Voor €7.50 naar Willem II – Heracles Almelo en steun Tilburg Tifosi

12
1921

unnamed

Net als voorgaande jaren organiseert Willem II een clubdag. Gezellig met al je teamgenoten/vrienden naar een wedstrijd van Willem II voor een scherpe prijs.

Zorg er dus voor dat je er weer bij bent!

Ook dit jaar kun je weer kaarten kopen via de Tilburg Tifosi en draag je je steentje bij aan de sfeeracties in het stadion. Hieronder vind je alle benodigde informatie. Toch nog vragen? Mail ons op tilburgtifosi@gmail.com en wij beantwoorden je vraag z.s.m.

Verkoopinformatie
Clubmiddag: Willem II – Heracles Almelo
Datum: Zondag 08 februari 2015, aanvang 14.30 uur.
Kosten: €7,50 per kaartje

Bestellen
Mail je naam en het aantal kaartjes dat je wilt bestellen naar: tilburgtifosi@gmail.com
Per mail ontvang je een bevestiging en hoe je kunt betalen.
Bestellen is mogelijk tot en met 4 februari.

Ophalen/bezorgen
Kaarten worden per post thuisbezorgd. Let op: De standaardverzendkosten van PostNL worden in rekening gebracht bij verzending middels de post. Ophalen van kaarten is helaas niet mogelijk.

Voorkeur voor vak
Het is mogelijk om een voorkeur voor een vak door te geven. Vermeld dit dan in de mail. Gezien de verwachte drukte is het alleen niet zeker dat je ook kaarten ontvangt voor je voorkeursvak. Wij doen uiteraard wel ons best om zoveel mogelijk aan ieders voorkeur te voldoen. Het is niet mogelijk om kaarten voor de vakken N, P, ABC en de hoofdtribune te bestellen middels deze actie.

Tilburg Tifosi

CLUBAVOND POSTER 15

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
forza willemII
Lid
forza willemII

Laten we ook niet vergeten om geld in die ,collectebussen te flikkeren zodat men Door kan gaan om van die fantastische doeken te maken. .

Glory Days
Lid
Glory Days

Bedankt Tilburg 4 life! Ik heb op de site gekeken en mijn club Zigo staat er helaas niet bij. Inderdaad Dirruk, het is leuk voor heel de club. Er zijn vast veel teams die het tof vinden om mee te gaan. Ik zal Zigo een mail sturen om de actie onder de aandacht te brengen.

Glory Days
Lid
Glory Days

Is er een overzicht welke verenigingen er allemaal meedoen. Lijkt mij wel leuk voor mijn team.

Tilburg 4 Life
Lid
Tilburg 4 Life
Dirruk
Lid
Dirruk

Alleen voor jouw team?? Is leuk en vooral interessant voor elke club in Tilburg e.o. Een leuk teamuitje voor elftallen en daarbij ook nog eens leuk voor de clubkas. Als jou club nog niet meedoet, zorg dan dat jij ambassadeur wordt voor jouw club.

Tilburg 4 Life
Lid
Tilburg 4 Life

Hoeveel kaarten zijn er nu verkocht?

job013
Lid
job013

Allemaal kaarten kopen !!! Volle bak! Passie Trots en Leeuwenmoed !

Jappie
Lid

@Vech, het idee is dat elke vereniging zoveel mogelijk mensen meeneemt naar het stadion. Leden, oud leden, vrijwilligers, bekende van leden etc. Allemaal zijn ze welkom. De vereniging verdient wat en heeft een leuk uitje voor leden en aanhang. Willem II krijgt een vol stadion. Je kunt dus gewoon kaartjes kopen via Tifosi of een andere vereniging/groepering die deelneemt. Hier meer informatie:
http://www.willem-ii.nl/nl-NL/Teams/Nieuws/2014/12/17/Ambassadeurs-gezocht.aspx

Vech
Lid
Vech

Oké, bedankt voor de info!

Vech
Lid
Vech

Kan iedereen zo goedkoop kaartjes kopen of moet je ergens lid van zijn?