VIDEO: Alvast in de stemming komen….

5
903
Crowley en Vrousai zorgde met hun treffers voor de overwinning! (fot: (c) Toin Damen)

De spanning neemt toe. De halve finale tegen AZ levert veel zenuwen en spanning op. Om alvast in de stemming te komen kijken we nog even terug op al die mooie sfeermomenten van dit seizoen.

Vanaf de eerste minuut van het nieuwe seizoen staan de supporters als een blok achter de Tricolores. Volle uitvakken, nieuwe songs en massale steun; donderdag tegen AZ moet alles samenkomen!

Kom in de middag naar de binnenstad en sluit aan!
Programma start om 15.00 uur.

We begonnen ons bekeravontuur op dinsdag 25 september in Volendam. Een bomvol uitvak en vele supporters op de andere vakken (helaas kregen we niet meer kaarten) zorgden voor een lekker sfeertje. Willem II won met 1-2.

Tijdens de 1/8e finale tegen AFC verhuisde in de rust een groep KingSiders naar vak M. Het sjalalaalalala NUL EEN DRIE klonk lekker op en neer.

Het niet de beste, maar wel de gekste klinkt wekelijks vanuit de Willem II vakken. Bij Willem II – Heracles (5-0) klonk het voor de eerste keer in het Koning Willem II Stadion.

En dat werd tijdens de Derby tegen Nak nog eens dunnetjes overgedaan.
Inhaken!

En wat te denken van die heerlijke uitvakken. Sittard was een onvergetelijke wedstrijd met een heerlijke sfeer van de 800 fanatiekelingen in het uitvak.

En laat het SJALALALALALA NUL EEN DRIE net als tegen Feyenoord thuis maar weer door het hele stadion galmen.

En uiteraard vieren we net als tegen Nac de overwinning met de spelers.

En klink La Pegatina weer als we de laatste minuten de overwinning vieren tegen AZ.

 

 

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments