VI vraagt om culthelden Willem II

150
4108
foto (c) Toin Damen

Deze week ontvingen we bericht van de redactie van VI. VI komt met een nieuwe rubriek waarin culthelden centraal staan, zo ook die van de Tricolores. De redactie van VI heeft Tilbo gevraagd er voor te zorgen dat er drie namen gekozen worden namens alle Willem II supporters, en heeft daarbij aangegeven dat we zelf mogen invullen hoe we tot een zo representatief mogelijk trio komen. 

We hebben besloten om een topic te openen waarin supporters namen kunnen noemen die het volgens hen zeker verdienen om uitgelicht te worden in de nieuwe rubriek van VI. 

Voor de duidelijkheid: we zoeken dus niet naar de beste voetballers die ooit de clubkleuren hebben verdedigd. Wel de paradijsvogels, de vrijbuiters, de hele en halve gekken, de publiekslievelingen. Spelers die, ondanks hun gebreken, werden gekoesterd en worden herinnerd.

Jullie inbreng wordt vervolgens verwerkt in een poll die later deze week online komt. Middels de poll worden er drie namen gekozen die wij weer doorgeven aan VI. Wanneer de poll is afgesloten zullen wij de uitslag met jullie delen. 

We zien in de reacties graag jullie culthelden verschijnen!

150 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments