Verkiezing speler van het seizoen afgebroken

31
1246
TILBURG - 10-08-2019, Koning Willem II stadion Dutch football, Eredivisie season 2019-2020. Willem II player Pol Llonch gets supporters award player of the year. during the match Willem II - Vitesse. (foto: (c) Toin Damen)

Gisteren was het alweer D-day. Voor de zoveelste keer dit seizoen moest er gewonnen worden en opnieuw gaf de selectie niet thuis. Zodra de ploeg onder druk komt te staan lijkt er niets meer te lukken. Opvallend was dat ondanks het hele zwakke spel van zowel Willem II als ADO Den Haag de slechtste man op het veld een zwart shirt droeg. Vooropgesteld dat het optreden van scheidsrechter Mulder niet als excuus gebruikt wordt voor het puntverlies kan je wel concluderen dat Mulder opnieuw bewezen heeft een wedstrijd in de eredivisie niet in goede banen te kunnen leiden. Niet voor niets kopt de VI ‘Arbitrage eist hoofdrol op tijdens kelderkraker’. En waar ze in de VI nog mild zijn met de cijfers voor de spelers (alleen Peters krijgt met een 4,5 een onvoldoende) wordt Mulder beoordeeld met een 4. Laten we hopen dat ze in Zeist eindelijk gezien hebben dat ze Mulder beter niet meer als scheidsrechter kunnen gebruiken, dan is deze wedstrijd nog ergens goed voor geweest.

Genoeg geklaagd over de scheidsrechter. Er valt nog veel meer te klagen over ons eigen team. Slechts een enkeling liet zien strijd en inzet te tonen. We kijken hierbij vooral naar het blok Spieringhs en Llonch. Die twee gaan voorop in de strijd en verbijten de pijn om te strijden voor de club. Zulke jongens verdienen het wellicht om MOTM te worden en om punten te scoren voor het klassement van speler van het seizoen. Maar na de zoveelste wanprestatie hebben wij besloten te stoppen met dit klassement. In een seizoen als dit is er geen speler van het seizoen. In een seizoen als dit is er namelijk niets te vieren. Volgend seizoen hebben is er wel wat te vieren, onze club bestaat dan 125 jaar. Laten we hopen dat we dit kunnen vieren als eredivisieclub en laten we dan weer doorgaan met het kiezen van een speler van de wedstrijd en een speler van het seizoen.

31 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments