Voormalig Willem II talent Jordy Vleugels hervat voetbalcarrière

3
2583

Jordy Vleugels was één van de jeugdspelers waar Willem II waar men hoge verwachtingen van had. De jongeling speelde jeugdinterlands voor België O18 en Belgie O19, maakte zijn debuut voor Willem II 1 en velen zagen in hem een parel voor de toekomst. Verder dan een wedstrijd in het kampioensjaar en één Eredivisieduel tegen Ajax later heeft de carrière van de jongeling een aantal verrassende wendingen gekregen.

Na Willem II ging Vleugels naar Dordrecht. Na een periode bij de plaatselijke FC verdiende Vleugels een transfer naar Chernomorets Odessa in Oekraïne. Na Oekraïne trok de middenvelder naar Kairat Almaty in Kazachstan. Om nog meer van de wereld te zien tekende hij later voor Xylotimvou, dat uit komt op het derde niveau van Cyprus. Na zijn periode op Cyprus vond Vleugels het geluk in de liefde in Nederland waardoor voetballen op een lager pitje kwam te staan. Inmiddels heeft hij zijn hart opnieuw gevuld met liefde voor de bal, want de nog altijd pas 23-jarige heeft een nieuwe club gevonden. Om zijn wereldreis compleet te maken, heeft hij een contract getekend in Australië. Bij de Magpies Crusadors dat uitkomt op het tweede niveau van Australië sluit hij in januari in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan bij de selectie.

Jordy, veel succes bij je nieuwe club!

3
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
2 Discussie draadjes
1 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
3 Gereageerd
TillyTilburgETAHRWBFrankwie Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Ga dan lekker in Turnhout voetballen krijg je zelfde geld en lekker in de buurt😁

Frankwie
Gast
Frankwie

Succes daar Jordy!