Home » Busreizen » Verkoopinformatie Feyenoord-Willem II; Eerste 1000 kaarten verkocht.

Verkoopinformatie Feyenoord-Willem II; Eerste 1000 kaarten verkocht.

Update: 11-02-2018 20.05 uur
De eerste 1000 kaarten van Stichting KingZine en de supportersclub zijn verkocht! Waarschijnlijk krijgen we aanstaande woensdag meer duidelijkheid of de autocombi door gaat. Zo niet dan gaan er nog 200 kaarten in de vrije verkoop.

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op woensdag 28 februari een busreis naar de bekerwedstrijd Feyenoord– Willem II. Het betreft een verplichte buscombi.
De bussen vertrekken in 2 clusters vanaf het Koning Willem II stadion richting Rotterdam waar om 20.45 de aftrap is.
De bussen van de supportersclub vertrekken om 18.15 uur en de bussen van Stichting KingZine om 18.45 uur.


Verkoopinformatie Stichting KingZine:
De verkoop start op donderdag 8 februari om 19.00 uur. Alleen vrienden van Stichting KingZine hebben de gelegenheid om één kaart aan te schaffen. Wanneer er nog kaarten over zijn gaan deze op maandag 12 februari om 10.00 uur in de verkoop voor niet vrienden. Wanneer je graag met een groep bij elkaar wilt zitten in de bus, bestelt 1 persoon de kaarten voor de hele groep en vermeld de namen + geboortedatum in het opmerkingen veld. Jullie zitten dan gegarandeerd bij elkaar. Bestelt er iemand later dan kan je als wens in het opmerkingenveld noteren dat je graag bij iemand wilt zitten. Garantie kunnen we echter niet geven.

Prijzen Stichting KingZine:
Vrienden betalen €23,00 en niet vrienden betalen € 33,00 voor deze reis.
Kaarten voor de Stichting KingZine zijn online te koop via: www.tilbo.com/webshop


Verkoopinformatie Supportersclub Willem II:
De verkoop start op donderdag 8 februari om 19.00 uur. Alleen leden van de Supportersclub Willem II hebben de gelegenheid om één kaart p.p. (per lidnummer) aan te schaffen. Wanneer er nog kaarten over zijn gaan deze op maandag 12 februari om 10.00 uur in de verkoop voor niet leden. De bussen worden ingedeeld op volgorde van bestelling. Wil je graag met iemand samen zitten, zorg dan dat je samen bestelt.

Prijzen Supportersclub:
Leden betalen €23,00 niet leden betalen €33,00 voor deze reis.
Kaarten van de supportersclub zijn online te koop via  www.willem2.org/shop

 

Autocombi?
We zijn nog aan het proberen om supporters ook de mogelijkheid te bieden om met de auto af te reizen. Dit verzoek ligt bij de politie Rotterdam. Wanneer we toestemming krijgen zullen er 200 kaarten in de verkoop gaan. De regeling zal dan zijn: 50 auto’s en 1 op 4 verkoop. De verkoop zal dan plaats vinden via www.besteljekaartje.nl
Wanneer de autocombi niet mogelijk is zullen op een later tijdstip de overige 200 kaarten in de verkoop gaan bij zowel Stichting KingZine en de supportersclub Willem II.

Er zijn 1200 kaarten beschikbaar.

41 reacties

 1. Ik heb 1 kaartje over voor de supportersclub bussen.

  0

  0
 2. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Op dit moment zijn er 1000 kaarten vetkocht

  0

  0
 3. pirot Russia

  En wij die alle wedstrijden met de auto gaan en geen lid zijn dan, wij kunnen barsten ! En bedankt

  even voor de goede orde, durf wel te stellen dat wij het meeste zijn gegaan van jullie allemaal, enkele uitzonderingen daar gelaten en dat al ruim 25 jaar ! Hartstikke tof zo, nogmaals bedankt en als wij niet aan kaartjes kunnen komen dan vallen jullie maar kapot en is het voortaan -4 die meegaan.

   

  wij staan er in de zomer en in de sneeuw

  14

  6
  • TTB

   Uit je bericht maak ik op dat je Kingzine/Supportersclub persoonlijk aanvalt/verantwoordelijk houdt voor het feit dat je niet met de auto kan gaan.

   “We zijn nog aan het proberen om supporters ook de mogelijkheid te bieden om met de auto af te reizen. Dit verzoek ligt bij de politie Rotterdam. Wanneer we toestemming krijgen zullen er 200 kaarten in de verkoop gaan.”

   Het ligt toch niet aan hen? Wanneer de politie Rotterdam groen licht geeft zijn er gewoon 200 kaarten beschikbaar en kun jij, mits je er op tijd bij bent, gewoon mee.

   Wanneer er uiteindelijk geen toestemming wordt gegeven begrijp ik dat je dat goed kut vindt, en terecht ook trouwens. Maar om daar beide supportergroeperingen de schuld voor te geven is in mijn ogen dan niet helemaal fair. Ze hebben er dan toch alles aan gedaan om mensen wel die kans te bieden?

   4

   1
   • pirot Russia

    Alle kaarten gaan naar beide en wie geen lid is maakt geen kans, geloof je nu echt dat we met de auto mogen ? We weten toch hoe het gaat

    wat hebben ze gedaan dan, eerst snel lid worden ? Om kans te maken

    2

    2
  • Dave schoone

   Na 25 jaar nogsteeds geen lid? Is toch vaker voorgekomen dat de leden voorrang hebben met dit soort wedstrijden

   5

   2
  • patriekolorus

   @ Pirot Russia

   goeie rede om lid te worden dus! Zelf ga ik regelmatig met de auto, maar ook met Kingzine. Ligt aan wel of geen verplichte combi, de afstand, wie er meerijden en of we een BOB hebben. Als jij dan zo vaak gaat, dan moet je toch inmiddels wel weten dat je op meerdere paarden moet wedden!! Ik vind ook dat je je op een foute manier afreageert op de verkeerde mensen.

   2

   2
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @  pirot Russia

   Dan moet je lid worden van KingZine en/of Supportersclub

   het is al jaren bekend  dat leden voorrang krijgen bij dit soort wedstrijden. Het is niet zo dat nu ineens verzonnen wordt of het iets nieuws is. Het zelfde geld mochten we straks in de play-offs. Promotie/degradatie terecht komen krijgen ook de leden  van KingZine en Supportersclub  voorang. -Zoals ook dat als jaren zo is.

   €18’96 perjaar ben je lid van KingZine 

   En €15 perjaar bij de Supportersclub

   3

   2
   • Ferry van de Z.

    Ik snap pirot russia  wel. Wij gaan bijna iedere uitwedstrijd waar je met de auto naar toe kunt. Dat zijn (gelukkig) behoorlijk wat wedstrijden per jaar. Als je zoals wij geen lid bent van de supporters club of kingzine,  pis je naast de pot. Met alle respect voor beide groeperingen maar ik wil daar geen lid van worden. Hopelijk gaan er auto kaarten in de verkoop want anders laten ze mensen zoals wij in de kou staan.

    2

    1
 4. Misschien een stomme vraag: als ik lid wordt van de supportersclub is dat dan voor altijd of verloopt dat na een jaar? Ik ben namelijk best bereid om nu lid te worden om alsnog naar Feyenoord te kunnen.

  0

  10
  • TTB

   “Stilzwijgende verlenging van het lidmaatschap voor een jaar blijft mogelijk voor (sport)verenigingen indien het lid niet opzegt. (Sport)verenigingen dienen de leden wel de noodzakelijke informatie met betrekking tot opzegging van het lidmaatschap eenvoudig te verschaffen. Heeft de sportvereniging een website dan dient de informatie over de opzegging opvallend op de hoofdpagina van de website te staan, heeft de sportvereniging (ook) een ledenblad dan dient de betreffende informatie (ook) op één van de eerste drie pagina’s te staan. Opzeggingen die voor 1 juni worden doorgegeven aan het Secretariaat worden verwerkt. Opzeggingen die na deze datum zijn binnengekomen, worden doorgeschoven naar het volgende seizoen.”

   Bron: https://www.willem2.org/opzeggen/

   Als je het dus zelf in de gaten houdt kun je gewoon per seizoen opzeggen.

   Maar als ik dan toch advies mag geven: blijf lid en pak wat vaker een uitwedstrijd mee. Kan best gezellig zijn hoor 😉

   5

   0
  • T4L

   Lidmaatschap wordt automatisch na een jaar verlengt tenzij je opzegt.

   1

   0
 5. RJ

  Hoe zit het met de kaartverkoop van de supportersclub? Hoeveel kaarten hebben die nog over?

  5

  0
 6. leuk al die reacties van gloryhunters die over de zeik zijn dat ze geen kaarten kunnen krijgen omdat ze geen vriend/lid zijn. terecht dit beleid, hierdoor worden de gasten beloond die er ook gewoon op een zondagmiddag bij sparta staan of op een zaterdagavond bij Heracles.

  28

  4
  • Precies dit!

   2

   4
  • Hoezo AL DIE reacties van glory hunters en hoezo DIE OVER DE ZEIK zijn ?

   Vind jouw reactie wat erg kort door de bocht !

   Staat net 1 of 2 reacties op, en die ook nog eens gewoon een normale vraag stellen.

   En waarom moet je persee ergens lid van zijn om naar een uitwedstrijd te kunnen ? of voorrang te krijgen ?

   Ik begrijp uiteraard wat je ongeveer bedoelt te zeggen… er is best iets voor te zeggen als je frequent bezoeker bent van uitwedstrijden dat je op een of andere manier een soort van 1e keuze zou moeten kunnen hebben. Net als wanneer je een seizoenkaart hebt, je bij bijvoorbeeld beker of promotie/degradatie wedstrijden je voorrang moet krijgen op je eigen plaats. ( wat ook niet altijd zo is ! ).

   Maar om verplicht lid te moeten worden om nu uberhaupt een kaartje te kunnen kopen is eigenlijk wel wat vreemd vind ik toch.

   En daarbij; het gemiddelde aantal bezoekers van uitwedstrijden is ook maar ergens grofweg tussen de 250 en 450 of zo ? Dus als er nu zo n run is op deze wedstijd en ze zo 1200 tot als het kan 1600 kaarten verkopen in no time zitten daar even goed tig “gloryhunters ” tussen , geredeneerd vanuit jouw systeem en gedachte !

   Met andere woorden; een bijna unieke cq weinig voorkomende  wedstrijd als deze ( halve finale beker tegen Feynoord in de Kuip )  leidt tot enthousiasme en tot de behoefte bij duizenden  supporters om naar toe te willen !

   Lijkt me een vrij menselijke reactie !

    

    

   18

   5
   • JTW

    250-450 is een gemiddelde zoals je zelf al zegt. Dus dat kunnen best 1200 verschillende supporters zijn die allemaal 1 op de 5 wedstrijden bezoeken. Ik vind het niet meer dan terecht dat leden voorrang krijgen, dat is overal zo. Bij de sportschool, bij een abonnement op een blad, etc. Wie betaalt, die bepaalt. 😉

    9

    2
   • @Bart S, mensen die lid zijn bezoeken vaker uitwedstrijden en dat is een manier om mensen te weren bij wedstrijden wanneer het goed gaat. Wordt gewoon lid en ga vaker mee en niet alleen wanneer het goed gaat! Loop niet te zeiken dat je geen kaartje hebt omdat mensen die vaker gaan terecht voorrang hebben.

    4

    3
   • @tilburg013;

    lezen is ook een kunst !

    gezien je reactie heb je dat niet gedaan !

    hoor je mij ergens zeiken :  NEE !

    heb ik geen kaartje  of wil ik een kaartje ?; STAAT NIETS OVER !

    hoezo ben ik geen lid ? “STAAT NERGENS

    en hoezo moet je mensen weren als het goed gaat ?????

    Ik heb het overigens helemaal niet over mezelf, ik zeik niet en ik zeur niet.

    Ik praat gewoon in zijn algemeenheid over het systeem zoals het nu wordt toegepast.

    Je reactie is dus volstrekt overbodig !

    13

    1
   • Bart S voor het bezoeken van een uitwedstrijd hoef je geen lid te zijn. Ook voor deze wedstrijd niet maar leden krijgen voor deze uitzonderlijke wedstrijd(halve finale beker) wel voorrang

    1

    0
   • @Bart S, Als je lid was en een kaartje had, zou je dit hele verhaal niet hebben verteld aangezien het dan niet voor jou geldt. Nadenken is ook een kunst, zeikerd.

    2

    8
   • Tilburg013..

    Je snapt er werkelijk helemaal niets van gezien je wederom kansloze reactie !  Ik hoef helemaal geen kaartje en wij zijn gewoon lid hoor ! Meer tijd en energie aan jou besteden is echt zonde van de tijd !

    4

    4
   • @Tilburg013

    “een manier om mensen te weren” . Wat is dat nu voor stomme praat. Iedere supporter- wél of geen lid- moet welkom zijn om een wedstrijd van ons cluppie te bezoeken, of het nu goed of slecht gaat. Iedere supporter is er één !

    3

    1
  • Dit systeem werkt juist niet. je hoeft alleen maar lid te zijn, al ben je 10 jaar nergens geweest qua wedstrijden. Net zoals bij Feyenoord Silver en Goldcards, eventueel een Bronze Kaart toevoegen.

    

    

   2

   0
 7. Ferry van de Z.

  Wanneer komt er duidelijkheid omtrent de autocombi?

  1

  1
 8. de rammelaer
  de rammelaer

  Op moment van schrijven hebben wij nog 62 kaarten van de 500.

  8

  0
 9. Wordt het niet tijd dat supportsclub minder kaarten krijgt?

   

  Ten eerste werken ze diverse acties van supporters tegen, ten tweede gaan de kaarten daar altijd veel minder hard dan bij KZ.

   

   

   

   

  10

  36
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Frietmet

   Zowel KingZine en supportersclub hebben allebij 500 kaarten. Toch mooi verdeeld? Tis niet zo dat de supportersclub 750 kaarten heeft en KingZine 250.. En voor zowel KingZine en supportersclub zullen de kaarten morgen zo goed als uitverkocht zijn.

   11

   1
   • Ik weet de cijfers niet wie er gemiddeld meer uitsupporters meeneemt, dus weet ook niet of het eerlijk verdeeld is.

     

    Wordt tijd voor systeem waarbij mensen die meest gaan, altijd voorrang krijgen. Gloryhunt gehalte is momenteel weer erg hoog.

    7

    14
   • Kijk maar naar teller Heracles away. Kz gaat stuk harder. Geen zin om alles terug te zoeken maar weet dat het vaker zo is.

    5

    6
 10. Als die website nou is werkte van supportersclub…..

  3

  3
 11. ik wil met mijn broer gaan, alleen zijn wij niet vrienden van kingzine en of supportersclub. Mogen wij dan ook meteen een kaartje kopen of moeten we wachten tot 12 februarie? En hoeveel kost het busrijs inclusief kaartje p.p. ? Is voor iedereen evenveel of jongeren wat goedkoper?

  Laat me het weten boys, alles voor die volle uitvak!!!

  4

  29
  • Kans is zeer klein dat je kaarten kunt regelen. Misschien even lid worden en vaker mee gaan en niet alleen op de momenten dat we goed presteren.

   36

   11
   • Ben al een aantal keer uit gegaan en ga zo veel mogelijk mee alleen had ik een moeilijk periode achter de rug, maar volgend jaar word ik zeker lid van de supportersclub! En dan nog meer awaydays bezoeken. Wij staan hier in de zomer, we staan hier in de sneeuw

    1

    0
 12. Dat wordt een vol vak!

  14

  0
 13. TommieLobach

  Kemaaaaaan!!!!

  13

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *