Veertienjarige maakt officieus debuut voor Willem II

13
5857

In het duel met Ajax maakte Emmanuel van de Blaak zijn officieuze debuut voor de Tricolores. Dit is een zeer bijzondere prestatie, gezien de leeftijd van Emmanuel. Emmanuel is namelijk pas veertien jaar oud. Emmanuel is een verdediger en komt oorspronkelijk uit Breda, en dat hij op deze leeftijd al mag ruiken aan het eerste elftal geeft wel weer dat deze jongen getalenteerd is.

Er deden nog enkele jongelingen mee. Zo mochten Jonathan van der Pol en Sam Spijkers van zeventien, en Sander Emmen van achttien ook minuten maken in het verloren duel.

13
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
8 Discussie draadjes
5 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
10 Gereageerd
N.Y.C.kukeltjeHulahoopWilcoTILBURG Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Jammer dat wedstrijden voor de competitie niet 20-25 minuten voor tijd beslist zijn in ons voordeel anders zouden deze jongens in die wedstrijden hun ervaring op kunnen doen en klaargestoomd kunnen worden voor het echte werk.

Hulahoop
Gast
Hulahoop

Wel jammer van deze niet zo recente foto, maar ja wat wil je als Willem II geen team foto’s meer maakt van zijn jeugdspelers.

Hulahoop
Gast
Hulahoop

Emmanuel blijft voorlopig gewoon bij Willem II spelen

TILBURG
Gast
TILBURG

Kleine balotelli

kukeltje
Lid
kukeltje

Hahahaha!
No way! Emmanuel is een hele beleefde jongen en een harde werker.

Wil013
Lid
Wil013

Wesley Spieringhs van de onder 19 heeft ook minuten gemaakt in deze wedstrijd en wordt steeds meer betrokken bij wedstrijden van jong Willem ll. Goed dat dit soort jongens al een beetje mogen ruiken aan het grotere werk, is alleen maar goed voor hun ontwikkeling. Hopen dat ze de echte talenten op tijd een contract aan bieden voordat ze weer voor een appel en een ei de deur uitlopen.

Giant
Gast
Giant

Vooral prachtig voor die jongen …zo’n blijk van waardering!

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Pele was ook 14 jaar bij zijn debuut midden jaren 50..dus wie weet !