Voor de thuisblijvers: Tips om Willem II te kijken in de binnenstad…

1
1183
Uitvak in de Kuip, top support, klasse!

De uitvakken bij uitwedstrijden van de Tricolores puilen het hele seizoen al uit. De run op kaarten is enorm, en de uitwedstrijden tegen Nac, Ajax en Pec Zwolle waren en zijn al weken vantevoren uitverkocht.

Niets gaat boven het bezoeken van de uitwedstrijden samen met je maten in het uitvak. Maar we begrijpen ook dat vele supporters naast de beschikbare kaarten hebben gegrepen of simpelweg niet op tijd in Amsterdam kunnen zijn.

Drie tips / locaties om Willem II samen met andere supporters in de eigen binnenstad te kijken: (andere tips graag toevoegen bij de reacties)

Irish Pub Ruby’s aan de Paleisring
Op de vele schermen in deze sfeervolle Irish Pub aan de Paleisring mis je niets van de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd kun je genieten van een Pint of een Guiness. Bij elke uitwedstrijd van Willem II kijken veel Willem II supporters hier de wedstrijd.

Cafe de Kok aan de Heuvelring
Echt Willem II cafe aan de Heuvelring. Bij elke thuis- en uitwedstrijd komen hier grote groepen Willem II supporters samen voor een pre-match drinking of het kijken naar de wedstrijd. Flesje Jupiler mag hier niet ontbreken!

Cafe Bakker aan Korte Heuvel
Midden op de Korte Heuvel vind je Cafe Bakker. In de achterste zaal van deze sfeervolle kroeg kun je op groot scherm de wedstrijd zien. Bij Bakker kun je tijdens de wedstrijd keuze maken uit tientallen speciaal bieren!

En natuurlijk ben je volgende uitwedstrijd weer in het uitvak erbij!
Klik hier voor de informatie over kaartverkoop voor AZ en / of Emmen uit >>>

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments