijn voetenwerk is goed, maar een keeper moet vooral ballen tegenhouden met zijn handen. Daarin schiet hij niet incidenteel, maar bijna altijd te kort. Nagenoeg alle ballen in de hoek, hoog of laag, vliegen erin. Één van de vele goede voorbeelden (die niet op 2 handen te tellen zijn) is de goal van Hendrix uit bij PSV. https://youtu.be/C9OBKCq61i4?t=106 Hendrix werd geprezen voor zijn zgn. goal. Perez bij Fox… Lees verder »

Frietmet
Gast
Frietmet

Ik zou bij interesse van clubs voor onze spelers ook duidelijk zijn. Er valt tot bijv. 7 Juli te praten daarna komt er standaard 50% bovenop. Het is een enorm voordeel om de selectie optijd bij elkaar te hebben en niet last minute een Llonch of Crowley kwijt te raken.

Heb vertrouwen in dat Joris weer een paar goede spelers gaat vastleggen.

El_Cammacho
Gast
El_Cammacho

Ik hoor teveel Nederlandse namen die of het kaliber rechterrijtje hebben of niet haalbaar. Ik denk dat we niet veel Nederlandse namen hoeven te verwachten, die vijver is nog niet haalbaar in de klasse waarin Joris wil zoeken. Nog 1 a 2 jaar en dan wordt die kans ook groter, ook het salarishuis moet dan namelijk groeien.
Verwacht eerder dat we weer wat namen uit Duitsland, Scandinavië België of Griekenand gaan krijgen… daar lopen nog spelers die haalbaar zijn of ons als uitstap zien….

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Tja ik ben bang dat we ook misschien wel te veel verwachten. Zelfs die namen van het kaliber rechterrijtje zijn voor ons nogal eens niet haalbaar. Ik hoor Cavlan, maar die hadden we vorig jaar transfervrij moeten halen bij Heerenveen, nu heeft Utrecht interesse. Ik hoor Diemers, ook die hadden we vorig jaar transfervrij op kunnen halen bij De Graafschap, nu is hij niet haalbaar wegens interesse uit het buitenland. Uit de ontwikkeling die deze beide spelers dit jaar hebben doorgemaakt blijkt dat je best kunt kijken naar spelers van dat kaliber, maar dan moet je wel op het juiste… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Prioriteiten: snelle centrumverdediger, linksback als vervanger van Palacios, middenvelder als vervanger Tapia, spits als vervanger van Sol/Isak, vleugelspeler (of spits als Pavlidis op vleugel blijft)

Daarnaast nog wenselijk: een betere keeper, nog een goede centrumverdediger, een 2e linksback, een goede middenvelder en mocht hij vertrekken een vervanger van Crowley

Sjoefke
Gast

hebben de laven niks leuks nu ze ineens zo aardig spelen in de nacompetitie tot promotie?

jako
Gast
jako

Carnavalfestival is opgeknapt….misschien hebben ze nog wat poppen over.

Zekur
Gast
Zekur

Jazeker, die Hansson, maar die is van Feyenoord geloof ik.

Peer
Gast
Peer

Lamprou is transfervrij!

Kruik013
Gast
Kruik013

Ik zou graag tsimi terug zien en als die niet haalbaar is is cavlan ook een leuke back.
Verder een nieuwe doelman voor de breedte.
Een SNELLE centrum verdediger.
Een middenvelder om tapia op te vangen.
En mocht crowley weggaan vind ik maulun van cambuur een goede opvolger voor crowley.
Geweldige traptechniek en is nog jong.
En natuurlijk nog een spits dan denk ik al gauw
Aan armenteros druif vente mlapa .

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Cavlan van emmen en mbende van cambuur …en voor de rest…..oh hertog Jan ipv jupiler😂

Hans
Gast

Iedereen is welkom, als ze maar kunnen voetballen, waar, hoe, dat is aan de trainer Koster die moet het maar allemaal weer neerzetten. Maar, sorry, die was op het eind ook even de weg kwijt. Nu weer ook met v. Geel, iedereen dacht, Mathijssen/v.Geel dat wordt het. Ineens allerlei verhalen op de media, v. Geel wil niet naar WII, die gaat naar Duitsland. Dus, het is maar een spookgedachte, vanaf de week vooraf de finale zijn er vele problemen binnenkamers gebeurd, waarvan wij geen notie van hebben, maar volgens allerlei gebeurtenissen die wij wij niet kennen, wordt het toch weer… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

Volgende keer graag wat meer komma’s gebruiken Hansie Hansie… grin

vak-a
Gast
vak-a

Goed verhaal en lekker kort.

Dirruk
Gast
Dirruk

Lamprou gratis ophalen bij Ajax.
Schouten halen bij Excelsior.
Timikas nog eens polsen voor een terugkeer naar Willem ll.
Druif van AZ huren of kopen.
Engels van Roda JC overnemen.
Lonwijk van jong PSV gratis ophalen bij PSV.

En dan nog een verrassing uit de hoed van Joris.

En dan nog een moderne snelle centrumverdediger die samen met Jordens Peters komend seizoen het hart van de verdediging gaat vormen. Dan gaan we komend seizoen waarschijnlijk de stap naar het linkerrijtje wel maken.

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Pedro Chirivella heeft nog maar een jaar bij Liverpool en was ook afgelopen jaar weer verhuurd, wellicht huren met eventuele overname optie….

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Schouten 4 miljoen te duur,Engels is al naar Duitsland, druif krijgt kans bij az….lamprou ja en dan miss een verdediger uit Griekenland daar halen we toch parels vandaan….

Henkie013
Lid
Henkie013

Wanneer Lamprou er 2 jaar geleden niet uitkwam met Joris, waarom zou hij er nu wel uitkomen? Hoe dat precies is gegaan is nooit naar buiten gekomen. Ik zie hem ook graag terugkomen. Laat iederen maar lachen dat hij zo klein is, hij was voor ons een prima keeper. We hadden het laatste seizoen met Lamprou heel weinig doelpunten tegen, terwijl we de meeste doelpogingen tegen hadden van heel de eredivisie. Daarbij schijnt hij ook een prima coach te zijn voor zijn verdediging, ook niet onbelangrijker. Die keeper van Emmen heeft wat blunders gemaakt, maar maakt wel een transfer naar… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Henkie013, Lamprou kwam er niet uit met vd Looi en moest daarom weg. Dit had vooral te maken met het feit dat Lamprou zowel belangrijk was in maar ook buiten het veld, en het aangaf als hij dacht dat het niet in het clubbelang was. Net als Crowley en Peters nam hij geen blad voor de mond en durfde hij de confrontatie met de technische staf aan te gaan. Daar kon vd Looi niet mee omgaan en daarom moest Crowley verhuurd worden en wilde vd Looi niet verder met Lamprou. Geld is nooit een issue geweest en ik weet uit… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

Dat is wel herkenbaar, dat mondige spelers niet worden gedoogd. Ïk was ook geen fan van Ozbiliz, maar om hem direct de laan uit sturen na een incidentje, vond ik zwaar overdreven. Dankerlui knikt ja en amen en is daarom het lievertje van de coach. Ik twijfel er trouwens aan of deze acties van Koster afkomen of van Joris? En die Vink schijnt ook een brute te zijn. Koster heeft volgens mij nooit bekend gestaan als ‘dictator’ die geen tegenspraak duldt.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Henkie013, Bij het huidige Willem ll zitten de beslissers op het pluche en zijn de trainers gewoon ja knikkers die doen wat hun vanaf het pluche wordt opgedragen. En een van deze beslissers is Ronald Hermans die ( ondanks zijn ontslag als commissaris ) nog steeds een dikke vinger in de pap heeft m.b.t. technische zaken, en dat is toch opmerkelijk als het hoogtepunt op je CV, Nemelaer 1e klasser maken is, en dat met geld van de plaatselijke slager die er nogal wat euro’s inpompte zodat de beste amateurvoetballers iedere week in Haaren hun wedstrijdjes voetbalden!!! Tegenwoordig hoort de… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

“Als zelfs de meerderheid van je basis elf niet meer voor je wil spelen ben je klaar als trainer.” Dat vind ik wel een hele gewaagde uitspraak. Dat zou desastreus nieuws betekenen. Dit riekt een beetje naar polariseren. ik kan me heus voorstellen dat spelers als Crowley, Peters en wellicht Llonch en Vrousai kritiek hebben. Maar in de basis liepen ook Dankerlui, Heerkens, Meissner, Lewis, Pavlidis, (Anita), Isak, Wellenreuther en Palacios rond. 4 ervan zijn gehuurd en 3 ervan mogen Koster dankbaar zijn dat ze in de vasis staan. Overdrijf je nu niet een beetje, om je stelling te versterken?… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Henkie013, Van deze spelers ben je voor een groot gedeelte volgend seizoen toch weer afhankelijk. Wellenreuther, Lewis, Meissner, Heerkens, Peters, Llonch, Crowley, Pavlidis, en Vrousai zijn volgend jaar toch weer basisspelers of nummers 12 t/m 16, en vraag eens aan Isak, Tapia, Anita en Palacios wat voor gevoel ze uiteindelijk hebben overgehouden aan hun Willem ll periode. En dan heb ik het niet over de rest van de staf en het personeel wat dagelijks te maken heeft met deze personen en waarbij de mening van deze mensen ook niet onderschat mag worden. Maar we gaan het de komende periode weer… Lees verder »

Barry
Gast
Barry

Het verhaaltje over Nemelaer is volstrekt onjuist. Daar voetbalt voor 95% eigen jeugd. De rest; geen idee.

Kings army
Gast
Kings army

Lamprou!!

Maddock
Gast
Maddock

Afhankelijk van wat er nog weg gaat de komende weken moeten we in elke linie versterkingen binnen halen. In iedergeval spelers die de concurentie met elkaar aan gaan. Dit kan het nivo een stuk omhoog brengen, Nu is het zo dat na de 13, 14e man er geen spelers meer zitten die de rest zenuwachtig kunnen maken. Wil je doorgroeien dan zal het potentieel omhoog moeten. Kijk naar de jaren 90 toen we een selectie hadden die volledig aan elkaar gewaagd waren. toen kwamen ze van her en der ( zelfs uit de eerste divisie). gezien de scouting van de… Lees verder »

jako
Gast
jako

Timo en veruit de beste…..we zijn Gudok niet…daar zou hij inderdaad veruit de beste zijn.Wij hebben een degelijke keeper nodig die mee/door kan groeien met onze ambities op termijn en daar is Timo totaal ongeschikt voor.En over Woud zullen we het helemaal maar niet hebben.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ jako

Woud idd op dit moment nog niet. Maar wil hem nog niet afschrijven maar hij zal verhuurd moeten worden aan een kk divisie club en daarin week in week uit spelen. Voor stadions waar mensen zitten en niet die ander halve paarde kop. Die bij het 2e zitten. Want een deel van zijn probleem zit denk ik dat hij het eng spannend vind om voor volle stadions te spelen.

jako
Gast
jako

Mag en kan Forza…maar wij zijn niet meer een clupje waar een en ander een poosje uitgeprobeerd mag worden…dat heb ik als oudgediende in de 80 en 90 tiger jaren al genoeg meegemaakt…ik dacht dat die tijd nu eindelijk voorbij zou zijn..( zeker met de Sol en Frenkie miljoenen)

Snorro
Gast
Snorro

Wie is Timo?

jako
Gast
jako

Die Duister die dacht dat hij goed genoeg was voor een super mooie eredivisieclub uit Tilburg.

jako
Gast
jako

Kun je nagaan wat voor indruk hij op me heeft gemaakt….0,0…..Hij blijkt Timon te heten en is geen Duister maar een Duitser….waarvan acte.En nu een echte keeper Joris !!

Barry
Gast
Barry

Lamprou keeper en Edwards van Exelsior.

Henkie013
Lid
Henkie013

Edwards astemblieft niet. Geen teamspeler, pingelt veel te veel, laag rendement (2 goals, 3 assists) en is zonder balbezit zwak.

Lage Mierd
Gast
Lage Mierd

Cavlan van Emmen, goed aanvallende back
El Jebli zou kunnen, meer voor de breedte dan denk ik
Spelers huren is niet altijd ff goed. Maar zat spelers bij de traditionele top 3 die te huren zijn en ook echt wel een meerwaarde zijn. Misschien Noa lang of Dani de wit.
Verder 2 centrale verdedigers. Vooral 1 goed opbouwende.
Spits moet ook zeker. Weet niet of Pavlidis echt een spits is waar veel goals vandaan komen.

Llonch8
Gast
Llonch8

Perr Schuurs is nog jong en heeft het bij Ajax niet laten zien. Misschien iets voor ons??

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Llonch8

Schuurs is gehaald voor de toekomst bij Ajax die gaat Ajax echt niet wegdoen hooguit verhuren. Nee als je gaat huren moet je kijken of er betere opties zijn. Maar het doel moet zijn zoveel mogelijk spelers in eigen beheer te hebben. En mocht er niks beters zijn of un echt buiten kansje zich voor doen dan huren

Technisch directeur
Gast
Technisch directeur

Met verlopen huurcontract van Tapia valt er een belangrijke cvm weg.
Ajax heeft Dani De Wit rondlopen die dit seizoen zijn contract verlengt heeft.
Ajax ziet wel potentie in hem door hem bijvoorbeeld te laten invallen bij de chl wedstrijd uit bij Madrid.
Het is ook een zelfde spelers als Tapia, want bij hebben ze rust aan de bal en zijn de fysiek heel sterk.

N de Man
Lid

de Leeuw ophalen in Emmen als pinchitter. Optie bekijken of Misidjan terug wil komen? Net gedegradeerd uit de Bundesliga.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Wil je doorgroeien naar een middenmoter/ subtopper dan moeten we uit een andere vijver gaan vissen . Ik vind het best dat ze een keer een risicotje proberen te nemen maar ze moeten wel op elke positie waar we tekort komen een goede speler van niveau halen. Spelers zoals Heerkens, Dankerlui, enz die moeten we door selecteren. Een keeper van een hoger niveau is ook een must.

N.Y.C.
Gast
N.Y.C.

Zou mooi zijn als je wedstrijden op tijd kunt beslissen zodat jeugd in kan vallen, minuten kan maken en ervaring op kan doen. Is er dit seizoen niet echt van gekomen.

wil
Gast
wil

Keeper, buitenspelers, spits, 2 verdedigers en een goede middenvelder

Henkie013
Lid
Henkie013

Dankerlui staat met regelmaat voor de camera na een winstpartij. Juist na ADO had hij voor de camera zijn gezicht moeten laten zien en excuses moeten aanbieden aan de club en fans. Dat is het minste wat je kan doen. Dan ben je begaan met de club en toon je karakter.

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Spelers bepalen niet zelf of ze voor de camera gaan komen of de pers te woord staan, bepaalt persvoorlichter (staf) eventueel nog in overleg met Fox/NOS etc als die perse iemand speciaal willen spreken. beetje loos verwijt richting Dankerlui in deze….

Henkie013
Lid
Henkie013

Als dankerlui tegen de persvoorlichter zegt: Ik wil voor de camera mijn excuses maken, dan kan dat gewoon hoor. Of denk je dat Fox dat weigert na die 2 handsballen?

Sjefkuh 013
Gast
Sjefkuh 013

Ik heb me vaak geïrriteerd aan het spel van Dankerlui en heeft met vlagen ook goede dingen laten zien kort samengevat. Maar als je in een minuut 2 x een bal op je handen krijgt geschoten van 7 meter afstand met hoge snelheid dan kun je daar niks aan doen, dat is pure pech. De schuld ligt niet bij die 2 handsballen van Dankerlui tegen ADO. Het gaat erom dat Willem II super slap heeft gespeeld in de laatste 2 wedstrijden terwijl we een grote kans om voor Europees voetbal te spelen voor het inkoppen hadden. We geven zowel tegen… Lees verder »

Fraanske
Gast
Fraanske

Lamprou is echt onhaalbaar beste mensen. Die zou financieel te veel moeten inleveren. Zelfde geldt voor Tsimi.

Ravio
Gast
Ravio

Als hij ergens wil gaan spelen moet hij sowieso inleveren… Bij Ajax, of een gelijkwaardige club zal hij nooit eerste keeper worden.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Fraanske,

Ik weet niet waar jij je info vandaan haalt maar wat je hier zegt mbt Lamprou is bullshit.

WEB
Gast
WEB

Lamprou halen als 1e keeper. Heeft veel punten gepakt voor Willem II in de jaren dat hij hier onder de lat stond.

Ravio
Gast
Ravio

Palacios zeker niet nog een jaar huren. Kost een hoop geld, levert in de toekomst niks op, is verdedigend kwetsbaar en aanvallend zonder rendement. Van Hintum, Cavlan en als beste Tsimikas zijn betere opties. Pavlidis zal waarschijnlijk vanaf de flank blijven opereren, daar hij blijkbaar met zijn gezicht naar de goal het beste is en er moet sowieso een goede 9 die als aanspeelpunt kan fungeren bij (Armenteros, Oulare, Mlapa?). En inderdaad minimaal 2 buitenspelers met snelheid, een individuele actie en een fatsoenlijke voorzet. Achterin moet er een heuse schoonmaakronde komen…. Heerkens niet meer dan 13e / 14e man. Meissner… Lees verder »

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

VVV heeft een optie tot koop voor Mlapa, Armenteros ligt nog een jaar vast bij Benevento en Oulare is net voor 3 miljoen gehaald door Standard.

Ravio
Gast
Ravio

Dan is Oulare geen optie…. Die andere 2 evengoed wel. Armenteros wil en mag weg, Mlapa is nog niet gekocht door VVV…

TheOberver
Gast
TheOberver

Redelijk goede namen in de vijver waarin WillemII zal moeten gaan vissen.
Als aanvaller Ndayishimiiye van NEC potentie met doorverkoop

Mous , Dumic, Diemers , Harroui ,Aitor, Novakovich ook haalbaar en goede vervangers
BEnschop op links ook dreigend maar daar hebben we Vrousai al voorlopig

Frietmet
Gast
Frietmet

Verdediging en vleugels. Met name erg sterke backs want die zijn belangrijk in spel van Koster.

TRICO
Gast
TRICO

Sam Kersten van Fc Den Bosch
Cavlan van Fc Emmen
Robin Maulun Sc Cambuur (Evt. Vervanging voor Crowley)

Pilske
Gast
Pilske

Volgens mij willen wij structureel nar de middenmoot… dan moet je niet met dit soort spelers aankomen…

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

Prioriteit: de verdediging! Peters kan misschien nog 1 seizoen mee maar loopt toch echt op zijn laatste benen. Heerkens en Meissner prima voor de bank, maar gewoon niet goed genoeg voor het niveau waar je nu naar streeft. Ook een linksback nu Palacios terugkeert van zijn huurperiode. Rechtsbacks met Lewis en daarachter Dankerlui als back-up goed genoeg.

Aanvallend is het erg dun, 2 spitsen en 2 vleugelspelers erbij zou geen overbodige luxe zijn.

thestooge
Gast
thestooge

Dankerlui mag van mij wel weg. Die heeft de laatste wedstrijd echt laten zien dat hij niet voor deze club wil spelen.

Frietmet
Gast
Frietmet

Dankerlui iisprima reserve. Kan op meerdere posities uit de voeten. Stiekem best wat goals/assists op naam dit seizoen.

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

Net als Heerkens de perfecte invaller.