Vriend van KingZine 2019/2020

6
1463

Vandaag is bij alle vrienden het bedrag van 18,96 afgeschreven. Voor dit bedrag ben je opnieuw een seizoen lang vriend van stichting KingZine. Hiermee heb je, indien mogelijk voorrang bij de kaartverkoop van KingZine-busreizen, krijg je korting bij KingZine-busreizen naar uitwedstrijden en ontvang je jaarlijks een member cadeau.

Mocht de afschrijving niet gelukt zijn, we proberen het binnenkort nog een keer. Zorg er dus voor dat je voldoende saldo op je rekening hebt staan. Mocht je nog geen vriend zijn maar dat wel graag willen worden klik dan hier.

Let op: In de omschrijving van de afschrijving staat je lidnummer vermeld. Sla dit ergens op (bijvoorbeeld als contactpersoon in je telefoonnummers), bij het bestellen van buskaarten heb je dit lidnummer namelijk nodig.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Weer afgeschreven, ik vroeg me even af hoeveel leden er inmiddels zijn?

Robben013
Lid
Robben013

Ik wil me graag inschrijven. Echter sta ik nog op de wachtlijst voor de Kingside. Kan ik het beste nog even wachten met inschrijven? Dit omdat je een vak moet aangeven waar je zit en ik dus nog niet zeker ben van mijn plaats in de Kingside.

Frietmet
Lid

Ik zou me gewoon aanmelden. Dat vak is maar optioneel. Je hoeft niet op de KS te staan om lid te worden van Kingzine. Je krijgt sowieso veel voordelen en helpt ook nog eens deze site in de lucht te houden.

Robben013
Lid
Robben013

Bedankt voor het reageren, kan ik dan wel het beste abc invullen als vak want ik moet er wel een kiezen

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ik zag het zeh weer 18,96 lichter. Och tis voor un goei doel🔴⚪🔵😉