VIDEO: Tilburg Tifosi XV jaar

6
919

Afgelopen zondag pakte Tilburg Tifosi voor en tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord al uit met een fantastische sfeeractie. De hele KingSide was overdekt met een megadoek, en voor de KingSide hingen over de hele korte zijde spandoeken met Tilburg Tifosi XV jaar.

Afgelopen maandag kwamen 100 Willem II supporters en Fran Sol en Pol Llonch naar het Koning Willem II Stadion om onder leiding van de leden van Tilburg Tifosi een mooi filmpje op te nemen. Het donkere Koning Willem II Stadion werd in de vorm van XV (15) verlicht met tientallen fakkels. Een drone filmde het prachtige schouwspel van boven.

Tilburg Tifosi liet zowel zondag als maandagavond zien waarom ze bij de top van Nederland behoren.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tilburg013
Gast
Tilburg013

Mooi dat onze Spaanse toppers hier ook in voorkomen! Je merkt dat we dit jaar er als team staan (supporters, spelers, technische staf en sponsoren). De sfeer is goed en er heerst een eenheid op zowel de tribune als op het veld! Volgende week met z’n alle de ratjes oprollen en daarna zou het mooi zijn om weer een groot feest te organiseren bij terugkomst!

barry
Lid
barry

Gaaf filmpje!

maxtrash
Lid
maxtrash

Goed bezig heren!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Gaaf filmpje mannen.
Wat is dankzij de verschillende supporters organisaties. Tifosi, KingZine, ks79, Vak É, Supportersub. Onze club qua support en beleving enorm gegroeid. Ook samenwerking is goed. Dit moeten we zou houden en waarmogelijk nog verder groeien

Onze stad, ons leven,onze club
🔴⚪🔵Wij zijn Willem II🔴⚪🔵

wil
Gast
wil

Schitterend.

Frank van Mosselveld
Gast
Frank van Mosselveld

hebben fran en llonch nu ook een stadionverbod want dan moeten we serieus overwegen de volgende pot op het trainingsveld af te werken.