Verkoopinformatie FC Volendam-Willem II: 400 kaarten

8
879

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op 25 september een busreis naar de wedstrijd de FC Volendam – Willem II. Het betreft een auto combi. De bussen vertrekken om 16.15 uur vanaf het Koning Willem II stadion. De wedstrijd in Volendam begint om 19.45 uur. De supportersclub Organiseert ook een vroege bus en deze vertrekt om 15.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion.


Prijzen Stichting KingZine
: Vrienden betalen €15,00 en niet vrienden betalen € 25,00 voor deze reis.

Prijzen Supportersclub: Leden betalen €15,00 en niet leden betalen €25,00 voor deze reis. Voor de vroege bus betalen leden €20,00 en niet leden € 30,00.


Verkoop buskaarten Stichting KingZine:
Kaarten voor Stichting KingZine zijn vanaf 10 september 19.00 uur online te bestellen via www.tilbo.com/webshop
– je kiest een bus waar je graag in wil zitten (bijvoorbeeld bus 2) Wanneer je niet gezamenlijk besteld geef je aan je maten door dat ze ook voor bus 2 kaarten moeten kopen.
– Bestel je voor meerdere personen dan heb je het volgende nodig: Voornaam, achternaam, geboorte datum en eventueel je KingZine nummer om €10,- korting te krijgen.

Verkoop buskaarten Supportersclub:
Kaarten voor de supportersclub zijn vanaf 10 september 19.00 uur online te bestellen via www.willem2.org/shop

Autocombi
Prijs: €5,00
Maximaal 40 auto’s
Minimaal 1 op 4 regeling
Omwisselen vanaf 15.00 uur bij de receptie van het Koning Willem II stadion. Vanaf 17.00 uur zijn supporters welkom op de Dijk.

Autokaarten zijn vanaf 11 september 09.30 uur te koop bij de receptie van het stadion. Ook via www.besteljekaartje.nl is het mogelijk om kaarten te bestellen deze wedstrijd. Als er een account wordt aangemaakt via www.besteljekaartje.nl kun je de kaarten bestellen. Daarnaast dient men de gegevens van de personen die mee gaan te mailen naar ticketing@willem-ii.nl . De kaarten zijn online te koop tot 24 september 09.00 uur en aan de receptie tot 21 september 17.00 uur

Er zijn 400 kaarten beschikbaar, waarvan maximaal 200 autokaarten (1 auto= max 5 plaatsen) en 200 buskaarten.

8
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
4 Discussie draadjes
4 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
6 Gereageerd
roemirBenDirrukMariano B.Ben Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
roemir
Gast
roemir

Zijn de kassa’s daar gewoon open voor de wedstrijd?

Dirruk
Gast
Dirruk

De laatste keer dat we vanaf 17.00 welkom waren in Volendam was heel de horeca op last van de lokale driehoek in Volendam gesloten. Is er deze keer wel een mogelijkheid om op de Dijk met z’n allen wat te drinken ( en-of wat te eten ) of staan we weer voor een gesloten deur op de Dijk??

Ben
Gast
Ben

Lekker omwisselpunt voor trouwe supporters die dichter bij Volendam dan bij Tilburg wonen.

Mariano B.
Gast
Mariano B.

Inderdaad, hier nog een. Ben er graag bij, maar enige mogelijkheid om in het uitvak te zitten is dus om eerst naar Tilburg te reizen?

Dirruk
Gast
Dirruk

Ik weet zeker dat wanneer jij Willem ll aangeeft dat je dichter bij Volendam woont er iets geregeld kan worden voor je. Moet je niet met 50 man ineens dichter bij Volendam wonen en om 13.00 op de Dijk staan natuurlijk maar anders zal dat echt geen probleem zijn om te regelen dat jij je kaarten op een andere manier in je bezit krijgt dan ophalen in Tilburg aan het stadion!

Ben
Lid
Ben

Bij vorige pogingen was het antwoord steevast: “We kunnen geen uitzonderingen maken”.

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Waarom is het veranderd van 500 naar 400?