MATCHDAY: Vrousai en Nunnely fit voor VVV

6
1689

Adrie Koster kan tegen VVV Venlo wederom geen beroep doen op Damil Dankerlui. De verdediger heeft nog teveel last van zijn knie. 

Naast de eveneens afwezigen Fernando Lewis en Michael Woud beschikt Koster over een volledig fitte selectie. ‘Marios Vrousai kreeg van de week een tik, maar dat is geen bedreiging voor zaterdag. Bart Nieuwkoop heeft inmiddels veel trainingsritme opgedaan en is in feite inzetbaar’, vertelde de hoofdtrainer.

‘Fout op fout’
Koster wil dat zijn ploeg tegen VVV Venlo laat zien dat het forse verlies in Almelo een incident was. ‘Als je fout op fout maakt wordt het lastig om te winnen. We hebben tegen Heracles absoluut niet gebracht wat nodig was om te winnen. Dat moet komend weekend echt anders.’

Gelijke hoogte
Dat wordt tegen VVV Venlo zeker geen fluitje van een cent. De Venlonaren staan op gelijke hoogte en maken het Willem II de laatste jaren zeer lastig. Afgelopen seizoen won de ploeg van huidig VVV-trainer Robert Maaskant tot tweemaal toe van de Tricolores.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
AvG
Gast
AvG

Dit wordt toch wel de eerste wedstrijd waarin Koster keuzes moet gaan maken. Ben benieuwd waarvoor hij gaat kiezen. Heerkens/Nelom, Trevor/Vrousai, Vrousai/Kohlert, Nieuwkoop/Heerkens, Quinonez/Saddiki.

stadion
Gast
stadion

Mijn keuze: Heerkens/Nelom, Trevor/Vrousai, Vrousai/Kohlert, Nieuwkoop/Heerkens, Quinonez/Saddiki

Frankwie
Gast
Frankwie

Van mij mag Nelom ipv Heerkens ook (en evt Heerkens ipv Nieuwkoop), zang ze daar maar op zijn ingespeeld.

UNITED
Gast
UNITED

als je nelom opstelt speel je met 10 man

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Die kikker gaat hier gewoon niet winnen!!vol gas op de tribunes en op het veld!

Shoukov
Lid
Shoukov

Alles goed en wel, maar blaaskaak Maaskant mag niet winnen!