Home » Laatste Nieuws » Velikonja heeft kruisbandblessure
www.Willem-ii.nl

Velikonja heeft kruisbandblessure

Slecht voorgevoel Velikonja en Willem II bevestigd: spits loopt kruisbandblessure op
Willem II kan de komende maanden geen beroep doen op Etien Velikonja. De Sloveense aanvaller heeft toch een kruisbandblessure opgelopen en lijkt de rest van het seizoen te moeten missen.

Dat is gebleken uit de knieoperatie die de aanvaller dinsdag onderging. Uit de mri-scan kwam aanvankelijk nog naar voren dat het knieletsel mee leek te vallen. Dat blijkt niet het geval. Zowel Velikonja als Willem II vreest dat het einde seizoen is voor de spits, die zijn voorste kruisband heeft beschadigd.

De 28-jarige international tekende in augustus een contract tot de zomer van 2018 bij de Tilburgse club. Hij was maandagmiddag al een van de vijf afwezigen bij de trainingen.

Met de blessure van Velikonja wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het aanhoudende offensieve blessureleed bij Willem II. Asumah Abubakar is nog herstellende van een beenbreuk, terwijl Bartholomew Ogbeche (kruisbandblessure) en Fran Sol (tumor in zijn teelbal) juist op de weg terug zijn.

Bron: BD.nl

3 reacties

 1. Etien, sterkte met deze tegenvaller en kom sterker terug.

  1

  0
 2. Tik

  Sund voor Willem II en sund voor Velikonja zelf. Heeft volgens mij best geïnvesteerd om deze kans aan te grijpen na opzeggen contract en het salaris in Tilburg…

  4

  0