Voutsas tekent contract tot en met 2022

9
1946

De Griekse middenvelder Christos Voutsas heeft vrijdagochtend een contract getekend dat hem tot en met het seizoen 2021-2022 aan Willem II verbindt. De 18-jarige Voutsas trainde al mee bij Willem II onder 19 jaar en is nu ook speelgerechtigd voor wedstrijden.

Voutsas kwam tot dit seizoen uit voor PAOK Saloniki onder 19 jaar en is jeugdinternational van Griekenland.

Bron: Willem II

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Henkie013
Lid
Henkie013

Oftopic. Nog 36 reguliere tickets en 210 op de Ere beschikbaar voor morgen. We zitten elk thuiswedstrijd al tegen uitverkocht aan. Maar door 500 lege plekken op de sponsortribune passeren we de 14.000 alleen tegen Ajax en PSV, als ook het uitvak vol zit en sponsors extra kaarten afnemen. Het is echt tijd voor actie op de commerciele afdeling. Betrek de supporters er desnoods bij. Elke supporter die een nieuwe sponsor binnen brengt, krijgt voor volgend seizoen een gratis seizoenskaart.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Als ze de kaarten op ere noord/zuid even duur maken als op fgh bv dan zit dat vak ook vol alleen hanteren ze daar schandalige prijzen en geven ze kaarten weg aan tegenstander

TTB
Lid
TTB

Willem II zelf vermeld een contract tot de zomer van 2021?

Afgezien of het nu 2 of 3 jarig contract is, welkom Christos bij onze mooie club en heel veel succes in ons mooie shirt!

wil
Lid
wil

Hopelijk een pareltje erbij.

Grenzen
Gast
Grenzen

Prima.

Zekur
Lid
Zekur

4 Grieken bij elkaar(ervan uit gaande dat die keepert ook komt) alle 4 kunnen ze heel goed voetballen, ze spreken elkaars taal (+ engels) en voelen zich daarom goed thuis. Goed voor de ontwikkeling, ik vind het heel slim van de leiding! Kapitaal op het veld 💶

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

De keeper erbij en kaarten maar

Wally58
Lid
Wally58

Mag niet van Koster he dan wordt je geschorst ! Onze Duitsers hebben daar geen goede ervaring mee.

Nillis
Lid
Nillis

👍🏻