Home » Laatste Nieuws » Voetbalquiz zaterdag 23 juni bij Café de Kok

Voetbalquiz zaterdag 23 juni bij Café de Kok

Op zaterdag 23 juni begint bij café de Kok op de Heuvel om 20.00 de grote voetbalquiz.

Iedereen is welkom om mee te doen aan deze quiz en kan zich aanmelden, voor 5 euro per team ( teams bestaan uit 2 personen ) om je kennis te testen. Naast vragen over de nationale en internationale competities, Oranje en de WK en EK edities van afgelopen decennia, komen er natuurlijk ook vragen voorbij over onze plaatselijke trots Willem ll.

Zet deze datum in je agenda, zoek een teammember en kom volgende week zaterdag meedoen. Er zijn leuke prijzen te winnen.

36 reacties

 1. Forza Willem II
  Forza Willem II

  quiz vraag

  Morgen vind de presentatie van  het nieuwe thuis en uit shirt plaats voor het seizoen 2018-2019

  Wordt die met of zonder  nieuwe sponsor gepresenteerd?

  Duimpje ophoog is zonder sponsor!!!

  Duimpje naar beneden met sponsor!!!

  Het is eerste duimpje is van mij

  23

  3
  • Als beëindigd quizmaster kan ik het antwoord al geven.

   Er is nog geen nieuwe hoofdsponsor dus zal het een leeg vlak worden of ze moeten aan de Goirleseweg een marketingcampagne bedenken met wat potentiële mogelijkheden voor geïnteresseerden. Of een slogan op het shirt met de vraag, uw logo hier? Bel 06-BERRY….

   7

   3
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    Wordt hoofsponsor
    Stort op giro 1896,😉

    4

    1
   • Zolang er maar geen DIRRUK op komt te staan vind ik alles goed

    5

    7
   • @kruik.

    die kans bestaat toch echt want onze Berry is overal aan het smeken of men aub hoofdsponsorwilwordenbij onze club en dan komt ie vanzelf een keer bij jou of mij uit.

     

    En hoe langer het duurt hoe meer de prijs omlaag gaat dus kunnen we het nog betalen ook om op het shirt te mogen staan.

    6

    5
   • @kruik,

    En weet je wat het is Noud, je kunt wel een nieuwe naam verzinnen op Tilbo, je blijft gewoon een lul met je onzinnige opmerkingen. En iemand uit Eersel moet zichzelf geen kruik noemen.

    6

    5
   • Dit lijk wel een onderdeel van de  QUIZ  ,maar dat kan niet

    want daar(DURF) jij niet aan mee te doen.

     

    0

    1
   • @kruik,

    Ik doe daar inderdaad niet aan mee maar ik maak je VIP gast als jij zaterdag mee komt doen. En dan krijg je van mij alle goede antwoorden zodat je kans maakt op de overwinning. Vragen we Evert of ie jou ook gelijk een paar sessie’s wil geven dan stop je misschien met je nikszeggende opmerkingen.

    4

    0
 2. Splinter F

  Beste Evert,

  Persoonlijk denk ik dat vak F daar niet voor geschikt is (bovendien zit ik, en naar ik weet een heleboel van mijn medesupporters op vak F, alsmede Willem II zelf daar niet op te wachten).

  Vak F ligt naast vak E, als je begrijpt wat ik bedoel. Die jongens daar zitten al helemaal niet op Evert en zijn theekransjes met uitsupporters te wachten; die flikkeren je gewoon de gracht in. Zo is het nou eenmaal, daar doe je met je mental coaching geen en f**k aan, dat levert alleen maar problemen op en daar zit niemand op te wachten.

  2

  2
  • Klets niet zo man. Dat kan prima op vakkie F. Zit er al jaren. Als je daar met je theekransje gaat zit kan dat prima!

   1

   6
   • Snorro klets zelf nie zo, als Mental coach kan Evert zelf overal wel op reageren dat hoef jij niet te doen voor hem.

    Met je ik zit er al jaren kan makkelijk.

    Jullie met 2e denken uit supporters in het gereeel te kunnen houden met de harde kern er naast. Er zijn bekant meer als 100 beveiligers elke wedstrijd aanwezig maar jullie 2 kunnen dat makkelijk handelen.

    Ik zou graag wel eens willen weten hoe jullie het allemaal voor ogen zien en hoe jullie zo iets zouden uit willen voeren.

    Mijn idee is om jullie 2 voortaan in het uit vak te zetten in plaats van uit supporters op lange zijde. Er zijn immers ook kinderen die normaal voetbal willen kijken met hun familie op de lange zijde en die wil ik geen plaats laten ontnemen door jullie plannen.

    3

    1
   • @ van der gijp

    Ik blijf lekker zitten waar ik zit, jozef. Ik reageer waarop ik wil.

    Als evert en ik in het uitvak plaats nemen dan hebben we ook met die gekke ultras van AZ enzo van doen. Dat willen we natuurlijk helemaal niet! We willen de normale supporters uitnodigen. Niet de wauzen.

    0

    2
   • Splinter F

    Ik lees wel dat jij en Evert er goed over hebben nagedacht:

    Dus niet bij de Ultras in het uitvak, maar wel naast de Ultras van je eigen club. Ik wens jullie succes als jullie je ‘vrienden’ uit Breda op de koffie vragen en plaats nemen in vak F (laag, want de rest is ssc)

    2

    0
   • Beste splinter. Ik zit op rij vier met seizoenkaart. Alles wat uit breda komt, komt niet in aanmerking voor de normalisatie. Die breken Evert en ik eigenhandig samen af.

    1

    1
 3. jimvanfessem

  Die Evert is of een dijk van een comedian of hij is met proefverlof van Amarant. Eerlijk gezegd hoop ik het eerste om het maar eens positief te benaderen…..

  5

  1
  • Iemand die zich JimvanFessem noemt is ook niet wijs wat mij betreft.

   3

   2
  • Wa denkte zelf Jimmy? 10 jaar geleden was Evert geband van Tilbo, toen zat hij op het Tilburg on tour gastenboek. Gewoon een grappenmaker.

   9

   0
   • Haha, wat een speurwerk, hulde!

     

    Met zo’n geheugen maak je een goede kans om een gooi naar de prijzen te doen in de voetbalquiz, of je nu wel of geen mentale coach hebt. Gefeliciteerd vast Henkie013!

    5

    1
  • Guillaume1896

   Evert loopt de boel gewoon een beetje te fucken denk ik. Ik kan er wel om lachen.

   2

   0
 4. Ben bang dat de degene die hier graag beweren alles beter te weten nu plotseling geen tijd hebben.

  2

  0
  • @kruik,

    

   Ik ben benieuwd wie je hiermee bedoeld. Ik ben er volgende week zaterdag bij om te kijken wie er met de 1e prijs vandoor gaat. Ik doe zelf niet mee want dat is niet leuk voor de andere deelnemers. Dan weten ze namelijk dat ze hooguit 2e kunnen worden, omdat ik er anders 100% zeker met de hoofdprijs vandoor zou gaan.

    

    

    

    

   6

   12
 5. Beste Evert,

   

  ik wil je bij deze vragen of ik van jouw diensten gebruik mag maken zodat ik volgende week zaterdag kan vlammen tijdens de voetbalquiz.

   

  Ik ben er eigenlijk zeker van dat ik deze quiz met 2 vingers in m’n neus zou winnen als ik mee zou doen want er zal geen vraag voorbij komen waar ik het antwoord niet op zal weten, zeker als het over Willem ll gaat.

   

  maar een mental coach sessie is altijd meegenomen en ik zou het zeer waarderen als je zaterdag om 19.45 aanwezig bent bij café de Kok. Geef jij mij de inspiratie en motivatie en krijg jij van mij de juiste antwoorden zodat we er met de hoofdprijzen vandoor gaan!!

  9

  7
  • Evert de Goalehouder

   Beste Dirruk,

   Ik sta altijd open voor het helpen van mijn medemens echter lijkt het mij niet billijk ten opzichte van andere spelers als ik partij kies voor een team bestaande uit wie dan ook. Een presentator kan ik zeker helpen klaar te stomen voor grote aantallen mensen zijn mannetje te staan door hen bewust te maken van hun sterke punten en lichaamstaal. Hiervoor zou ik echter wel een, met een moeilijke Engelstalige term, baseline measurement voor moeten afnemen en dit betekent zeker 3 intensieve sessies. Na iedere sessie heb je zeker 48 uur nodig om tot jezelf te komen en dus denk ik niet dat het realistisch is te denken dat we voor dit evenement deze zelfverzekerdheid kunnen bewerkstelligen. Ik denk dat het goed is voor jezelf een logboek bij te houden tijdens deze quiz met wat er goed en fout ging, op welke momenten je je onzeker voelt en wilt verbergen. Dan kunnen we daarna, mocht dat wenselijk zijn, beginnen met deze sessies.
   Evert

   2

   4
   • UNITED

    Hoi Evert, ik overweeg nu toch wel om klant bij je te worden. Heb je misschien een site waarop ik hierover meer informatie terug kan vinden?

    2

    2
   • Beste Evert,

    Ik wil graag een drie daagse intensieve sessie!

    4

    2
   • Beste Evert,

     

    ik ben nu toch echt benieuwd naar de baseline measurement van 3 sessies met de 48 uur per sessie om tot mezelf te komen. Als het jouw lukt om bij mij zelfverzekerdheid te kunnen bewerkstelligen maak ik graag gebruik van je diensten. Het is me namelijk in 49 jaar nooit gelukt en m’n baas zei vorige week nog, “degene die jouw heeft aangenomen is eecht een randdebiel”. Toen ik daarna zei dat hij dat was voelde ik me even heel onzeker en wilde ik mezelf versbergen, maar dat was vooral omdat hij me met een stuk hout achterna kwam.

     

    Ik ga voor mezelf volgende week tijdens de quiz  een logboek bijhouden en we hebben zeker contact. Kan ik je eventueel tijdens de quiz bellen als ik vragen heb of als ik even behoefte heb om gewoon te praten over mijn gevoelens op dat moment?

     

    12

    2
   • Evert de Goalehouder

    Beste Dirruk,

    Niets menselijks is u vreemd! Hoewel ik vermoed dat u mij in het ootje neemt wat betreft uw werkgever ga ik toch maar even serieus in op de materie met als risico dat ik zometeen voor aap sta.

    Zelfverzekerheid uitstralen is een bepaalde macht die je over een gezelschap hebt. Het gaat helemaal terug tot toen we nog allemaal oermensen waren. Het recht van de sterkste! Hoewel we elkaar tegenwoordig gelukkig niet meer met takken te lijf gaan bestaat dit fenomeen nog steeds maar noemt men het ‘charisma’ of zelfverzekerdheid. Het gaat vooral om wat u uitstraalt en dat is echt aan te leren. Wellicht is het een goed idee om het logboek bij te houden en hier te plaatsen zodat ik daar op kan reageren. Het is wellicht leerzaam voor de mensen die in de basis erg offensief op mental coaching reageren.
    Evert

    6

    1
   • Beste Evert. Ik ben heel serieus mbt tot mijn werkgever.

    Ik ben voor het recht van de sterkste en gebruik dat graag als ik het niet met woorden kan winnen. Ik zou ook graag in de oertijd hebben geleefd want tegenwoordig is het best een probleem om het met daden op te lossen als het niet met woorden lukt, want in de oertijd waren er nog geen pliessies.

     

    Wat ik uitstraal wil ik eigenlijk graag afleren want krijg juist vaak te horen dat mensen bang voor mij zijn zonder dat ze weten wie ik ben en als ze me dan kennen zeggen ze vaak ( uitzonderingen daargelaten natuurlijk ) dat ik best meeval voor een losgeslagen debiel.

     

    Ik denk alleen niet dat men hier op Tilbo zit te wachten op mijn logboek. Als ik nu iets post krijg ik meestal zoveel downieduimpjes dat ik er heel m’n zolder inmiddels mee vol heb liggen.

     

    5

    2
  • Heeft iemand toevallig nog een komkommer nodig?

   5

   0
 6. Ee evert ik weet niet wat jij hebt gerookt maar doe men daar ook een 10tje van.

  18

  0
 7. Evert de Goalehouder

  Een voetbalkennisquiz. Een hartstikke leuk initiatief. Ik ben bang dat mijn feitenkennis op het gebied van voetbalgeschiedenis niet toereikend is om de echte cracks in de luren te leggen. Ik wens alle deelnemers daarom veel plezier en een sportieve en tevens leerzame avond toe!
  Evert

  6

  8
  • Evert, wellicht kun je als mental coach dienen tijdens de spannende finale? Ik denk dat de koppels die deelnemen wel mentale coaching kunnen gebruiken!

   10

   0
   • Evert de Goalehouder

    Beste meneer/mevrouw Van Berkel,
    Ik ben altijd bereid mensen mentaal sterker te maken. Echter is volgende week zaterdag te kort dag. Ik ben geen wonderdokter. Ik heb zeker 3 sessies nodig met een persoon om hem klaar te stomen voor de mindset die nodig is om tot topprestaties te komen.
    Evert

    5

    7
   • Het is nog drie dagen, dus dat kan precies! Altijd in mogelijkheden denken, niet in hindernissen, heb ik op mijn 3daagse cursus mental coaching geleerd!

    19

    0
   • Evert, heb je je scc voor Vak F al besteld? Ik denk dat een nieuwe supportersgroep op vakkie F belangrijker is dan een mental coach bij café De Kok. Dirruk wint toch wel want die is sowieso ‘mental!

    Groetjes Snorro

    3

    5
   • Evert de Goalehouder

    Beste Snorro,
    Mijn seioensclubcard voor Vak F is absoluut besteld. Ik ben zeker van mening dat we een wekelijks warm welkom moeten organiseren voor de tegenpartij op vak F. Daar is iedereen bij gebaat.
    Evert

    3

    1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *