Veranderingen in online bestellingen

12
1734

Komkommertijd. Het duurt nog even voor de competitie weer begint. Een mooie tijd voor de webredactie om achter de schermen te werken aan het verbeteren van Tilbo. Op korte termijn zullen jullie hiervan de eerste resultaten zien.

Een van de verbeteringen die worden doorgevoerd,  is het online bestellen van wedstrijdkaartjes voor uitwedstrijden. Tot afgelopen seizoen kostte het ons enorm veel werk om de bestellingen te verwerken, te sorteren en te controleren. Dat gaan we dus anders doen. Makkelijker voor ons. Wellicht even wennen voor jullie.

Bij het bestellen van je kaartje dien je wat extra gegevens in te vullen, waaronder je KingZine-nummer. Als je tenminste in aanmerking wil komen voor € 10,- korting per busreis. Huh, KingZine-nummer? Ja, iedere Vriend van KingZine heeft een apart nummer. Dat staat op dat pasje dat je elk jaar tijdens de Koningsdag ophaalt en vervolgens in een la legt om er niet meer naar om te kijken. Dit nummer hebben we nodig om te kunnen controleren of je daadwerkelijk Vriend van KingZine bent en dus in aanmerking komt voor de korting.

Vanaf dit jaar krijg je geen pasje meer. Maar waar vind je dan dit nummer? Het nummer staat vermeld op het bankafschrift van de afschrijving van € 18,96 enkele weken geleden. Je kunt tijdens Koningsdag ook naar de KingZine-stand komen. Je krijgt dan een kaart met je nummer. Mocht je er dan nog steeds niet uitkomen, stuur dan even een mailtje naar administratie@tilbo.com.

Mocht je nog geen Vriend van KingZine zijn en toch willen profiteren van de korting van €10,- per busreis, meld je dan aan via deze link.

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments