Vrousai wel; Pavlidis niet tegen Excelsior

9
1005
Griekse aanwinsten Vrousai en Pavlidis zorgde voor de bevrijdende 2-0 (foto: (c) Toin Damen)

Willem II om sportieve reden blij met verschuiving speelronde

Willem II is om sportieve redenen blij met het verschuiven van de voorlaatste speelronde van de eredivisie. Het duel met ADO Den Haag, dat voor zondag 28 apriWillem II kan zich na een eventueel verloren bekerfinale nog twee wedstrijden richten op het halen van de play-offs om Europees voetbal. Dan is het wel zaak dat het eerst in de wedstrijd van zondag bij Excelsior en die van donderdag thuis tegen PSV resultaat haalt.

Marios Vrousai sluit vrijdag weer aan voor de groepstraining. Vangelis Pavlidis, de andere Griek, haalt de uitwedstrijd tegen Excelsior waarschijnlijk niet. Hij speelde bij de 2-0 zege op PEC Zwolle al met pijnstillers vanwege een teenblessure. ,,Het wordt deze keer een moeilijk verhaal”, denkt Koster.

Door het schuiven met de voorlaatste speelronde sluit Willem II het seizoen af met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag en komt Emmen op de voorlaatste speeldag in Tilburg op bezoek. De kans is groter dat Emmen dan nog punten nodig heeft om eventueel een plek in de eredivisie veilig te stellen.

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments