Bekerfinale bijna uitverkocht; laatste 30 autokaarten in verkoop

115
4014

UPDATE;
De bekerfinale is bijna uitverkocht; de laatste 30 autokaarten staan in de webshop. Als deze kaarten zijn verkocht dan zullen er tenminste 18.400 Willem II supporters in de Kuip de Tricolores ondersteunen.

Heb jij geen seizoenskaart en wil je naar de bekerfinale? Dinsdagmiddag 13:00 uur start de vrije verkoop en kunnen supporters zonder seizoenskaart een kaartje kopen. Op het moment van schrijven zijn er nog zo’n 1500 kaarten (voornamelijk auto) te koop.

Let op: je hebt een account op besteljekaartje.nl nodig om kaarten te kopen. Zorg dat je een account hebt en bestel snel je kaarten.

Goed om te weten: kies je voor de autocombi, dan moet je met minimaal 4 personen in de auto zitten. Meer informatie over de verkoop lees je hier.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Hotseknots
Gast
Hotseknots

Iemand nog 1 (bus)kaart vak RR in de aanbieding? Ik kom er nog 1 tekort

Rene
Gast
Rene

FC Groningen – Ajax gezien? De uitslag is voor ons op twee manieren nuttig: Groningen komt niet dichterbij en Ajax is nog volop in de race voor het kampioenschap. Maar is er nog iemand die durft te beweren dat de var het voetbal eerlijker maakt? Hier is de FC drie keer door de var genaaid: de goal van Ajax was een overtreding, die kaart van Huntelaar had rechtstreeks rood moeten zijn en Groningen had een penalty moeten krijgen na die handsbal. De var kan zich een keer vergissen, maar geen drie keer. Hopelijk is het arbitrale trio + var tijdens… Lees verder »

KoenGoirle
Gast
KoenGoirle

Kijkuit, dadelijk komt losnarf zijn ajax verdedigen

Rene
Gast
Rene

Hahaha. Emmen trouwens gewonnen van Utrecht. Dat is ook al op twee manieren mooi voor ons. Wordt een goed weekend zo. Alleen zelf nog even winnen bij Excelsior.

Loekie
Gast

Blijf het bijzonder vinden. Geen seizoenkaart, nooit uitwedstrijd bezocht, geen lid van kingzine, geen lid van supportersvereniging en dan om 12 uur naar vak x. Tja. Ik zall dan wel zeurpiet zijn die al wel jaren lang terecht betaald….

B013
Gast
B013

En waar haal jij 12 uur vandaan? Waarschijnlijk van het zelfde onzin als de rest van je bericht.

SjalenBuiten
Gast
SjalenBuiten

Janken loekie, laat mensen met verschillende belevingen gewoon deze wedstrijddag op zijn of haar manier beleven. Zult vast een andere beleving hebben dan ons. Ik zou nog 5x gaan huilen op Tilbo. Word je vast beter van.

Hans
Gast

Wat een hoop meningen en reacties, de finale moet gewoon 1 feest worden, of Ajax wint of Willem II, de nu tegenwoordige opgroeiende voetbal jeugd hebben zelf al een voorbeeld club en daarnaast een sub club, maar al die oude zakken van vroeger, vele sport journalisten, hebben hun uitlatingen, het is nu op het moment 45% Ajax, PSV 35%, Feyenoord 20%, Laten wij blij zijn zoals nu is/staat, Volgend jaar is het misschien ineens anders, dat maakt nu in onze Ned. Competitie het zo spannend.

hupwillemII
Gast
hupwillemII

Een mooie dag word het zeker wat de uitslag ook zou zijn.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Wij HKN op vak pp IN come on Willem II cupfighters

Franciscus Sol
Lid
Franciscus Sol

Iemand geïnteresseerd in een buskaart? Vak R, bereid om tegen kostprijs te verkopen.

poppels
Gast
poppels

heb je die nog?

Rene
Gast
Rene

Nog zo’n 230 autokaarten te koop. Het gaat gestaag, maar het zal wel uitverkocht raken. Dan zijn we met 18.400 Willem II’ers naar Rotterdam. De eerste wedstrijd die ik zag was Willem II – Telstar in juni 1979. 20.000 toeschouwers toen op het oude sportpark. Ook de eerste wedstrijd in de eredivisie in het seizoen daarna, thuis tegen Ajax, stonden(!) er 20.000 mensen op de tribune. De potentie in toeschouwersaantallen is er wel. Zou toch mooi zijn als er volgend jaar eens een keer wat meer dan 10.000 seizoenkaarten worden verkocht…

TilboRob
Gast
TilboRob

18.400 Willem II ‘ers? Wast maar waar! Dankzij o.a. Losnarf hier en kornuiten kunnen we denk al gauw een paar honderd Ajaxieden om ons heen verwachten! De stakkers hebben waarschijnlijk de Arena nog nooit van binnen gezien en dan nu wel via vriendjes vanuit Tilburg mee naar de Kuip. Da ge maar heeeeel stil blijft dan…

jako
Gast
jako

gaat ook naar de 11000….let maar op!

N.Y.C.
Gast
N.Y.C.

10% van de regio Tilburg zou gewoon bij Willem II op de tribunes moeten zitten, dat is 25000 man/vrouw. Helaas werkt de geschiedenis op meerdere vlakken tegen ons.

OT 1896
Lid
OT 1896

Ik heb alles in het werk gesteld om kaarten te krijgen voor de finale, uit angst dat ik er niet aan zou kunnen komen. Met als gevolg dat ik zo goed als zeker 3 buskaartjes over heb tegen kostprijs. Als je geïnteresseerd bent, laat het me weten.

Danny
Gast
Danny

Heb je die buskaarten nog en voor welk vak ik zoek er nog 2 voor me vader en broertje

Just van Dongen
Lid
Just van Dongen

Voor welke vakken zijn de kaartjes die je over hebt?

kukeltje
Lid
kukeltje

Ach wat jammer. Ik dacht de laatste 700 autokaarten voor komende zondag!
Weer niks!!!

b.j.
Gast
b.j.

probeer het hier ook maar eens:) wil iemand een bus kaart ruilen tegen een autokaart. Of iemand die 1 autokaart wil verkopen? (in plaats van 4 te gelijk moeten kopen:(

Robert
Gast
Robert

Hoe kan ik je bereiken?

b.j.
Gast
b.j.

Stuur ff een pb naar koeike867@hotmail.com
Alvast bedankt!

WaalwijkWillemII
Gast
WaalwijkWillemII

Willem II kan beter van die autokaarten nu buskaarten maken en die extra bussen regelen want dit gaat nooit weg. Bus vliegt er uit waarschijnlijk!

Robby
Gast
Robby

Zijn er nog bussen beschikbaar? Las ergens dat ajax niet aan bussen konden komen vanwege 5mei.

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Goed voor het Nederlands voetbal dat Ajaks wint… Isak tegen Schuurs… ik zeg 4-1 🥳🥳

Zekur
Gast
Zekur

Yesssssss!!! Ajax door. We spelen de finale dus tegen jong Ajax!!!!!

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Ik neem aan dat ze dit niet meer kunnen verzetten toch?

Henk
Gast
Henk

Als Ajax op woensdag 8 mei speelt is het geen probleem, maar als het 7 mei wordt dan weet ik niet wat ze gaan doen.

Loepoog
Gast
Loepoog

Ajax wil bij de grote clubs in Europa horen en dat is prima, maar dan ook niet miepen over het aantal wedstrijden. Gewoon de 5de om 18uur aftrappen. Alsof ze er niet 11 op de bank hebben die niet goed genoeg zijn wink

wil
Gast
wil

Die gaan echt geen risico nemen. Die willen naar de finale van de Champions League.

Rene
Gast
Rene

Hier is al uitgebreid over gesoebat door de KNVB. De datum en de tijd van de bekerfinale staan vast op 5 mei en daar wordt niets meer aan veranderd. Zie oa https://www.vi.nl/nieuws/knvb-wilde-bekerfinale-verzetten-om-rekening-te-houden-met-ajax.

S.V.
Gast
S.V.

7 mei

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Zekur

Nou ik zie het als nadeel dan voordeel nu zal de druk bij ons liggen…als je nu verliest is het extra kut

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Ze moeten sowieso 5 wedstrijden spelen in 15 dagen, graafschap en Utrecht kunnen ze niet laten lopen, CL ook niet, kan zo maar weer jaren duren voor ze deze kans weer hebben, dan is gek genoeg de beker finale voor Ajax deze keer het minst belangrijk, dan zal het voor WII nog moeilijk zijn maar de kansen zijn wel gestegen….

Rene
Gast
Rene

Ajax speelt 07-05 een wedstrijd in de halve finale CL. Ajax II speelt 03-05 een wedstrijd tegen Almere City. Ik denk dat de amateurs tegen ons gaan spelen voor de beker question

Yauhen Zenko
Gast
Yauhen Zenko

I want to go with my son (he is 5) to final (we both have season club cards). Anybody (2 people) wants to join for a car ride to buy car ticket?
Please let me know! You can contact me by mail and I’ll send you the phone number, so we can discuss the details.

Regards,
Yauhen.

Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Maybe you can put your mail here in the comments. 😉 it’s difficult to mail you without an email for the people who interested

Yauhen Zenko
Gast
Yauhen Zenko
N.Y.C.
Gast
N.Y.C.

Net gekeken maar op besteljekaartje staat deze wedstrijd niet meer, uitverkocht dus?

JohnnyTLBRG
Gast
JohnnyTLBRG

Nog 944 autokaarten

Renooo
Gast
Renooo

Iemand 1 buskaart over geen vak OO en t liefst geen seizoenkaart van ABC of E. Heb voor maten van mij allemaal nog kunnen regelen maar mis er 1. Zit zelf namelijk in vak X. Weet je iemand die een kaart over heeft laat degene contact opnemen 0637305336

Losnarf
Gast
Losnarf

Toch wel mooi dat Willem II zo leeft bij de supporters. Heb er zin in wat het resultaat ook zou zijn. Een feest word het zeker. Allemaal duimen vanavond dat Ajax door gaat dan gaan ze misschien spelers sparen. Hoewel hun B keus ook niet slecht is.

Dirruk
Gast
Dirruk

Willem ll leeft inderdaad maar er zijn genoeg supporters die nu vrienden meenemen die voor Ajax zijn. Dat zijn pas NSB-ers en die verdienen een pak slaag!!!

pierre
Gast
Pierre

Moet er inderdaad toch nie aan denken dat ik straks naast zo’n puber of zo zit met ajax sympathieën, laat staan met Ajax shirt en al. …. Heb op zich best respect voor alle supporters (behalve die van 20 km westwaarts), maar dit is ONZE DAG, ONS TERREIN EN ONZE CLUB !

Niels
Gast
Niels

Dat zullen er geen 500 zijn Dirruk.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Daar hebben ze ook een gracht toch!😂

Losnarf
Gast
Losnarf

Ik blijf zeggen dat er meer supporters dan ik zijn die Ajax supporters meenemen. Waarom zijn er anders zoveel kaarten verkocht. Als je een beetje slim bent weet je dat dit gebeurd. Mijn vrienden zullen zich in ieders geval rustig houden en niet gaan juichen als Ajax scoort. Maar gezien Willem II Ajax zullen er vast wel zijn die dat wel doen die een beetje in een goed vak zitten.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Losnarf

Rot op man

JohnnyTLBRG
Gast
JohnnyTLBRG

Wat een onzin. In 2005 toen we de finale tegen psv speelden gingen er ook meer dan 17000 mee en daar zat geen psv-er bij.

En als je kijkt naar het verschil in hoe de club leeft tussen toen en nu is het niet gek dat het zo hard met de kaarten gaat.

Losnarf
Gast
Losnarf

PSV leeft in Nederland minder dan Ajax.

Loepoog
Gast
Loepoog

Zijn allemaal kuddedieren. Er is niets aan om fan te zijn van een grote club die op papier altijd nummer 1 of 2 wordt. Je bent pas een grote supporter als je trouw bent aan je roots. Als je degradeert en toch telkens weer opklimt.
Flikker toch op met je vrienden. Dat je dit doet is tot daar aan toe, maar dat je het nog goed loopt te praten….bahbah

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Misselijk mannetje ben je.

TheOberver
Gast
TheOberver

Begrijp ik hieruit dat jij Ajax vrienden mee in een WillemII vak neemt terwijl er sommige echte willem II supporters hierdoor een kaart mislopen ?? Meer een clown als die hard willemII fan ben je in mijn ogen.
Tevens is het vragen om.problemen ,dan achteraf ook niet lopen miepen als een van je Ajax vrienden die dag krijgt !!

Losnarf
Gast
Losnarf

Ik neem idd mensen mee die voor Ajax zijn. En wat dan nog? Ik mag gelukkig mensen mee nemen die ik wil dat is het voordeel van 2 extra kaarten op een seizoenskaart.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Ik denk dat je beter hier niks meer kan typen… heel tilbo kost je uit. Neem volgend jaar lekker met je vriendjes een seizoenskaart bij Ajax.
Nep Willem ll supporter ben je.

TheOberver
Gast
TheOberver

Je hebt je statement hier gemaakt !
Dat je Ajax vrienden meeneemt is al in en in triest, dat je er hiermee pocht en loopt te shockeren nog veel meer.
Blijf zo’n held doe op 5 mei een WillemII shirt aan (al ben je het WillemII shirt onwaardig in mijn ogen) met Losnarf achter op je rug….dan heb je ballen !

wil
Gast
wil

Je moet je doodschamen.

Ferry van de Z
Gast
Ferry van de Z

Ze moeten jou een poar patatte geven.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Om te kotsen ben je losnarf!

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Losnarf ga bij evert zitten zeveren man!

Lewis
Gast
Lewis

Laat die homo’s thuis

Pisbak
Gast
Pisbak

Ik zou thuisblijven met je vriendjes Losnarf. Lekker samen met je neusjes de finale kijken op het Leidse plein. Scheelt je waarschijnlijk een paar pofferds.

LRR
Gast
LRR

Haha laat jullie nou eens niet zo opnaaien door deze Losnarf. Gaat een mooi feestje worden met 18.400 man en die ene losse Ajacied in ons vak is na die dag spontaan Willem II’er ;).

DK013
Gast
DK013

Report Losnarf zijn comments en zorg dat zijn IP en email worden doorgegeven aan Willem II zodat zijn kaarten geblokkeerd worden!

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Is er overigens al een suggestie gedaan, wie de beker uitreikt aan onze Jordens, mochten we winnen? Traditioneel wordt dit gedaan door een icoon uit het verleden: Fes, Budje, Sami…? Ben hier wel benieuwd naar…

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Je moet de goden natuurlijk niet verzoeken hè!!

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Haha, daar dacht ik idd ook aan. Ok regelen we niks en vragen we Marc Overmars en Frenkie de Jong wel, mocht het nodig zijn… lol lol

wil
Gast
wil

Bombarda.

René
Gast
René

Piet de Visser

Hotseknots
Gast
Hotseknots

Jelle ten Rouwelaar? wink

Robby
Gast
Robby

Sol Wilde toch ook naar de kuip 5 mei? Kan ie gelijk een beker uitreiken aan Peters. Btw Zou wel echt een mega bekroning zijn voor Jordens zn karakter. Vorig jaar nog onzeker of ie ooit nog op het veld zou staan en dan een beker in je handen…..ik blijf dromen maar dan hou ik het niet droog kan ik je vertellen

Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Anders virgil wel haha

Gijs
Gast
Gijs

4 autokaarten ruilen tegen 4 buskaarten… wie? Weet je wat, ik klap er 75 EURO extra bovenop. Dus jij ontvangt 4 autokaarten, parkeerkaart EN 75 EURO 0614100077

Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Gijs doe nou ni gestooorrdddddd

Rene
Gast
Rene

Voor de auto zijn nu ineens weer ruim 1000 kaarten beschikbaar… Hebben er dan 300+ kaarten in winkelwagentjes gezeten die niet zijn afgerekend? Beetje raar, vind ik.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Nie zo zeuren joh;denk aan je hart!

Rene
Gast
Rene

Hahahaha! Bedankt, man!

drobs
Gast
dRobs

Er is veel mis gegaan met de auto kaarten. Bestel hier je 4 kaarten wordt je bij het betalen van de kaartjes eruit gegooid en winkelmandje leeg. Probeer je het nog een keer opnieuw. Gaat dan niet meer.. 😔

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Ook zo’n kriebels in de buik als je alles zit te lezen in aanloop naar de bekerfinale wink ?
Heb er gvd zin in grin ! Kan niet wachten tot het 5 mei is

koen verhoeff
Gast
koen verhoeff

Een absoluut topseizoen voor Willem II, op alle fronten. Dit moet toch eigenlijk honderden nieuwe seizoenkaarthouders en flink wat meer sponsoring opleveren. Tien jaar geleden nog bijna failliet en nu weer kerngezond en klaar voor een volgende stap.

Frietmet
Gast
Frietmet

Benieuwd wie de nieuwe directeur wordt.. we kunnen wel geld hebben maar nu moet het ook goed besteed worden.

Verder belangrijk dat Mathijssen blijft, lijkt toch erg goed werk af te leveren en dat gaan andere clubs ook zien.

De toekomst kan er inderdaad erg mooi uitzien.

UNITED
Gast
UNITED

Ik had het ook al ergens anders geplaatst; Eigenlijk zou Willem II een actie moeten doen bijvoorbeeld dat je met je kaart van de bekerfinale een gratis kaart kunt krijgen voor een van de eerste 3 thuiswedstrijden. Dan zit dan het stadion ook vol eerste wedstrijden. Geeft iedereen die zijn kaart komt inruilen een bestelformulier mee voor een seizoenkaart en je maakt de stap voor potentiële seizoenkaarthouders weer een stuk kleiner voor het nemen van een seizoenskaart. Willem II heeft 10.000 seizoenkaarthouders, kun je 3 x 4000 = 12000 kaarten weggeven van de 18500 (op=op). Kost je wellicht 150.000 aan… Lees verder »

Patriekolorus
Gast
Patriekolorus

En dan waren er nog mensen die dachten dat het wellicht niet uitverkocht zou raken!

johan
Gast
johan

Het is ook nog niet uitverkocht wink

Patriekolorus
Gast
Patriekolorus

Ik doel op de eerste 17.500, het zijn er nu dus al 17.800! De laatste kaarten zullen ook wel opgaan.
Ik had er nu nogmaals 2 bijgekocht ware het niet dat je dan kaarten krijgt voor vak OO. Wil wel graag bij elkaar kunnen zitten.

Henkie013
Lid
Henkie013

Het gaat hier (terecht) haast alleen nog maar over de bekerfinale, maar even wat andere. Wat is er bij de beloften en de jeugd aan hand? De beloften hebben na een pak slaag tegen Emmen (?!?) gisteren pas 2 puntjes uit 7 wedstrijden in Poule A en de U19, U17, U15 en U13 zie ik al wekenlang alle 4 dik verliezen. Zorgelijk…..

Opa Henk
Gast
Opa Henk

Daar heb je volkomen gelijk in. Het is niet alleen zorgelijk dat ze wedstrijden verliezen. Maar er komt de laatste jaren ook maar weinig talent uit onze jeugd ( uitgezonderd Frenkie natuurlijk) die doorgroeien naar ons eerste!
Als je na het volgende seizoen gaat kijken moet er weer veel bijgehaald worden. (Isak,Tapia,Anita,Palascios)en misschien Crowley het zijn er nogal die we volgend seizoen weer moeten vervangen.
Hoop dat ze Frenkie miljoenen niet(alleen) in het stadion gaan investeren, maar ook steken in een degelijke jeugdopleiding!

Rene
Gast
Rene

Wat jullie zeggen, klopt wel. Maar was het niet zo dat de jeugdopleiding in een soort reorganisatie zit, en dat er wel verwacht werd dat het voorlopig allemaal wat minder zou zijn? Ik weet het verhaal niet precies hoor, dus misschien vergis ik me ernstig.

OHd
Gast
OHd

Dit was inderdaad wat de nieuwe hoofdjeugdopleiding Remiersma toen heeft aangegeven. Echter kunnen resultaten mij ook niet zoveel boeien, zeker niet in de jeugd. Het feit dat er de afgelopen weken 4 talenten zijn gebonden, vind ik belangrijker.

Frietmet
Gast
Frietmet

De jeugdopleiding heeft flinke klappen gehad tijdens de donkere periode, dat kost geld en tijd om weer op niveau te komen.

2e elftal is meer oefenpotje voor de wissels momenteel.

Tilburg-West
Gast
Tilburg-West

Maar er gaan ook vier talenten weg. Dus het is maar hoe je de rekensom uitlegt.

Tilburg-West
Gast
Tilburg-West

Nu hebben ze Legro, Regouin en die jongen van Zuiderwijk een contract gegeven. Top voor die gasten en verdiend ook van wat ik ervan hoor, maar als die over twee/drie jaar de stap naar het eerste niet kunnen maken, is er geen buffer (tussenstap) voor ze. Daarom moeten er deze zomer 14 spelers weg bij de O19, waaronder de huidige derde doelman Brand. Een zelfstandig tweede elftal opstarten met een trainer erop, die spelers technisch en mentaal echt beter maakt. Daarna zo snel mogelijk die piramide in en dan hebben ze twee seizoenen extra om wel de stap te kunnen… Lees verder »

Patriekolorus
Gast
Patriekolorus

Vorige week toch een aantal jeugdspelers die een contract hebben getekend. Zal toch niet voor niks zijn toch?

SargentD
Gast
SargentD

Wat René hierboven zegt klopt inderdaad. De manier van werken is omgegooid en dat gaat een tijdje nodig hebben om door te groeien naar boven.
Daarnaast hebben we een aardig kleine selectie over met het vertrek van Özbiliz en Avdijaj en het afscheid van Lieftink en Kristinson, dus ik weet niet in hoeverre die nog aangevuld wordt met spelers uit het eerste de rest van het seizoen.

TriColores1896
Gast
TriColores1896

Ze zijn het flink aan het veranderen bij de jeugd opleiding. Ze denken er zelfs over na om uit de competities te stappen en alleen nog oefen wedstrijden te gaan spelen. (Engels model). Ze willen het veel meer op de persoonlijke ontwikkeling gooien. Als je de plannen hoort en ziet waar ze mee bezig zijn (contracteren van talentvolle spelers uit de jeugd) dan geeft dat een goed gevoel. Ik denk dat we met zn alle geduld moeten hebben en deze aanpak even tijd moeten geven. Uiteindelijk gaan we daar (hopelijk) de vruchten van plukken.

Hans
Gast

Gelukkig Henkie013, je hebt de koe bij de horens gepakt, natuurlijk ben ik blij als fan, al 55 jaar, bij mij was altijd de jeugd heeft de toekomst, maar heel die periode van meer als 55 jaar, heeft pieken en dalen gekend, vele spelers zijn in die tijd opgeleid, begeleid, enz. moet ik al de namen noemen die WII geleverd heeft, v.Geel, v. Mierlo, v. Gastel, Overmars, Stam, enz., maar nu later, v. Dijk, De Jong, en wie volgt? Willem II staat op de kaart als de meest improductieve club in de eredivisie, dus, dat WII voor de winterstop met… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

Hi Hans, Toine van Mierlo, Overmars en Stam zijn destijds gewoon gehaald voor het 1e. Die hebben nooit bij ons in de jeugd gespeeld, maar dat terzijde.

Vette Henkie
Gast
Vette Henkie

Vergeet Isak nie!

JohnnyTLBRG
Gast
JohnnyTLBRG

Er zit iig wel een visie achter. Mooi stukje om te lezen (mocht je het nog niet kennen).

Punt 4: Is verliezen wel zo erg?
Stel dat hij deze zienswijze doortrekt bij Willem II. Dat kan het – nee, zal het – betekenen dat de elftallen van Willem II vaker zullen verliezen dan voorheen. En misschien zullen sommige jeugdteams wel degraderen.

Daar heeft hij iig alvast gelijk in gekregen wink

https://decorrespondent.nl/6878/deze-jeugdopleider-kijkt-radicaal-anders-naar-voetbaltalent-en-dat-geeft-hoop/607383558870-8ae3288c

Tilburg-West
Gast
Tilburg-West

Terug naar de tijd dat spelers als Matijsen, Mathijssen, van Nieuwstadt, van Mosselveld, Struijk etc doorkwamen. Piet de Visser heeft het altijd gezegd: We zijn een opleidingsclub, waar in de ideale situatie 5 á 6 eigen jongens (basis) speler zijn in het eerste. Herkenbaarheid is ook belangrijk. En niet meer jong scouten? Oké, maar wat dan? Die jongens van 11,12 en 13 gaan dan naar het Westen, Waalwijk, Eindhoven, Utrecht en den Bosch. Die komen op hun 16e of 17e echt niet meer naar Willem II, of je moet ze direct een jeugdcontract geven. Voordat je je eerst blauw hebt… Lees verder »

N.Y.C.
Gast
N.Y.C.

Bus op de parkeerplaats van de auto’s zetten, is dat een optie? Had wel verwacht dat meer mensen met de auto zouden gaan.

Rene
Gast
Rene

Willem II heeft inmiddels een handleiding gemaakt voor het inwisselen van de couponcodes. Handig! Zie hier (pdf).

Opa Henk
Gast
Opa Henk

Bedankt voor de duidelijke handleiding Rene !
Als ik in de eerste uitleg goed begrepen heb kunnen seizoenkaarthouders van de vakken ABC en E alleen met de eerste buscluster mee en uit bepaalde vakken kiezen.
Zit deze keuze automatisch in het programma?

Rene
Gast
Rene

Ik weet natuurlijk net zoveel als jij, Opa Henk, maar ik zou gokken dat het inderdaad zo werkt.

Robben013
Gast
Robben013

Er staat vrije verkoop. Betekent dit dan dat het geen fase 3 meer is maar eigenlijk fase 4?

Rene
Gast
Rene

In fase 4 is er geen verkoop. Fase 4 is enkel en alleen voor het kiezen van een bus/vak.

Robben013
Gast
Robben013

excuus je hebt gelijk

Opa Henk
Gast
Opa Henk

Er zijn als ik goed lees(begrijp) dus 17500+900= 18400-1500= 16900 kaarten verkocht.
Het grote nadeel van de autokaarten is dat je persé 4 personen in je auto moet hebben.
Ik denk als er voor deze kaarten nog een paar extra bussen geregeld kunnen worden( ik begrijp dat,dat moeilijk wordt) dat dan alle kaarten snel uitverkocht zullen zijn!

WaalwijkWillemII
Gast
WaalwijkWillemII

Heb je gelijk in. Je kan nu 1 kaartje kopen maar moet met 4en zijn voor een auto! Dit lijkt een foutje in de procedure te worden. Verder: prima geregeld deze fasering.

Jos
Lid
Jos

Het is niet zozeer een foutje in de procedure. Er zijn simpelweg maar 900 parkeerplaatsen. Als je dan mensen met slechts zijn tweeën in de auto laat gaan, dan heb je dus nog meer bussen (=nog meer kosten) nodig om de andere stadionkaarten te verkopen. Verder was het al vroeg gecommuniceerd. Zelf woon ik niet meer in Tilburg, en zou met de bus drama zijn (tijdtechnisch). Heb dus 2 kennissen geregeld die hierheen komen en ga samen met mijn zoon lekker met de auto. Op deze manier kunnen we toch gaan en ik denk dat dit voor vele een mooie… Lees verder »

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

is geen foutje, alles te maken met beschikbare parkeergelegenheid, daar is de rekensom op los gelaten, aantal beschikbare auto parkeerplaatsen is 900 dus logisch dat ze vanuit bond en stadion die auto’s vol willen hebben aangezien ze met bussen ook aan de max zitten qua parkeerplaats mogelijkheden.