VI: Ten Hag trainer van het jaar; Koster 7e

12
1480
Bron: Toin Damen

Na afloop van de competitie worden allerlei ranglijsten gepubliceerd. Beste spelers, trainers, supporters, verzorgers en verzin het maar.

Voetbal International geeft wekelijks cijfers aan spelers en trainers. Op basis van deze cijfers is Erik ten Hag verkozen tot beste trainer van het seizoen. Hij bleef Mark van Bommel en John van den Brom voor. Dick Lukkien en Maurice Steijn die met veel minder mindelen met hun teams een prima prestatie leverden worden terecht ook hoog beoordeeld.

Adrie Koster die met Willem II tiende werd en de bekerfinale haalde staat op de zevende plaats.

Klik hier voor volledige ranglijst >>>

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Koster heeft met Willem II op zich een prima seizoen gedraaid waar ik voorhand voor getekend zou hebben. Mooi dat hij hiervoor “beloond” wordt met deze rangschikking (voor wat het waard is). Is wat mij betreft een verademing na VDL en (laatste seizoen) Streppel. Ik heb ook het idee dat veel negativiteit van de laatste weken gevoed is door de media (incl. de commentaren hier op Tilbo). Ik denk dat maar weinig mensen echt zicht hebben op de situatie en sfeer binnen het team en technische staf, maar iedereen vormt daar wel een mening over. Bovendien wordt een ontevreden speler… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Het is toch allemaal echt begonnen met het niet opstellen van Crowley en Vrousai in de bekerfinale. En daar zijn niet de media, en ook niet de supporters verantwoordelijk voor. Koster hoeft van mij niet weg, maar hij mag op zijn minst zijn eigen fouten weleens een keer gaan erkennen. Dat heb ik hem volgens mij nog niet één keer horen doen. Het ligt net iets te vaak aan de uitvoering van de spelers.

Wally58
Lid
Wally58

Geeft hij toch nooit toe volgens mij speelde hij uit tegen AJAX ook met drie verdedigers ?

SargentD
Lid
SargentD

Yep, dat vond ik zelfs gekkenwerk en te aanvallend, haha…

Shoukov
Lid

Guillaume, dit zijn woorden naar mijn hart: niet het onderbuikgetetter, maar gewoon een aantal overwegingen.

Wally58
Lid
Wally58

Nog veel te hoog gezien soms de opstelling en het wisselen de laatste paar minuten, geen respect voor spelers ! Laatste weken veel kapot gemaakt hoop niet dat, dat door gaat spelen volgend seizoen en dan weer Dankerlui de voorkeur krijgt als aanvaller boven Vrousai.

Frietmet
Lid

Voor de buitenwereld heeft hij een prima prestatie geleverd. Maar als je het dan toch voor elkaar krijgt onrust te veroorzaken ( reden van zijn komst was rust en ervaring ) ben je wat mij betreft af. Hopelijk is alles in de zomer opgelost en kunnen we met frisse start beginnen, daarom ook wel goed dat er weer veel spelers komen. Kan zomaar zijn dat Peters volgend jaar geen basissepler meer is. Ik zou scouten op 2 CV die je lang vast kunt leggen en elkaar goed aanvullen.

RobinV
Gast
RobinV

Tsja, tot een maand geleden nog in de top 5, maar nu is een 7e positie nog aan de hoge kant..

SargentD
Lid
SargentD

Eens. Hopelijk gaat ie komende zomer even goed in de spiegel kijken ook, want zonder die rare laatste anderhalve week is het een prima trainer voor ons denk ik.

ut Reijenaarke
Lid

SargentD; Inderdaad moet hij eens zelf in de spiegel kijken, want wat hij net voor t/m de laatste wedstrijd het totaal vergooid heeft.

Dre
Lid
Dre

Laatste anderhalve week? Er is sinds dat kaart relletje tegen Emmen alleen maar onrust geweest. Avdijaj, kristensson, ozbiliz, peters. Verhaal Lieftink ook raar.

SargentD
Lid
SargentD

Ik dacht laat ik mezelf eens een keer van de genuanceerde kant zien. smile