Velikonja hoopt op contract

1
844

Na negen maanden blessureleed stond Etien Velikonja deze week éindelijk weer op het trainingsveld van Willem II. Hij kreeg zowaar een applaus van zijn teamgenoten. De Sloveen hoopt indruk te maken op de Tilburgse club en een nieuw contract af te dwingen. 

Eind juni liep de verbintenis van de 29-jarige Velikonja af. Willem II wil hem de kans geven om sportief revanche te nemen voor zijn mislukte debuutseizoen bij de Tricolores. In september scheurde hij een kruisband af.

“Ik heb helemaal nergens last meer van. Ik denk niet meer aan die knie”, zegt Velikonja in gesprek met het Brabants Dagblad. De kans is groot dat hij op 4 augustus, tijdens de open dag van Willem II, minuten kan maken in een wedstrijd. Willem II speelt die dag tegen het Griekse Aris Saloniki.

Peters
Voor aanvoerder Jordens Peters komt het duel op de open dag én de competitiestart sowieso te vroeg. “Ik ben er nu bijna acht maanden uit. Nu is het moment om de belasting geleidelijk op te voeren. Daarna zal ik bij de beloften toch eerst weer wat ritme op moeten doen.” Peters heeft kraakbeenproblemen in zijn knie.

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments