Verandering prijs busreizen KingZine

4
1858
SONY DSC

Sinds een aantal jaar organiseert KingZine zoals je weet busreizen naar alle uitwedstrijden. Dat doen we met veel plezier en we hebben het aantal meereizende supporters enorm zien stijgen. Daar zijn we, samen met alle supporters, erg trots op. Zoals pas geleden al aangegeven blijven we ook komend seizoen rijden met onze partner Verschoor.

Wij rekenen per busreis een vaste prijs, ongeacht of de reis naar Heerenveen of Breda…uhm Eindhoven gaat. Elk jaar maken we verlies op de busreizen wat we dan weer goed maken met de drankverkoop. De afgelopen jaren zijn de prijzen die wij als KingZine betalen voor de bussen elk jaar gestegen. We hebben de prijs voor supporters echter altijd op €10 voor vrienden van KingZine en €20 voor niet-vrienden van KingZine kunnen houden. Mede dankzij jullie bierconsumptie konden we de uitwedstrijden kostendekkend houden 😉

Dit jaar moeten we helaas eindelijk wel een prijsverhoging doorvoeren, omdat de kosten niet meer te dekken zijn. De prijzen voor komend seizoen komen te liggen op: €12 voor vrienden van KingZine, en €22 voor niet-vrienden van KingZine.

We gaan ook komend seizoen gewoon weer rijden tijdens alle wedstrijden en hopen dat jij en je vrienden gewoon weer mee gaan uiteraard, zodat we weer volle uitvakken afleveren! De groep begeleiders is bovendien fors uitgebreid met enthousiaste supporters die bij willen dragen een mooie awaydays. Mochten er vragen zijn, laat het ons dan vooral even weten via tickets@tilbo.com!

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments