A.s. zaterdag voetbalquiz bij Café de Kok

39
2896
Op zaterdag 23 juni begint bij café de Kok op de Heuvel om 20.00 de grote voetbalquiz.

Iedereen is welkom om mee te doen aan deze quiz en kan zich aanmelden, voor 5 euro per team ( teams bestaan uit 2 personen ) om je kennis te testen. Naast vragen over de nationale en internationale competities, Oranje en de WK en EK edities van afgelopen decennia, komen er natuurlijk ook vragen voorbij over onze plaatselijke trots Willem ll.

Zet deze datum in je agenda, zoek een teammember en kom volgende week zaterdag meedoen. Er zijn leuke prijzen te winnen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

quiz vraag

Morgen vind de presentatie van  het nieuwe thuis en uit shirt plaats voor het seizoen 2018-2019

Wordt die met of zonder  nieuwe sponsor gepresenteerd?

Duimpje ophoog is zonder sponsor!!!

Duimpje naar beneden met sponsor!!!

Het is eerste duimpje is van mij

Dirruk
Gast
Dirruk

Als beëindigd quizmaster kan ik het antwoord al geven.

Er is nog geen nieuwe hoofdsponsor dus zal het een leeg vlak worden of ze moeten aan de Goirleseweg een marketingcampagne bedenken met wat potentiële mogelijkheden voor geïnteresseerden. Of een slogan op het shirt met de vraag, uw logo hier? Bel 06-BERRY….

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wordt hoofsponsor
Stort op giro 1896,😉

kruik
Lid
kruik

Zolang er maar geen DIRRUK op komt te staan vind ik alles goed

Dirruk
Gast
Dirruk

@kruik.

die kans bestaat toch echt want onze Berry is overal aan het smeken of men aub hoofdsponsorwilwordenbij onze club en dan komt ie vanzelf een keer bij jou of mij uit.

 

En hoe langer het duurt hoe meer de prijs omlaag gaat dus kunnen we het nog betalen ook om op het shirt te mogen staan.

dirruk
Gast
dirruk

@kruik,

En weet je wat het is Noud, je kunt wel een nieuwe naam verzinnen op Tilbo, je blijft gewoon een lul met je onzinnige opmerkingen. En iemand uit Eersel moet zichzelf geen kruik noemen.

kruik
Lid
kruik

Dit lijk wel een onderdeel van de  QUIZ  ,maar dat kan niet

want daar(DURF) jij niet aan mee te doen.

 

Dirruk
Gast
Dirruk

@kruik,

Ik doe daar inderdaad niet aan mee maar ik maak je VIP gast als jij zaterdag mee komt doen. En dan krijg je van mij alle goede antwoorden zodat je kans maakt op de overwinning. Vragen we Evert of ie jou ook gelijk een paar sessie’s wil geven dan stop je misschien met je nikszeggende opmerkingen.

kruik
Lid
kruik

Nikzeggende opmerkingen? geef eens een paar voorbeelden,

ben benieuwd.

MISCHIEN KUN JIJ OOK UITLEGGEN WAAROM IK TELKENS EEN NIEUW WACHTWOORD MOET AANMAKEN ALS IK WIL INLOGGEN.OF HEEFT IEDEREEN DIE HET NIET MET JOU EENS IS HIER  EEN PROBLEEM MEE.

 

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste Kruik,
Ik proef enige frustratie en wanhoop t.o.v. deze website en Dirruk. Dat is toch nergens voor nodig? We zijn allemaal Willem II supporters. Mocht je met iemand willen praten over je boze gevoelens dan kan je altijd bij mij terecht. Het kan je zoveel goed doen.
Evert

kruik
Lid
kruik

Jazeker wij zijn allemaal WillemII supporters,maar wel allemaal met een eigen mening.

O

 

 

 

 

 

 

 

 

Je proeft iets helemaal verkeerds, of je hebt een slechte smaak

Maar dat je hier verplicht bent om achter de azijnzeiker te gaan staan is duidelijk,wens je zaterdag veel plezier

je vriend zal daar de show wel weer gaan stelen,en de

POPIE JOPIE gaan uithangen (de grapjas)

Zo en nu lekker op vakantie doei

 

 

 

 

 

 

Splinter F
Lid
Splinter F

Beste Evert,

Persoonlijk denk ik dat vak F daar niet voor geschikt is (bovendien zit ik, en naar ik weet een heleboel van mijn medesupporters op vak F, alsmede Willem II zelf daar niet op te wachten).

Vak F ligt naast vak E, als je begrijpt wat ik bedoel. Die jongens daar zitten al helemaal niet op Evert en zijn theekransjes met uitsupporters te wachten; die flikkeren je gewoon de gracht in. Zo is het nou eenmaal, daar doe je met je mental coaching geen en f**k aan, dat levert alleen maar problemen op en daar zit niemand op te wachten.

Snorro
Gast
Snorro

Klets niet zo man. Dat kan prima op vakkie F. Zit er al jaren. Als je daar met je theekransje gaat zit kan dat prima!

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Snorro klets zelf nie zo, als Mental coach kan Evert zelf overal wel op reageren dat hoef jij niet te doen voor hem. Met je ik zit er al jaren kan makkelijk. Jullie met 2e denken uit supporters in het gereeel te kunnen houden met de harde kern er naast. Er zijn bekant meer als 100 beveiligers elke wedstrijd aanwezig maar jullie 2 kunnen dat makkelijk handelen. Ik zou graag wel eens willen weten hoe jullie het allemaal voor ogen zien en hoe jullie zo iets zouden uit willen voeren. Mijn idee is om jullie 2 voortaan in het uit… Lees verder »

Snorro
Gast
Snorro

@ van der gijp

Ik blijf lekker zitten waar ik zit, jozef. Ik reageer waarop ik wil.

Als evert en ik in het uitvak plaats nemen dan hebben we ook met die gekke ultras van AZ enzo van doen. Dat willen we natuurlijk helemaal niet! We willen de normale supporters uitnodigen. Niet de wauzen.

Splinter F
Lid
Splinter F

Ik lees wel dat jij en Evert er goed over hebben nagedacht:

Dus niet bij de Ultras in het uitvak, maar wel naast de Ultras van je eigen club. Ik wens jullie succes als jullie je ‘vrienden’ uit Breda op de koffie vragen en plaats nemen in vak F (laag, want de rest is ssc)

Snorro
Gast
Snorro

Beste splinter. Ik zit op rij vier met seizoenkaart. Alles wat uit breda komt, komt niet in aanmerking voor de normalisatie. Die breken Evert en ik eigenhandig samen af.

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Die Evert is of een dijk van een comedian of hij is met proefverlof van Amarant. Eerlijk gezegd hoop ik het eerste om het maar eens positief te benaderen…..

Snorro
Gast
Snorro

Iemand die zich JimvanFessem noemt is ook niet wijs wat mij betreft.

Henkie013
Gast
Henkie013

Wa denkte zelf Jimmy? 10 jaar geleden was Evert geband van Tilbo, toen zat hij op het Tilburg on tour gastenboek. Gewoon een grappenmaker.

Maaszult
Gast
Maaszult

Haha, wat een speurwerk, hulde!

 

Met zo’n geheugen maak je een goede kans om een gooi naar de prijzen te doen in de voetbalquiz, of je nu wel of geen mentale coach hebt. Gefeliciteerd vast Henkie013!

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Evert loopt de boel gewoon een beetje te fucken denk ik. Ik kan er wel om lachen.

kruik
Lid
kruik

Ben bang dat de degene die hier graag beweren alles beter te weten nu plotseling geen tijd hebben.

dirruk
Gast
dirruk

@kruik,

 

Ik ben benieuwd wie je hiermee bedoeld. Ik ben er volgende week zaterdag bij om te kijken wie er met de 1e prijs vandoor gaat. Ik doe zelf niet mee want dat is niet leuk voor de andere deelnemers. Dan weten ze namelijk dat ze hooguit 2e kunnen worden, omdat ik er anders 100% zeker met de hoofdprijs vandoor zou gaan.

 

 

 

 

Dirruk
Gast
Dirruk

Beste Evert,   ik wil je bij deze vragen of ik van jouw diensten gebruik mag maken zodat ik volgende week zaterdag kan vlammen tijdens de voetbalquiz.   Ik ben er eigenlijk zeker van dat ik deze quiz met 2 vingers in m’n neus zou winnen als ik mee zou doen want er zal geen vraag voorbij komen waar ik het antwoord niet op zal weten, zeker als het over Willem ll gaat.   maar een mental coach sessie is altijd meegenomen en ik zou het zeer waarderen als je zaterdag om 19.45 aanwezig bent bij café de Kok. Geef… Lees verder »

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste Dirruk, Ik sta altijd open voor het helpen van mijn medemens echter lijkt het mij niet billijk ten opzichte van andere spelers als ik partij kies voor een team bestaande uit wie dan ook. Een presentator kan ik zeker helpen klaar te stomen voor grote aantallen mensen zijn mannetje te staan door hen bewust te maken van hun sterke punten en lichaamstaal. Hiervoor zou ik echter wel een, met een moeilijke Engelstalige term, baseline measurement voor moeten afnemen en dit betekent zeker 3 intensieve sessies. Na iedere sessie heb je zeker 48 uur nodig om tot jezelf te komen… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Hoi Evert, ik overweeg nu toch wel om klant bij je te worden. Heb je misschien een site waarop ik hierover meer informatie terug kan vinden?

gerrit
Gast
gerrit

Beste Evert,

Ik wil graag een drie daagse intensieve sessie!

Dirruk
Gast
Dirruk

Beste Evert,   ik ben nu toch echt benieuwd naar de baseline measurement van 3 sessies met de 48 uur per sessie om tot mezelf te komen. Als het jouw lukt om bij mij zelfverzekerdheid te kunnen bewerkstelligen maak ik graag gebruik van je diensten. Het is me namelijk in 49 jaar nooit gelukt en m’n baas zei vorige week nog, “degene die jouw heeft aangenomen is eecht een randdebiel”. Toen ik daarna zei dat hij dat was voelde ik me even heel onzeker en wilde ik mezelf versbergen, maar dat was vooral omdat hij me met een stuk hout… Lees verder »

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste Dirruk, Niets menselijks is u vreemd! Hoewel ik vermoed dat u mij in het ootje neemt wat betreft uw werkgever ga ik toch maar even serieus in op de materie met als risico dat ik zometeen voor aap sta. Zelfverzekerheid uitstralen is een bepaalde macht die je over een gezelschap hebt. Het gaat helemaal terug tot toen we nog allemaal oermensen waren. Het recht van de sterkste! Hoewel we elkaar tegenwoordig gelukkig niet meer met takken te lijf gaan bestaat dit fenomeen nog steeds maar noemt men het ‘charisma’ of zelfverzekerdheid. Het gaat vooral om wat u uitstraalt en… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

Beste Evert. Ik ben heel serieus mbt tot mijn werkgever. Ik ben voor het recht van de sterkste en gebruik dat graag als ik het niet met woorden kan winnen. Ik zou ook graag in de oertijd hebben geleefd want tegenwoordig is het best een probleem om het met daden op te lossen als het niet met woorden lukt, want in de oertijd waren er nog geen pliessies.   Wat ik uitstraal wil ik eigenlijk graag afleren want krijg juist vaak te horen dat mensen bang voor mij zijn zonder dat ze weten wie ik ben en als ze me… Lees verder »

Stino1896
Lid
Stino1896

Heeft iemand toevallig nog een komkommer nodig?

Stijn
Gast
Stijn

Ee evert ik weet niet wat jij hebt gerookt maar doe men daar ook een 10tje van.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Een voetbalkennisquiz. Een hartstikke leuk initiatief. Ik ben bang dat mijn feitenkennis op het gebied van voetbalgeschiedenis niet toereikend is om de echte cracks in de luren te leggen. Ik wens alle deelnemers daarom veel plezier en een sportieve en tevens leerzame avond toe!
Evert

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Evert, wellicht kun je als mental coach dienen tijdens de spannende finale? Ik denk dat de koppels die deelnemen wel mentale coaching kunnen gebruiken!

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste meneer/mevrouw Van Berkel,
Ik ben altijd bereid mensen mentaal sterker te maken. Echter is volgende week zaterdag te kort dag. Ik ben geen wonderdokter. Ik heb zeker 3 sessies nodig met een persoon om hem klaar te stomen voor de mindset die nodig is om tot topprestaties te komen.
Evert

Maaszult
Gast
Maaszult

Het is nog drie dagen, dus dat kan precies! Altijd in mogelijkheden denken, niet in hindernissen, heb ik op mijn 3daagse cursus mental coaching geleerd!

Snorro
Gast
Snorro

Evert, heb je je scc voor Vak F al besteld? Ik denk dat een nieuwe supportersgroep op vakkie F belangrijker is dan een mental coach bij café De Kok. Dirruk wint toch wel want die is sowieso ‘mental!

Groetjes Snorro

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste Snorro,
Mijn seioensclubcard voor Vak F is absoluut besteld. Ik ben zeker van mening dat we een wekelijks warm welkom moeten organiseren voor de tegenpartij op vak F. Daar is iedereen bij gebaat.
Evert