Verleng vanaf nu je seizoenkaart

47
4525
FB_IMG_1621248899043.jpg
FB_IMG_1621248899043.jpg

Geen zenuwslopende play-off wedstrijd tegen NAC vandaag. Wel de kans om je seizoenkaart te verlengen. Vanaf vandaag is dit mogelijk. Je krijgt van Willem II de garantie op minimaal 10 wedstrijden en een stripboek cadeau. Lees hieronder het bericht van Willem II of klik hier om naar de website van Willem II te gaan om jouw seizoenkaart te verlengen.

Leev’ hoezee, voor Willem II

Op 12 augustus wordt de trots van het voetballand 125 jaar. Een jubileumseizoen lang vieren we dat onze club deze prachtige leeftijd bereikt heeft. Dat doen we het liefst met jou erbij, want we kunnen niet zonder de aanwezigheid en steun van onze supporters. Hoogtepunten vieren we samen! 

Je kunt vanaf nu jouw seizoenkaart verlengen. Wereldwijd zien we weer steeds meer supporters in de stadions. Daardoor hebben we goede hoop dat we komend seizoen weer thuiswedstrijden met de steun van het rood-wit-blauwe leger mogen spelen. Toch moeten we er rekening mee houden dat we vanwege corona-maatregelen wedstrijden zonder jouw steun in het stadion spelen. Het risico op het spelen zonder supporters dragen we samen.

Garantie op tien wedstrijden
Een Eredivisieseizoen telt zeventien thuiswedstrijden. Op basis van de losse ticketprijzen heb jij de aanschafwaarde van je seizoenkaart er na tien duels uit. Dat is één van de voordelen van een seizoenkaart. Ondanks de positieve vooruitzichten kan het komend seizoen voorkomen dat deels zonder supporters gevoetbald wordt. We kiezen ervoor om een eventuele tegemoetkomingsregeling in te laten gaan vanaf zeven gemiste wedstrijden. Dat betekent dat je bij de aanschaf van jouw seizoenkaart akkoord gaat dat er geen tegemoetkoming is als je tien wedstrijden of meer in de reguliere competitie kunt bezoeken.

Stripboek cadeau
Verleng jij jouw seizoenkaart binnen de verlengperiode dan ontvang je gratis het unieke stripboek Trots van het Voetballand (à €12,50). Het stripboek is door de Koningsclub gemaakt ter ere van het 125-jarig bestaan van de club en vertelt iconische en verrassende verhalen uit de geschiedenis van de club.

47 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments