‘Vreemd dat Streppel niet genomineerd is’

15
1914

19:00 – Phillip Cocu (PSV), Fred Rutten (Feyenoord), Ruud Brood (NEC), Peter Bosz (Vitesse) en Ron Jans (PEC Zwolle) zijn genomineerd voor de Rinus Michels Award, de prijs voor beste trainer van het afgelopen seizoen in het betaald voetbal. Een mooi rijtje, maar het is opmerkelijk dat bijvoorbeeld Rutten en Bosz de voorkeur krijgen boven Jurgen Streppel, die met promovendus Willem II een topprestatie levert.

Ook Jans had Streppel in het rijtje verwacht, geeft hij aan bij Metro. “Jurgen Streppel van Willem II hoort er wel bij natuurlijk, maar ook Henk de Jong van Cambuur en Marinus Dijkhuizen van Excelsior verdienen meer waardering. Zij hebben allemaal ver boven de mogelijkheden van hun budget en selectie gepresteerd.”

Henk Fraser van ADO Den Haag heeft dezelfde mening. “Persoonlijk vind ik Streppel na Cocu de beste trainer dit seizoen. Als je ziet hoe hij met zijn spelersmateriaal gepresteerd heeft, dat is gewoon heel knap. Voor een promovendus is de negende plaats een topprestatie. Het is wel vreemd dat hij niet genomineerd is.”

Bron: FC Update

 

15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments