Viaduct A27 opgevrolijkt voor brabantse derby

85
5699
Ingezonden Persbericht Zojaaah 2.0:

Afgelopen nacht heeft het pittoreske Oosterhout bezoek gehad van enkele lieden die opereren onder de naam ZOJAAAH 2.0.
Dit is een voortvloeisel van het Zojaaah actie team, welke een decennia geleden meerdere malen ludieke acties hebben opgevoerd rondom de (enige echte) Brabantse derby tussen Willem II en Nac.

“De gemeente Breda heeft ons op het idee gebracht om de geweldsspiraal tussen beide clubs te verbreken en daarom zijn we aan een felicitatie-actie begonnen voor de toch al zo onder vuur liggende keeper Jelle ‘Bassie’ ten Rauwelaar”, aldus Zojaaah.
“Ons is ter oren gekomen dat deze grabbelaar binnenkort wederom vader wordt en we hopen dan ook dat dit prille geluk de misère van het degradatievoetbal even kan doen vergeten”.

Zojaaah heeft afgelopen nacht een spandoek opgehangen over het verpauperde viaduct over de A27 zodat Bassie uuuuhhhh Jelle deze gelukwens al van verre kan aanschouwen. Ook zijn er, vanuit de gehele Tilburgse bevolking, de afgelopen week al vele gelukwensen per post bij de Bredase ex-aanvoerder bezorgd.
“We hopen na alle pesterijen die in het verleden over en weer hebben plaatsgevonden, dat Jelle en zijn minnares hier warme herinneringen aan overhouden”

Op de vraag of de rivaliteit dan helemaal weg is, volgt een eenduidig antwoord: “Natuurlijk niet! We hopen allemaal, puur op sportieve gronden, dat Jelle komende zondag ook weer alle moeite heeft om zijn ballen in bedwang te houden.”

viaductbrug
Het viaduct bij de A27 met het spandoek ”Jelle kan zijn eigen ballen niet in bedwang houden”
Foto’s: Zojaaah 2.0

85 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments