Veranderingen in online bestellingen

12
1679

Komkommertijd. Het duurt nog even voor de competitie weer begint. Een mooie tijd voor de webredactie om achter de schermen te werken aan het verbeteren van Tilbo. Op korte termijn zullen jullie hiervan de eerste resultaten zien.

Een van de verbeteringen die worden doorgevoerd,  is het online bestellen van wedstrijdkaartjes voor uitwedstrijden. Tot afgelopen seizoen kostte het ons enorm veel werk om de bestellingen te verwerken, te sorteren en te controleren. Dat gaan we dus anders doen. Makkelijker voor ons. Wellicht even wennen voor jullie.

Bij het bestellen van je kaartje dien je wat extra gegevens in te vullen, waaronder je KingZine-nummer. Als je tenminste in aanmerking wil komen voor € 10,- korting per busreis. Huh, KingZine-nummer? Ja, iedere Vriend van KingZine heeft een apart nummer. Dat staat op dat pasje dat je elk jaar tijdens de Koningsdag ophaalt en vervolgens in een la legt om er niet meer naar om te kijken. Dit nummer hebben we nodig om te kunnen controleren of je daadwerkelijk Vriend van KingZine bent en dus in aanmerking komt voor de korting.

Vanaf dit jaar krijg je geen pasje meer. Maar waar vind je dan dit nummer? Het nummer staat vermeld op het bankafschrift van de afschrijving van € 18,96 enkele weken geleden. Je kunt tijdens Koningsdag ook naar de KingZine-stand komen. Je krijgt dan een kaart met je nummer. Mocht je er dan nog steeds niet uitkomen, stuur dan even een mailtje naar administratie@tilbo.com.

Mocht je nog geen Vriend van KingZine zijn en toch willen profiteren van de korting van €10,- per busreis, meld je dan aan via deze link.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dirruk
Gast
Dirruk

@Evert de Goalehouder,

 

Trek je niks aan van de opmerkingen van je mede supporters hier op Tilbo. Ik ben blij met jouw altijd positieve goed onderbouwde opmerkingen, en als die zuurpruimen nou eens gewoon jouw advies zouden opvolgen zou de wereld er een stuk mooier uitzien.

 

Jouw tips om voortaan alles gewoon van me af te schrijven werken trouwens uitstekend. Heb geen stress meer over m’n cluppie, ben het iedere keer gelijk kwijt en het lucht inderdaad erg op.

 

Blijf doorgaan met je goede werk, en HUP WILLEM II.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste Dirruk,

Hartelijk dank voor je steun. Ik bespeur ook een duidelijke tweestrijd op deze website. Mensen die het glas halfvol zien, en mensen die het glas halfleeg zien.
Iedereen is wel eens een keer wat minder vrolijk, echter proef ik bij een enkeling zoveel negativiteit dat ik denk dat het stressgerelateerde klachten zijn.

Ik ben verheugd dat mijn advies jou ertoe heeft gebracht met jezelf aan de slag te gaan. Prachtig om te horen! Niet iedereen zal hier voor open staan, maar dan ben ik inmiddels gewend. Ik blijf gewoon doorgaan met wat goed voelt.
Evert

Loekie
Gast
Loekie

Bredase Evert komt elk jaar een aantal keren langs met zijn gezever. Lukt hem wel steeds om reacties te krijgen.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Ik hoop dat het makkelijker gaat worden om artikelen terug te halen of ze langer zichtbaar te houden op de hoofdpagina. Als er een artikel verschijnt, is de kans aanwezig dat het over een paar dagen verdwenen is. Je kunt het wel terughalen maar dat gaat niet echt makkelijk

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Initiatieven om uw werkdruk te verlagen juich ik van harte toe. Mensen lijden tegenwoordig aan het fenomeen ‘te veel werk, te weinig tijd’. Stressklachten zijn dan ook aan de orde van de dag. Aanhoudende stressklachten kunnen langdurige mentale en lichamelijke klachten veroorzaken. Pas hier mee op! Echter wil ik ook een kanttekening plaatsen bij uw woordkeuze. U spreekt van een nummer. Mag ik u er op wijzen dat een mens nooit of te nimmer een nummer is? Dergelijke taal mogen wij verwachten van een zakelijke internationale bank, toch niet van een officiële Supportersvereniging? Ik zou het deftig vinden mocht u… Lees verder »

JTW
Lid
JTW

Evert, kap er gewoon mee. Jouw kinderachtige verhaaltjes zijn al geruime tijd niet grappig meer. Ga iets nuttigs doen, vrijgewillgerswerk desnoods. Doe ons en jezelf in ieder geval een plezier en stop met het vergooien van jouw tijd op Tilbo. Bij voorbaat dank!

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste JTW, Het is jammer dat je met zulke felle bewoordingen de aanval opent op mij. Dit terwijl ik, zoals mijn ouders mij altijd geleerd hebben, met respect communiceer naar ieder mens. Ik vergooi mijn tijd niet maar zie dit forum als een perfecte manier om op een laagdrempelige wijze het wel en wee van onze voetbalclub te bespreken. Dat mijn mening niet de uwe is mag, maar spreek me dan met respect aan op de punten waar u het niet mee eens bent. Dergelijke prikkelbaarheid zie je vaker bij mensen die onder grote stress gebukt gaan. Wellicht is het… Lees verder »

OldskooL
Lid
OldskooL

Godnondeju hedde in hille fles azijn opgezopen. Of bende un nat hiel.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Oldskool,

Een nathiel die plat Tilburgs wil praten werkt ook niet he!!!

SargentD
Lid
SargentD

Ik ben wel een heel klein beetje fan geworden van de epistels van Evert moet ik bekennen…

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Ik ook. Hij loopt de boel overduidelijk te fucken en sommigen gaan er vol mee in. Ik kan zijn droge humor wel waarderen.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Evert stao veuraon op de B(ier)-side denk…