Upd: extra kaarten Heracles

74
10183

Update:

20-09-2021 11:00:
Omdat de stadions weer 100% vol mogen zijn er 170 autokaarten voor Heracles extra beschikbaar gekomen. Deze zijn per direct te bestellen via tickets.willem-ii.nl .

09-09-2021 17.15 uur
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar in de webshop.
18:35 => UITVERKOCHT

RKC-Willem II  
Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op dinsdag 21 september een busreis naar de wedstrijd RKC– Willem II. Het betreft hier een verplichte buscombi. De bussen vertrekken vanaf 19.30 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Waalwijk, waar om 21.00 uur de aftrap is. Er zijn 400 kaarten beschikbaar 

In het uitvak wordt bier geschonken.  

Heracles Almelo-Willem II  
Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op zaterdag 2 oktober een busreis naar de wedstrijd Heracles– Willem II. Het betreft hier een auto/buscombi. De bussen vertrekken vanaf 15.45 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Almelo, waar om 20.00 uur de aftrap is. Er zijn 330 kaarten beschikbaar. 

In het uitvak wordt bier geschonken.  


Combitickets prijzen RKC en Heracles Almelo (uitsluitend vrienden Stichting KingZine en leden Supportersclub): 
Stichting KingZine en leden Supportersclub: Vrienden/leden betalen €38,00 voor deze beide wedstrijden. De verkoop start op woensdag 8 september om 20.00 uur. Per lidmaatschap kan je 1 kaart kopen met een geldig nummer. Totaal zijn er 200 combi kaarten beschikbaar.


Prijzen RKC-Willem II (uitsluitend vrienden Stichting KingZine en leden Supportersclub):
Vrienden/leden betalen €19,- De verkoop start op woensdag 8 september om 20.00 uur. Per lidmaatschap kan je 1 kaart kopen met een geldig nummer.  Totaal zijn er 140 losse tickets beschikbaar.


Prijzen Heracles Almelo Stichting KingZine en Supportersclub:
Leden betalen €19,- en niet leden betalen €29,- De verkoop start op woensdag 8 september om 20.00 uur. Per lidmaatschap kan je 1 kaart kopen met een geldig nummer.
Totaal zijn er 30 losse tickets beschikbaar.  

Verkoop buskaarten Stichting KingZine: Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te bestellen via www.tilbo.com/webshop  
Vanaf dit seizoen is het mogelijk om bij de busreizen te pinnen.

Verkoop buskaarten Supportersclub: Kaarten voor de Supportersclub Willem II zijn online te bestellen via https://www.scwillemii.nl/shop/

Voor het instappen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar. Bij de Supportersclub kan vanaf dit seizoen enkel met pin betaald worden in de bus. In de bus is het dragen van een mondkapje noodzakelijk op momenten dat er niet gedronken wordt.


Autocombi Heracles Almelo:
– Prijs €9,-
– 20 parkeerkaarten (50 kaarten)
– Verkoop minimaal 1 op 3
– Omwisselpunt vanaf 19.00 uur bij het uitvak. Het is niet toegestaan op de binnenstad van Almelo te bezoeken.
Bij het omwisselen dient een geldige QR code in de Corona Check App getoond te worden door iedereen ouder dan 12 jaar. 

Update
Kaarten zijn vanaf 8 september 15.00 uur t/m 1 oktober 17.00 uur te koop via tickets.willem-ii.nl Als er een account wordt aangemaakt via tickets.willem-ii.nl kun je de kaarten bestellen. Op=Op 

Abonneren
Abonneren op
guest
74 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments