Veranderingen op de King Side: BLOK B

82
4632

Enkele weken geleden is een grote verandering op de King Side gecommuniceerd met de supporters van Willem II. In overleg met Willem II en het SCW hebben Tilburg Tifosi en KS79 besloten een eigen vak op te richten op de King Side. Dit vak is bedoeld voor supporters met eenzelfde beleving als de jongens van Tilburg Tifosi en KS79: 90 minuten lang de Tricolores steunen door middel van zang en sfeerattributen.

Dit vak zal worden gevormd in het bovenste gedeelte van vak B, links van het platform. De afgelopen weken is er hard gewerkt om het vak meer vorm te geven. Zo zullen de beugels op het platform(ingang van het vak) worden doorgetrokken naar het vak. Hiermee wordt het vak afgeschermd en kunnen er spandoeken worden bevestigd aan de voorkant van het vak. Ook is met Willem II afgesproken dat de blauwe platen op de achterwand worden verschoven. Zo komt ook daar ruimte vrij om spandoeken op te hangen, maar blijft de wandschildering op de King Side intact.
Daarnaast is er lang nagedacht over een eigen naam voor het vak. Na lang overleg is besloten het vak om te dopen tot Blok B. Een unieke naam die ook aangeeft waar we voor staan: 90 minuten lang als één blok achter de Tricolores.

Iedereen die achter deze beleving staat is welkom op het vak bij de eerste thuiswedstrijd van de Tricolores in het nieuwe seizoen. Wel hanteren we een leeftijdsgrens van 16+ op het vak. We vinden dat kinderen jonger dan 16 jaar nog niet thuis horen op een fanatiek vak in een voetbalstadion. Voor deze kinderen zijn andere vakken beschikbaar in het stadion.

82 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments