VIDEO: Hyypia song krijgt tweede leven voor Isak

18
1155

Alexander Isak scoorde twee keer in Almelo, en leverde twee assists bij de 3-4 overwinning. Twintig jaar geleden galmde een song voor Sami Hyypia door de Nederlandse stadions. Dinsdagavond kreeg deze song in Almelo een tweede leven voor het fenomeen Alexander Isak.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Johnbo
Gast
Johnbo

We moeten Isak aan een vriendin helpen hier in Tilburg, Fran bleef ook langer omdat zijn vriendin het goed had hier in Tilburg, dus koppel hem aan een leuke meid en wie weet …………😇😇

Opa Henk
Gast
Opa Henk

Hoorde al een week geleden dat de supportersgroep Amigos Amigos met een aparte bus (party bus) al kaartjes gereserveerd hebben voor vak X en dit vak en de bussen zijn al geheel uitverkocht. Een leuk iniatief van deze supportersgroep, maar hoe kan het dat zij wel het vak en zelfs de prijs(70 euro) al weten en dat wij dit later pas kunnen kiezen? En wordt er straks bij de keuze van het vak rekening gehouden met de seizoenkaarthouders van vak ABC en eventueel E? Ik vindt het maar een rare constructie dat je eerst een kaartje koopt en ( nog)… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Isak is geen buiten categorie maar buiten buiten ennog een buiten categorie zo speler haal je nooit meer. Wat een baas

Zekur
Gast
Zekur

De Giraffe schiet ons hoogst persoonlijk Europa in de komende tijd.

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Isaaak heey isaaak hoo? Sorry hoor maar dat was meer een ringtoon voor op de nokia 3210. Die jongen verdiend een spandoek, is het mogelijk dit te realiseren? Ik ben wel bereidt om daar voor een donatie te doen. De mensen die dit kunnen onder de Willem II supporters zijn echt super creatief in de dingen die ze maken. En die zouden Isak zo hier kunnen laten spelen ook volgend seizoen. Alleen om die spandoeken ben ik al trots om Willem II supporter te zijn. Kippenvel bij elke creatie weer! En dat kan je zo ook over brengen na zo’n… Lees verder »

VakH
Gast
VakH

Geweldige support! Maar wat mij wel verbaasd dat mensen roepen ‘support the team, not the player’ en dat er dan toch voor individuen een song is gekomen. #jezelfnietvoordegekhouden

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Voor Sol was er toch ook een song? En zo zijn er wel meer spelers die wanneer ze goed spelen toegezongen worden.

VakH
Gast
VakH

Die tel ik ook mee, uiteraard een uitzondering op dat ene moment want dat heeft niks moet voetbal te maken.

Het is gewoon hypocriet. Elf man staan op een veld te knallen en de gewaardeerde kingside maakt alleen een lied voor de publiekslievelingen. Dan zou je voor allemaal een lied moeten maken

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Laten we dan gelijk alle spandoeken weg halen in het stadion die maar over 1 speler gaan.

VakH
Gast
VakH

Of niet, verandering kost tijd. Je kunt ook indien een speler met een spandoek is weg gegaan en nieuwe neutralere ophangen. Opties zat!

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Maar je snapt toch wel dat Isak van een te hoog niveau is voor Willem II? En dat we trots moeten zijn op zo’n speler dat hij voor ons voetbalt?

Heb gisteren dan thuis Fox sports gekeken maar als hij aan de bal is gebeurd er echt iets. Zelfs de commentator zei dat het een top speler gaat worden. Alles gaat zo makkelijk bij die jongen en hij is pas 19 jaar. En als je hem in de rust dan op een fietsje ziet zitten om zich warm te houden.

Prachtig echt waar.

VakH
Gast
VakH

Helemaal mee eens! Isak kan verdomd goed ballen. Juiste inzicht met een hele degelijke techniek. Mochten we ooit de kans krijgen krijgen om hem nog een jaar te aanschouwen, dan gelijk doen. En misschien helpt zo’n song wel een mini beetje extra in zijn keuze, dan nog dan blijf ik bij mijn standpunt.

JTW
Gast
JTW

Fantastisch uitvak, beste van het seizoen. Logisch ook. Op een dinsdagavond in Almelo, dan ben je met 500 fanatiekelingen. Dat werkt vele malen beter dan met 1000 man bij Vitesse tijdens een Awayday.

Ferry van de Z
Gast
Ferry van de Z

Wat een geweldige support gisteren in Almelo maar mag ik zeggen dat ik dit liedje echt verschrikkelijk vind? Alleen Isaaaaaaak, Isaaaaaak is toch veel beter.

Polonaise
Gast
Polonaise

Ferry misschien is het beter als je dan niks zegd😬

Henkie013
Lid
Henkie013

Zegd? Dan kunde ook beter van oe toetsenbord afblijven. smile